Power English Club💪

سلام دوستان عزیز:woman_raising_hand:t3::rose:

امیدوارم حال همگی خوب باشه:smiling_face_with_three_hearts:

خیلی وقته که دلم میخواست انگلیسی قدرت رو بخونم و چندباری هم تلاش کردم بخونم ولی بدلیل روش غلط خوندن و همچنین کم حوصله بودن بعد از مدتی کنار گذاشتم ولی وقتی تو تالار به تجربه افراد توی یادگیری انگلیسی نگاه میکنم اکثرا انگلیسی قدرت رو توصیه میکنن و منم اینبار تصمیم گرفتم این دوره رو کامل مطالعه کنم :flexed_biceps:

توی تالار افرادی دیدم که اونام میخواستن انگلیسی قدرت رو مطالعه کنن و با خودم فکر کردم چه خوبه که باهم شروع کنیم :heart_eyes:

اینبار دقیقا میخوام روشی که آقا کشاورز گفتن رو اجرا کنم و هرروز توی این تاپیک گزارشکار بدم و روز های جمعه ویس بازگویی و خلاصه درس رو بفرستم :speech_balloon:

البته شما میتونین روش مطالعه متفاوتی داشته باشید و اصلا اشکالی نداره :smiling_face:

حالا بریم سراغ قوانین

قانون اول گزارشکار روزانه است :white_check_mark: توی گزارشکار قرار نیست همه کارهاتون رو با جزئیات بگین سعی کنید خیلی خلاصه بگین تا گزارشکار فرستادن براتون سخت نشه :white_check_mark: یک چیز مهمی که هست اینکه یا مثل من از روش مطالعه آقای کشاورز استفاده کنید یا خودتون روش مطالعه تون رو به صورت کلی بگین تا تعهد بیشتری داشته باشید:white_check_mark: مورد دیگه اینکه این دوره همون طور که میدونن یه دوره طولانیه و اینکه بخوایم برای هرروز هدف مطالعه سنگین بزاریم بعد مدتی خسته میشیم پس بهتره اهداف سبکتری انتخاب کنیم :white_check_mark: و فقط هرروز انجام دادن هدفمون رو گزارش بدیم مثلا اگه برنامه مطالعاتی امروز من دوبار خوندن هر قسمته و من چهار بار هر قسمت رو خونده باشم در گزارشکار دو بار رو میگم این باعث میشه هی نخواین خودتون رو با عملکرد روز قبلیتون مقایسه و خسته کنید و هدف روزانه که بهش رسیدین براتون مهم باشه:white_check_mark: اگه عکس درسی که خوندین رو بفرستید خیلی خوب میشه :white_check_mark: و مهم ترین قانون :backhand_index_pointing_left: نشانه تسلط به هر درسی اینکه بتونید بازگوش کنی و خلاصه اش رو بگی پس لطفا بعد از تموم کردن درس یه ویس از خودتون بگیرید و بفرستید تا همگی انرژی بگیریم :star_struck::clap:

پس بریم که شروع کنیم:oncoming_fist::collision:

14 پسندیده

سلام چه فکر خوبی :heart_eyes::heart_eyes:

فقط خلاصه رو همه باید یک روز مشخص بفرستن یا هر وقت که یه درس رو تموم کردن؟

5 پسندیده

سلام عزیزم :heart_eyes:

طبق برنامه خودتون هر وقت خواستین بفرستین:cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts:

4 پسندیده

Hi :smiling_face_with_three_hearts:

Day 1​:fire:

Saturday~1405/1/15​:spiral_calendar:

Daily goal: 2 times main lecture​:white_check_mark:;2 times vocabulary section​:white_check_mark:;2 times mini_story​:white_check_mark:

7 پسندیده

Day 2​:fire:

6 پسندیده

درودوسپاس :waving_hand:

منم استارت زدم بصورت آزمایشی :grinning_face:

اگه تونستم از پسش بر بیام ادامه میدم

5 پسندیده

سلام

خیلیم عالی:star_struck:

ایشالا که میتونید :flexed_biceps:

فقط چیزی که من متوجه شدم برای تسط باید خیلی زیاد گوش بدیم یکی از دوستان میگفت بالای صدبار هر درسو گوش داده تا تونسته مسلط بشه

4 پسندیده

Day3​:fire:

6 پسندیده

سلام:sparkles:

شنبه و یکشنبه مقدمه و واژگان درس اول رو کار کردم امروز هم فقط داستان کوتاهش

فعلا چون باید برای کنکور بخونم هر روز یکی از قسمت هاش رو مرور‌ میکنم:smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

6 پسندیده

یک ساعت تمرین، یک سری کامل گوش کردم

3 پسندیده

درودوسپاس

متشکرم :folded_hands:

بله، باید زیاد تمرین کنیم البته وقت زیادی میخواد، یک عزیزی مثل شما نزدیک ۳۰۰بار یک درس رو کار کرده بود

خیلی خوب انگلیسی صحبت میکرد

با تمرین زیاد هر مهارتی را میتوانید بدست بیارید

عجله نداریم آهسته میرم جلو :person_walking:

6 پسندیده

سلام عزیزم :smiling_face_with_three_hearts:

آفرین به شما:heart_eyes::star_struck:

خیلی کار خوبی میکنی که زبان خوندن رو ادامه میدی:flexed_biceps: فعلا کنکورت تو اولویته، ایشالا بهترین نتیجه رو بگیری:palms_up_together::heart:

4 پسندیده

سلام:cherry_blossom:

عالیه:star_struck::flexed_biceps:

1 پسندیده

دقیقا همین طوره، چون من بعد از چندبار گوش دادن و تمرین کردن با خودم میگفتم دیگه یاد گرفتم ولی وقتی اومدم تو تالار دیدم روش یادگیری دوستان اینکه زیاد درس ها رو گوش میکنن و تمرین میکنن، برای همین دیگه عجله رو گذاشتم کنار و با صبر دارم پیش میرم :blush::seedling:

6 پسندیده

Day4​:fire:

7 پسندیده

4 سری داستان کوتاه گوش کردم همراه با تکرار

6 پسندیده

سلام :sparkles:

واژگان و داستان کوتاه رو کار کردم

4 پسندیده

ممنونم:heart::people_hugging:

2 پسندیده

Day5​:fire: