میشه کتاب های evolve رو هم اضافه کنید به اموزش های موجود
دوست خوبم از آنجایی که کتابهای آموزشی مدام در حال تغییر و ویرایش هستند و از طرفی هم صوت کامل کتابها در دسترس نیست و علنا استفاده مناسب برای کاربر رو سخت میکنه، علاوه بر اون ما در کنار بارگذاری این منابع، مسئول بارگذاری درخواستهای پر مخاطب دیگر هستیم لازم است بگوییم بارگذاری کتابهای آموزشی در حال حاضر انجام نخواهد شد ![]()
سلام من متوجه شدم خیلی از دوستان که تو تالار فعالیت چندانی ندارن درباره اضافه کردن کتاب های ترمیک و یا آموزش زبان درخواست دارن و شما هم به دلیل تغییرات مداوم،دیگه اونها رو اضافه نمی کنین و این درخواست ها به روزی چند عدد هم میرسه و فضای تالار رو اشغال میکنه (علاوهبر اینکه نیاز هست به هر کدوم جداگانه جواب بدین) بهتر نیست یکبار یک موضوع در این مورد بنویسید و اونو سنجاق کنین تا دوستان تازه وارد یا دوستانی که مطالب رو نمی خونن متوجه بشن
سلام
افرادی که وارد تالار میشن با محیط اینجا آشنا نیستن و با نحوه سرچ رو هم آشنایی ندارن لذا سوال میپرسند ما هم موظفیم پاسخ بدیم و اینکه بعد وصل شدن نت بین الملل پشتیبانی به داخل خود اپ برمیگرده
نیازی نیست هر بار ویرایش جدیدش منتشر بشه.
اگر حتی با وجود کامل نبودن صوت و… هم برخی از کتاب های آموزشی رو منتشر کنید میتونه برای یک سری کاربرا کاربردی باشه. در این صورت کاربر از استفاده از سایر اپلیکیشن ها هم بی نیاز میشه. چون اپ ایرانی هست که به صورت کاملا بومی و بهینه کتاب ها رو منتشر میکنه.
همین الانش برای موارد قبلی کلی درخواست برامون پشتیبانی میومد که چرا ویرایش جدید نیست و … دیگه تیم منابع بهمون اطلاع دادن بارگذاری این کتاب ها رو متوقف کردن
باید اساسی این موضوع رو حل کنیم و صرفا اینکه یک بخشی از محتوای یک کتاب رو بارگذاری کنیم تاثیر منفی روی کیفیت محتوای داخل اپ داره، و صرفا به جز اینکه ویرایش جدید یکسره براشون میاد مورد دیگه این هست که سعی داریم محتوای بدون صوت رو به اپ بگنجونیم
اما این مورد هم نیاز به تلاش تیم فنی و الویتبندی هست که باید در ادامه انجام بشه
یه سری کتاب های معروف آموزشی صوت کاملش موجوده ولی تو زبانشناس وجود نداره. ببینید یه موردی هم که هست حالا اسم اون اپ مد نظرم رو به خاطر جنبه تبلیغاتیش اینجا نمیارم ولی اونم سالهاست محتوا بهش اضافه میشه و جزو اپای مطرح آموزش زبانه. احتمالا میشناسید.
من با وجود زبانشناس پرو به چند دلیل از اون هم استفاده میکنم و تو مواردی ترجیحش میدم. یکی اینکه کتاب های آموزشی متنوعی داره و دو و مهم تر از اولی طراحی منحصر به فرد هر کتابه. به این صورت که بخش های مختلف هر کتاب کاملا بومی سازی شده تو برنامه گنجونده شده. از طریق باکس های مختلف، آیکون ها و طراحی های جذاب، صوت های هر بخش تو قسمت مخصوص اون بخش قرار گرفته شده، تست های کتاب به خوبی گنجونده شده به طوری که انگار کتاب جلوی شماست و حالت تعاملیش هم حفظ کرده. ولی زبانشناس به شدت تو این مورد ضعف داره. اول اینکه ویس یک تیکه اس (اون اپ هم به صورت کامل و هم پارت به پارت مثل سی دی کتاب پخش میشه) دوم اینکه صفحات کتاب تو زبانشناس فقط به متن اصلی کتاب و هرازگاهی هم به چندتا عکس بین متون خلاصه میشه و چیز خاص دیگه ای نداره. روی محیط کتاب ها و منابع خیلی میتونید کار کنید و صرفا از یه متن و صوت، گاهی هم تصویر در بیاد.
ببینید چندتا نکته وجود داره یکیش این هست که احتمالا در زمان تصمیمگیری برای ساخت اپلیکیشن، هدف این تیم بهترین بودن توی کتابهای اموزشی بوده. اما برای ما به این شکل بود که گستردگی منابع تو الویت بود و بعد از اینکه متوجه نیاز مخاطب درباره تست شدیم طراحی اپ رو به گونهای تغییر دادیم که امکان بارگذاری تست هم وجود داشته باشه. اما کلا در حال حاضر بدون وجود صوت امکان بارگذاری نداریم
اون کتابهایی که فرمودین صوت کامل ازشون موجوده اگر کتاب خیلی معروف و پر درخواستی هست ممنون میشم اسمش رو بهم بگین تا بررسی کنیم
در مورد اون اپ بخصوص که فرمودین هم ممنون میشم تو پی وی به من اطلاعاتی در این زمینه بدین تا بتونیم بررسی کنیم