وای تورو خدا این روند بَک زدن رو درستش کنید من خیلی کلافه میشم وقتی دنبال چیزی میگردم.گفتبد از بالا سمت راست ولی اونم فقط یک مرحله رو درست انجام میده بعد میپره صفحه اول کاوش
دوباره باید از اول مثلا عمومی،مجموعه کتاب،انتخاب یک کتاب،انتخاب یک فصل
حالا فرض کنید میخوای برگردی یک کتاب دیگه رو ببینی
باز بارد تمام این مراحلو بری و اصلا در عمل منطقی نیست.
و این درصورتیه که اون اپ قبلیه اصلا اینطوری نیست.
همین موضوع خیلی عصبیم میکنه و باعث میشه کمتر بیام بخدا حیفه اپلیکیشن شماست ک انقدر دوست داشتنیه
سلام دوست گرامی اخرین دورههایی که مطالعه میکنین همیشه در بخش کاوش بالای صفحه قسمت منابع من قرار داره حتی وقتی وارد یک مجموعه میشین اگر چندتا زیر مجموعه داشته باشه روی عنوان زیر مجموعه کلیک کنین میتونین به صورت کشویی سایر زیر مجموعههارو ببینین مثل تصویر زیر
ببینید این که شما لطف کردید فرستادید واسه زمانیه که به یک منبع برگردیم، ولی همون طور که این دوستمون هم گفتن، مثلا ما تو قسمت کاوش در حال سرچ منابع مختلف هستیم، یکی رو باز میکنیم و دوباره بک رو که میزنیم میخوایم برگرده به اون صفحه کاوشی که بودیم و بین منابع مختلف میگشتیم… یعنی از ادامه ی اون جستجویی که میکردیم ادامه بدیم، تو اپ قبلی اینطور بود و برمیگشتیم، ولی تو پرو بک رو میزنیم از اپ خارج میشیم
و دوباره باید برگردیم و از اول توی منابع بگردیم
برفرض من تو این منابع متوسط دارم میگردم و یکی از اینها رو باز میکنم
حالا اون منبع رو خوشم نیومد بک رو میزنم که برگردم دوباره به این صفحه و یه منبع دیگه باز کنم، ولی برنمیگرده به این صفحه و از قسمت کاوش و اپ خارج میشه
این برای مواقعی که تا نصف صفحه منابع رو نگاه کردیم و میخوایم بقیه رو چک کنیم ولی برنمیگرده به ادامه روند قبلی و باید دوباره منابع رو از اول باز کنیم و رد بشیم تا به وسط صفحه یا انتهاش برسیم، کار رو دشوار میکنه
ممنون میشیم بررسی کنید و مثل اپ قبلی بشه
تو اپ قبلی چنین مشکلی وجود نداشت و برمیگشتیم به جایی که بودیم
من این مورد رو به تیم فنی اطلاع میدم تا بررسی کنند
البته تا زمانی که یک منبع رو شروع یادگیری نزنین و وارد بخش خانه نشین با زدن گزینه بک وارد همون بخش انتخاب منابع میشه زمانی گزینه بک باعث خروج از اپلیکیشن میشه که وارد یک دوره شده باشین و گزینه شروع یادگیری رو زده باشین و اون منبع وارد بخش خانه شده باشه
آره میدونم چی میگین، ولی بعضی وقتا شروع یادگیری رو میزنیم واسه بررسی بیشتر دوره، به لحاظ تلفظ و خیلی چیزای دیگه که از رو توضیحات نوشتاری دوره نمیشه بررسیش کرد که به دلمون میشینه یا نه و باید حتما بازش کنیم چند دقیقه ای ازش گوش بدیم و بررسی کنیم
و بعدش که میخوایم برگردیم به صفحه ی جستجویی که بودیم و نمیشه، این کار رو برامون دشوار میکنه…