سلام ..اول از همه تشکر میکنم بابت برنامه بینهایت خوبتون و ممنون از زحماتتون واقعا برنامه مفیدی برای ما زبان اموزان طراحی کردید..حین مطالعه و یادگیری موردی هست که واقعا اذیت کنندست..اون هم کیفیت فیلم و انیمیشن هاست مخصوصا وقتی روی لپ تاپ تماشا میکنم..ای کاش این یک موردم بهش رسیدگی بشه ممنونم.
سلام. دوست خوبم اکثر فیلما و سریال ها و انیمیشن ها با کیفیت استاندارد 720p داخل اپ قرار گرفته و اگر از این کیفیت بالاتر باشه هم حجم زیادی از سرورهای ما اشغال میکنه هم کاربران مجبورن بخاطر افزایش کیفیت اینترنت بیشتری مصرف کنند و لذا امکان اینکه کیفیت بیشتر از این باشه وجود نداره البته باز هم برای بررسی بیشتر بفرمایید کدوم انیمیشن کیفیت خوبی نداره چک کنیم اگر جزو موارد قدیمی باشه حتما نسخه بهتری ازش گذاشته میشه
کیفیت ۷۲۰ خیلی معقول هست
شاید منظورشون اینه که خودمون کیفیت رو انتخاب کنیم ؛ من خودم هم گاهن دلم میخاد کیفیت بخاطر نت ضعیف کمتر باشه اگه انتخابی میبود عالی میشد
خب دوست خوبم قرار دادن چند تا کیفیت داخل اپ باعث میشه حجم بیشتری از سرورهای ما اشغال بشه چون تعداد فیلم و سریال ها و منابع زیاده و طبیعتا قرار دادن چند تا کیفیت از هر کدوم حجم بیشتری از سرور رو اشغال میکنه برای همین یک استانداردی برای کیفیت تعریف شده که هم به نفع کاربر باشه هم مجموعه زبانشناس
آها ، ای کاش میشد سرور های بیشتری میداشتین چون اپتون داره عالی پیش میره