خیلی ممنونم که پاسخ دادید و خوشحالم که تونستید با این روش موفق بشید
پس من هم یک سال تمام تمام زمانمو میگذارم روی چندین منبعی از انگلیسی که دوسشون دارم و بارها و بارها گوش میدم بهشون تا جایی که خیلی خوب بفهممشون ( تکرار نمیکنم و فقط بارها گوش میدم بهشون) و پس از این یک سال شروع میکنم به تکرار کردنشون تا اسپیکینگم هم عالی بشه
فقط اینکه شما پس از اون مدت که فقط گوش میدادید لسنینگتون به چه سطحی رسیده بود؟
لیستنینگم به اندازه ای رسیده بود که یه فیلم رندوم توی یوتیوب رو باز کنم و بفهمم، اون موقع هدفمم همین بود،یا بتونم کتاب به انگلیسی بخونم مثل کتاب های این برنامه
حالا از یکسال هم بیشتر طول کشید دلسرد نشید مهم لذت بردنه
روش خوبیه فقط این که خودتون رو دارید به چند منبع محدود میکنین به نظر من زیاد مناسب نمیاد روش من اینه که روزانه ده لغت حفظ میکنم و بقیه زمان رو صرف گوش دادن گسترده به محتوا انگلیسی میکنم (چون هدف من خروجی نیست و میدونم اگه به اندازه کافی محتوا ورودی داشته باشم هر موقع هدفم تغییر کنه در عرض چند هفته با تغییر نوع تمرین به سطح مناسب میرسم)اما احتمالاً به دلیل پایین تر بودن سطح شما میخواین یه پایه قوی بسازید که این امر خوبیه ولی به نظر من بهتره به صورت آکادمیک تا سطح A2رو یاد بگیرید که بعد بتونید روش های مشابه به روش من رو بیارین چون اگه منابع شما محدود باشه زمان زیادیه و اگه منابع زیاد باشه آدم دل زده میشه
پس روش من که به مدت یک سال تمام زمانمو هرچقدر که تونستم بذارم و منابعی که دوسشون دارم رو بارها و بارها گوش بدم و پس از این یک سال شروع کنم به تکرار کردن خوبه و میتونه من رو به سطح پیشرفته لسنینگ انگلیسی برسونه
ببخشید برای یک سال دوره ی سکوت در انگلیسی، بهتره که همین منبع داستان های واقعی و مگا داستان ها رو گوش بدم مداوم یا منابعی که دوسشون دارم مثل داستان های مصور صوتی؟
مهم اینه دوسش داشته باشیم منبع رو یا منبعی که شما گفتید بهتره