دوره سکوت و گوش دادن ۶ ماهه تا یک ساله به انگلیسی

درود، من دو هفتست که دارم داستان های واقعی رو گوش می‌دم و تکرار می‌کنم، اما خب راستش ناامید شدم و می‌خوام مسیرمو عوض کنم

می‌خوام در ابتدا ۶ ماه تا یک سال پنج تا منبع انتخاب کنم و همشونو بارها و بارها گوش بدم بهشون توی این مدت و پس از یک سال شروع کنم به تکرار کردنشون

که در واقع توی این یک سال انگلیسی رو خوب بفهمم و بتونم درک کنم و لسنینگم خیلی عالی بشه و سپس شروع کنم به تکرار کردنشون

در مورد این موضوع دوست دارم که دیدگاه شما رو هم بدونم

2 پسندیده

عالیه هرچی ورودی بییشتری داشته باشید در آینده میتونید خروجی بهتری داشته باشید

قبلا دوره انگلیسی قدرت،مگا داستان ها و داستان های واقعی رو این کارو باهاش کردم من

بعدش وقتی کلاس رفتم هم موقع رایتینگ و اسپیکینگ، خیلی راحت تر تونستم خروجی بدم

7 پسندیده

خیلی ممنونم که پاسخ دادید و خوشحالم که تونستید با این روش موفق بشید

پس من هم یک سال تمام تمام زمانمو میگذارم روی چندین منبعی از انگلیسی که دوسشون دارم و بارها و بارها گوش میدم بهشون تا جایی که خیلی خوب بفهممشون ( تکرار نمی‌کنم و فقط بارها گوش میدم بهشون) و پس از این یک سال شروع می‌کنم به تکرار کردنشون تا اسپیکینگم هم عالی بشه

فقط اینکه شما پس از اون مدت که فقط گوش می‌دادید لسنینگتون به چه سطحی رسیده بود؟

ممنونم بابت پاسخ هاتون

4 پسندیده

لیستنینگم به اندازه ای رسیده بود که یه فیلم رندوم توی یوتیوب رو باز کنم و بفهمم، اون موقع هدفمم همین بود،یا بتونم کتاب به انگلیسی بخونم مثل کتاب های این برنامه

حالا از یکسال هم بیشتر طول کشید دلسرد نشید مهم لذت بردنه

5 پسندیده

چشم خیلی ممنونم، به امید موفقیت های بیشتر برای شما

2 پسندیده

روش خوبیه فقط این که خودتون رو دارید به چند منبع محدود میکنین به نظر من زیاد مناسب نمیاد روش من اینه که روزانه ده لغت حفظ می‌کنم و بقیه زمان رو صرف گوش دادن گسترده به محتوا انگلیسی میکنم (چون هدف من خروجی نیست و می‌دونم اگه به اندازه کافی محتوا ورودی داشته باشم هر موقع هدفم تغییر کنه در عرض چند هفته با تغییر نوع تمرین به سطح مناسب میرسم)اما احتمالاً به دلیل پایین تر بودن سطح شما می‌خواین یه پایه قوی بسازید که این امر خوبیه ولی به نظر من بهتره به صورت آکادمیک تا سطح A2رو یاد بگیرید که بعد بتونید روش های مشابه به روش من رو بیارین چون اگه منابع شما محدود باشه زمان زیادیه و اگه منابع زیاد باشه آدم دل زده میشه

2 پسندیده

خیلی ممنونم از پاسخ شما

من سطح کلی زبان انگلیسیم A2 هستش

پس روش من که به مدت یک سال تمام زمانمو هرچقدر که تونستم بذارم و منابعی که دوسشون دارم رو بارها و بارها گوش بدم و پس از این یک سال شروع کنم به تکرار کردن خوبه و می‌تونه من رو به سطح پیشرفته لسنینگ انگلیسی برسونه

باز هم ممنونم از راهنماییتون

2 پسندیده

سلام، امیدوارم که خوب باشید.

بنظر من برای سطح شما که a2 هستید و ساختار های پایه رو بلدید منطقی نیست که ۶ ماه تا ۱ سال رو فقط گوش بدید و اصلا تمرینات اسپیکینگ رو نداشته باشید.

(این روش بیشتر از اینکه کمک کننده باشه، احتمالا سرعت پیشرفت رو کم میکنه)

چون بعد از ۱ سال گوش دادن احتمالا خیلی چیزا رو بفهمید ولی وقتی بخواید صحبت کنید، باز نمیتونید و تازه میرسید به (میفهمم ولی نمیتونم صحبت کنم)

پس فکر میکنم بهتره که همزمان تکنیک های مکالمه رو هم انجام بدید.

از کم شروع کنید مثلا اگر ۱ ساعت وقت میزارید، حداقل ۱۰-۱۵ دقیقش رو تکنیک سایه و جواب های کوتاه و … اینارو انجام بدید.

این تاپیک هم خیلی براتون مفیده پیشنهاد میکنم حتما یه نگاهی بهش بندازید.

اگر دوره هایی که معرفی کرده براتون سخت بود، میتونید تکنیک هایی که گفته شده رو روی داستان های سطح خودتون یا هرچیزی که بهش علاقه دارید انجام‌ بدید.

موفق باشید.:blush:

4 پسندیده

موافقم :+1:t2:

4 پسندیده

درودی دوباره

ببخشید برای یک سال دوره ی سکوت در انگلیسی، بهتره که همین منبع داستان های واقعی و مگا داستان ها رو گوش بدم مداوم یا منابعی که دوسشون دارم مثل داستان های مصور صوتی؟

مهم اینه دوسش داشته باشیم منبع رو یا منبعی که شما گفتید بهتره

منابعی که خودتون علاقه دارید رو بطور مداوم گوش بدید

1 پسندیده

داستان های کوتاهی که با سوال و جواب همراه هستش شنیداریشون فعال هستش و یکی از بهترین روش ها برای یادگیری هستش که حیفه از خودتون دریغ کنید .

یا تکنیک سایه هم خیلی خوبه برای اینکه دهان عادت کنه جمله درست بگه .. اینم حیفه !

بنظرم حداقل ۸۰٪ تمرین شنیداری ولی یه درصدی هم برای این مدل فعالیت ها باشه بازدهی بهتری داره .

3 پسندیده

مهم علاقست من تجربه ی خودم رو گفتم

1 پسندیده

ممنونم

1 پسندیده