توی یه بحثِ کتابی به این نتیجه رسیدیم که فیلمها هم دقیقاً مثل کتابها میتونن بهمون تجربه چندین بار زندگی کردن رو بدن. هر فیلم یه دنیای تازهست، یه جور تجربهی زیستن از چشم یه کاراکتر.
اینجا قراره هم به هم فیلم پیشنهاد بدیم، هم بعد از تماشا بیایم و از برداشتمون بگیم. لزومی نداره حتما فیلمِ نوبتس یا جایزهبرده باشه. حتی یه فیلم ساده میتونه یه حس عمیق بهت داده باشه.
بیایید این تاپیک رو تبدیل کنیم به یه جام کوچیک از فیلمبازهایی که فقط نقد فنی نمینویسن، بلکه از تأثیر فیلم روی زندگیشون میگن.
دیروز فیلم The Count of Monte-Cristo نسخه ۲۰۲۴ رو دیدم، به پیشنهاد یه دوست . قرار بود بعد از دیدن فیلم، نظرمون رو بگیم. جالبه که برداشت من و اون شخص از فیلم کاملا متفاوت بود.
به هر حال، فیلم خیلی قشنگی بود. مطمئن باشید که سرگرمتون میکنه.
هرکی دید، خوشحال میشم این پیام رو ریپلای بزنه و نظر و برداشت خودش رو بگه.
من شروع کردم به دیدنش تموم که شد میام نظرمو میگم حتما
من هم فیلم the truman show رو پیشنهاد میدم چون بسیار فیلم عمیقیه و گوشهای از زندگیه خودمون رو نشون میده که چطور درگیر روزمرگی میشیم و از زندگیه واقعی غافل میشیم. روبرو شدن با ترسها همیشه پر از اتفاقای قشنگ و تجارب مهمه
روز گراندهاگ یا روز موش خرما؛ فیلمی فانتزی کمدی به کارگردانی هارولد رامیس و بازی بیل مری و اندی مکداول است. «فیل»، گزارشگر هواشناسی تلویزیونی اهل «فیلادلفیا» با نارضایتی به شهر کوچکی می رود تا مراسم سالانه روز معروف دوم فوریه را پوشش دهد. صبح روز بعد از خواب بیدار می شود و در می یابد که بار دیگر دوم فوریه است. این اتفاق مرتبا در روزهای بعد هم رخ می دهد….
یک فیلم عمیق فلسفی و حال خوب کن.
به نظرم هر هفته نظر سنجی بزاریم هر کدوم رای بیشتری اورد اونو ببینیم
این هفته از بین این چهار تا فیلم یکیشو انتخاب کنیم
ولی همونجوری که تو گفتی همچنان دوستان اگه از فیلمی که قبلا دیدن خیلی خوششون اومده صرف نظر از امتیاز بالا و جایره دار بودنش اینجا معرفی کنن تا به مرور تو لیست قرار بگیره و ببینیم
برا هر فیلم یه معرفی کوتاه که تو سایت ها هست هم بزاریم تا انتخاب کردن راحت تر شه
فیلم: The Count of Monte-Cristo
ادوارد دانتس پس از فرار از یک زندان جزیرهای که ۱۴ سال به خاطر اتهام نادرست خیانت به کشور در آنجا سپری کرده بود، به عنوان کنت مونت کریستو بازمیگردد تا از مردانی که به او خیانت کردند، انتقام بگیرد
ژانر اکشن, درام, ماجراجویی
سال انتشار 2024
فیلم: the truman show
“ترومن” مردی است که تمام زندگی اش یک نمایش بوده است.جائی که او در آن زندگی می کند در حقیقت یک استدیو بزرگ با دوربینهای مخفی است.تمام دوستان و آشنایان اطرافش بازیگرانی هستند که در “نمایش ترومن” بازی می کنند.او فکر می کند یک انسان عادی با یک زندگی طبیعی است تا اینکه یک روز حقیقت را می فهمد…
ژانر درام, کمدی
سال انتشار 1998
محصول United States
فیلم: روز گراندهاگ یا روز موش خرما
«فيل» (موراي)، گزارشگر هواشناسي تلويزيوني اهل «فيلادلفيا» با نارضايتي به شهر کوچکي مي رود تا مراسم سالانه ي روز معروف دوم فوريه را پوشش دهد. صبح روز بعد از خواب بيدار مي شود و در مي يابد که بار ديگر دوم فوريه است. اين اتفاق مرتبا در روزهاي بعد هم رخ مي دهد…
ژانر درام, فانتزی, کمدی
سال انتشار 1993
محصول United States
فیلم: Cast away
کارمند شرکت فدرال اکسپرس به نام «چاک نولاند» طی سانحهی هوایی و به دنبال سقوط هواپیما وارد یک جزیرهی دور افتاده میشود و مجبور است تا زمان رهایی از آنجا، تنها زندگی کند.