سلام وقت بخیر من سطحم A2هست کلاس زبان بیرون میرم توی برنامه دنبال منبع برای گرامر بودم شنیدم مثلا Grammer in use خوبه ولی توی برنامه هر چی گشتم گشتم ندیدم برای شروع با توجه به سطحم کدوم منبع برای گرامر توی برنامه پیشنهاد می کنید؟
۲-دیروز توی cnn دیدم گفت purpose(واسه مذاکرات ایران و آمریکا به کار برد)،کلمه purpose با کلمات هم معنی مثلا goal فرق داره تو استفاده یا نه؟چون یه سری کلمات یه جا کاربرد داره فقط
و سوال آخر با توجه به سطحم در روز چقدر باید وقت بزارم که سطحم پیشرفت کنه؟روی هر چهار مهارت توی یه روز نمیتونم کار کنم
سلام دوست عزیز
دورههای گرامر مناسب سطح a2 عبارتند از: انگلیسی با کامبیز/ نیمچه داستانها/ گرامر شو/ دروس پایه انگلیسی بدون تلاش/ fundumentals of english / انگلیسی با جنیفر و همینطور سطح فرا متوسط دورههای تعاملی مثل انگلیسی کامل و دولینگوی فارسی.
البته با توجه به سطحتون میتونید از منابعی که داخل لینک زیر گفته شده استفاده کنید. نحوه مطالعه هر سطح هم توضیح داده شده.
درمورد کتاب grammar in use هم به نظرم بهتره خود کتاب رو تهیه کنید تا امکان پاسخگویی به سوالات و ارزیابی مطالب آموزش داده شده هم فراهم باشه.
از طریق لینک زیر هم میتونید کتاب رو دانلود کنید.
توضیحات بیشتر درباره این کتاب تو لینک زیر داده شده.
و اینکه کلمه purpose یعنی «منظور/قصدِ انجام»؛ بیشتر حس چرا و با چه نیتی رو میده.
کلمه goal یعنی «هدف/نتیجه (مقصد)»؛ بیشتر حس به کجا رسیدن رو میده.
تو خبرها مثل CNN برای جملههایی مثل “The purpose of the talks…” چون روی منظورِ مذاکرات تاکید دارن، purpose طبیعیتره.
دهکده زبان این کتاب رو داره تازه گرامر موضوعی هم داره سایت تحلیل گران هم هست هر روز که یه مبحث از گرامر رو یاد می گیری این پرایمت رو بده به هوش مصنوعی زبانشناس یا گپ جی پی تی یا هر هوش مصنوعی که می دونی توی این شرایط کار می کنه تا بهتر و بیشتر بهت توضیح بده
من یک دانش آموز فارسی زبان و در حال یادگیری زبان انگلیسی هستم .
مبحث گرامری( مبحث اون گرامر که یاد گرفتی مثلا ضمایر فاعلی )رو به زبان ساده و مثال های مناسب برای یک دانش آموز سطح A1 توضیح بده.
در صورت وجود،حالت مثبت،منفی و سوالی را در یک جدول قرار بده و برای هر کدام چند جمله نمونه همراه ترجمه ارائه بده.
همچنین مهمترین کاربرد های این مبحث با مثال های فراوان و مناسب سطح من توضیح بده.