فرق بین said و say چیه و تلفظ دقیق said چی میشه
آیا d در تلفظ به کار میره؟
این تاپیک مربوط به داستان «جوجه اردک زشت» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «داستانهای بچگانه»، فصل «بسته ی اول»
فرق بین said و say چیه و تلفظ دقیق said چی میشه
آیا d در تلفظ به کار میره؟
این تاپیک مربوط به داستان «جوجه اردک زشت» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «داستانهای بچگانه»، فصل «بسته ی اول»
سلام، امیدوارم که خوب باشید.
فکر کنم اشتباهی نوشتید ( seid ) درسته ؟
اگر منظورتون ( said ) هست فرقشون اینه
کلمه say شکل ساده و حالِ (گفتن) هست، ینی همین الان داره میگه
کلمه said هم شکل گذشتش هست ( گفت) ، وقتی دیگه حرف زدن تمومشده و گذشته.
بله d هم در تلفظش استفاده میشه.
توی همون جوجه اردک زشت هم اگر توجه کنید d رو تلفظ میکنه.
عذر میخوام می پرسم، چه سطحی هستید؟ مثل من مبتدی هستید درس ها هم بخونید سطح A1 گرامر حال ساده و استمراری دارد.
اها فهمیدم ممنون
بله من هم سطح A1 هستم
دوست عزیز، سطح A1 از درس سلام شروع میشه. به ترتیب درس ها را بخونید زمان حال ساده و گذشته را توضیح داده. منم دو فصل تموم کردم. و باید فصل جدید A2 بروم. کارتون پپاپیگ هم شروع کنید. منم کارتون ها را می بینم. و درس جوجه اردک و همین منابع سطح مبتدی
متوجه نمیشم از کجا باید چیزی که میگین رو پیدا کنم؟ من تازه زبان شناس رو نصب کردم هنوز آشناییت کاملی باهاش ندارم فقط این سرفصلی که دیدم رو انتخاب کردم فکرکردم بهتر باشه از اینجا شروع کنم
سرچ کنید اون گزینه کاوش انتخاب کنید. سطح A1 و درس سلام شروع کنید. سوالی پرسیدید تو همین فصل من خوندم.
اها فهمیدم ممنون
خانم هستید؟
بله
خیلی خوب… منم درس جوجه اردو خوندم. دوباره میخونم و خواستید با هم تکرار تمرین کنیم.
خیلی عالیه منم موافقم
من روی داستان برای خودم نوشتم بار دوم سوم گوش دادم نگاه روی برگه خودم میکنم و بعد برای خودم خوندم و صدام ضبط کردم. فهمیدم چقدر از کلمات اشتباه میگم. لغات اون درسم اخر متن نوشتم. و تکرار کنم برای نوشتار
شروع کنی فصل A1 گوش بدید..
بنظرم اول سوال بپرسید از کجا شروع کنید و چجوری بخونید و چکار کنید.کارشناس راهنمایی میکنه. من قبلا بدون برنامه میخونم هیچ خروجی و بازده مفیدی نداشت.
دوستان راجب معنیش توضیحات کاملی دادن، راجب تلفظ said هم این موضوع وجود داره که اتفاقا y سایلنته و به جاش d کامل بیان میشه . به عبارتی تلفظش میشه sed/ سد.
چطور میتونم با کارشناس صحبت کنم؟
ممنون بابت راهنمایی
اگه برنامه زبان شناس خریدید و به منابعش کامل دسترسی دارید خوبه. میتونی یه سوال بنویسی برای شروع چکار کنی و از کجا شروع کنی. کارشناسان و اعضا نظراتشون میگن. بنظرم زبان خواندن بدون گرامر فایده ندارد. فقط داستان بخونید و بعد براتون سوال میشه این چه زمانیه چرا ابن شکلی شد، چرا s گرفت و… باید از درس اول سطح اول شروع کنید.