<<<<<<<<<<قروقاطیه با حضور افتخاری نیره

نه بابا غذاهاش عالیه. این سربازای سازمانی یا دژبانارو میبینم حسرت میخورم میگم اینا دوسال اینجا میمونن من یه هفته دیگه معلوم نی کجام.

2 پسندیده

:joy::joy:ا

2 پسندیده

بخدا:joy::joy::joy:

1 پسندیده

:rofl::rofl:ا

1 پسندیده

آقا چند روز پیش سرتیپ دوم پادگانمون اومد تو محوطه برامون صحبت کرد. گفتش از اینکه الان تو این وضعیت با این تحصیلاتتون جونتونو گرفتین کف دستتون اومدین خدمت برای ما خیلی ارزشمنده. از گروهانی که قرار بود بالای ۲۰۰ نفر باشه فقط شما ۲۰ ، ۳۰ نفر اومدین. بعد گفت من به احترام شما از جام بلند میشم و به شما تعظیم میکنم. این حرکتو زد پرامون ریخت.

بعد به مای سرباز یه احترام نظامی گذاشتنو درست حسابی یاد ندادن. اون روز با رفیقم خواستیم بریم اتاق سرهنگ، گفتم الان باید احترام بزاریم یا چی؟ چجوریه اصن؟ آخرم رفتیم تو کاری نکردیم.:joy:

اون روزم که سرگرده اومد باهامون دست داد.

وات دِ هِک؟ سلسه مراتب چی شد پس؟

3 پسندیده

خوب لوستون میکننا:joy: ولی راستم میگه تو شرایط جنگی همیکنه رفتین خیلیه

2 پسندیده

:rofl::rofl::rofl::grin::grin:اا

1 پسندیده

من (ااا) هارو که بعد استیکرا خنده میزارم همش یاد اون پسره میوفتم که تست خوانندگی میداد خندش میگرفت میگف آآآآ
اکثرنم اخر کلیپ خنده ها میزارن

3 پسندیده

آآآ:joy::joy::joy:

2 پسندیده

دوستان میگم بیایین تاپیک خاطرات سربازی رو بیاریم بالا کلی خاطره توش هست دیدن و شنیدنش خالی از لطف نیست

2 پسندیده

من کلی عکس و خاطره و… داشتم میخواستم تو اون تاپیک منتشر کنم ولی گفتم شاید برای همه جالب نباشه بخاطر همین منصرف شدم البته کمی از خاطرات گفتم

2 پسندیده

بنظرم جالب میشه بگین

2 پسندیده

متاسفانه نمیتونم اون تاپیک رو پیدا کنم هرچی سرچ میکنم و میگردم نمیاد

رد دد ۲ رو خیلی دوست دارممم

واقعنی:neutral_face: یعنی تفنگ نمیدن جدی تیر اندازی کنید؟

ای بابا اینطوری حال نمیده ک:broken_heart:

1 پسندیده

خب خوب جایی پیاده میشی نیروهوایی رو یادم نبود ، سه تا مترو دقیقا نزدیکت هست.

با مترو از همون نیروی هوایی بخوای بری نزدیک ترین مترو بهش دانشگاه امام علیه

به سمت ارم سبزو سوار میشی ۵ ایستگاه بعدش توی ایستگاه دروازه شمیران خط عوض میکنی به سمت صادقیه تا دانشگاه امام علی پیاده شی ، دیگه یذره مسیر میمونه میتونی پیاده بری یا اسنپ بگیری.

2 پسندیده

چرا دادن دستمون واس باز و بسته کردن و اینا.

ولی میدون تیر نبردن.

البته همون شبیه سازم اسلحس فقط لگدش کمتره.

2 پسندیده

من تفنگ بازی خیلی دوست دارم:drooling_face::joy:

بخاطر این چیزا سربازیو دوس داشتم:broken_heart:

لیزرتگ حال میده که هیچ دردی نداره ، من اینقدر تو لیزرتگ همیشه جدی بازی میکنم نفر اول میشم:neutral_face::rofl: میدون جنگو قشنگ جلو خودم تصور میکنم

3 پسندیده

بفرمایید تاپیکش

2 پسندیده

4 پسندیده

دم شما گرم:+1:

3 پسندیده