میدونم اوضاع نابسامانیه ولی راه دیگه ای نداشتم. قرار بر این بود که ۱۷ اردیبهشت کنکور ارشد بدم و بعدش برم خدمت و زمانی که نتایج اومد ایست خدمت بزنم و ادامه بدم. ولی متأسفانه به خاطر شرایط جنگ، زمان کنکور به تاریخ نامشخصی تعویق خورده و من علیرغم تلاش بسیار زیادی که براش کردم دیگه بهش نمیرسم. امیدوارم هر موقع که زمانش مشخص شد بتونم حین خدمت مرخصی بگیرم و در کنکور شرکت کنم.
با توجه به اینکه در طول خدمت ممکنه خیلی از روزها به گوشی دسترسی نداشته باشم، این یک سری از زنجیره هاییه که با این وضعیت چند وقته اینترنت حفظ شدن ولی متأسفانه قراره پاره بشن:
و این هم برای زبانشناس که چیزی نمونده بود تا دستاورد ۵۰۰ روزه شدنشو بگیرم. حالا شاید اینو بشه یه کاریش کرد. اگرم نشد یکی از بچه های تالار معرفت به خرج بده زنجیرمو حداقل تا ۵۰۰ روزه شدن حفظ کنه. بالاخره باید هوای سربازو داشت دیگه مگه نه؟
نمیدانم چی بگم، منم سربازم و تقریبا ۱ ماه دیگه تموم میشم.
هرکی میخواد بره سربازی واقعا ناراحت میشم، امیدوارم که یجایی بیفتی که حداقل اداری بشی بتونی عصرا به یه کاری برسی که زیاد عقب نمونی و همه چیو فراموش نکنی.
امیدوارم که یه جای خوبی باشی و بهت بد نگذره تا راحت این دوره رو هم پشت سر بزاری.
واقعا حیفه جونیمون واسه این نظام بره امیدوارم با کمترین سختی تمومش کنی و سعی کن منشی فرمانده بشی ما تو پادگانمون اونی که منشی شد صبح رژه نمیرفت وقتی ما میرفتیم تو میدان واسه رژه اون تو آسایشگاه میخوابید من میتونم تا هرزمانی که خواستی زنجیرتو حفظ کنم
ممنونم. ببینید من قبلاً اسم یک سری اپ ها رو تو تالار آوردم و سرشون با دوستان بحث کردیم ولی پشتیبانی به دلیل جنبه تبلیغاتی دیگر اپ ها با این موضوع برخورد کرد. اگه خواستید پیوی پیام بدید اونجا میفرستم براتون.