زنجیره هایی که قراره قطع شن!🙂

سلام دوستان. بالاخره منم دارم عازم میشم به خدمت سربازی:military_helmet:

میدونم اوضاع نابسامانیه ولی راه دیگه ای نداشتم. قرار بر این بود که ۱۷ اردیبهشت کنکور ارشد بدم و بعدش برم خدمت و زمانی که نتایج اومد ایست خدمت بزنم و ادامه بدم. ولی متأسفانه به خاطر شرایط جنگ، زمان کنکور به تاریخ نامشخصی تعویق خورده و من علیرغم تلاش بسیار زیادی که براش کردم دیگه بهش نمیرسم. امیدوارم هر موقع که زمانش مشخص شد بتونم حین خدمت مرخصی بگیرم و در کنکور شرکت کنم.

با توجه به اینکه در طول خدمت ممکنه خیلی از روزها به گوشی دسترسی نداشته باشم، این یک سری از زنجیره هاییه که با این وضعیت چند وقته اینترنت حفظ شدن ولی متأسفانه قراره پاره بشن:

و این هم برای زبانشناس که چیزی نمونده بود تا دستاورد ۵۰۰ روزه شدنشو بگیرم. حالا شاید اینو بشه یه کاریش کرد. اگرم نشد یکی از بچه های تالار معرفت به خرج بده زنجیرمو حداقل تا ۵۰۰ روزه شدن حفظ کنه. بالاخره باید هوای سربازو داشت دیگه مگه نه؟:grin:

برای همگی شما عزیزان آرزوی موفقیت میکنم:100:

بماند به یادگار…

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵

31 پسندیده

سلام

امیدوارم سربازی خوبی رو بگذرونین:face_holding_back_tears::cherry_blossom:

(کاش کنکور ارشد هم زود برگزار بشه تا مطالب یادتون نره)

2 پسندیده

لطفا پیامهاتونو در تاپیک بنده پاک کنید. ممنون

1 پسندیده

دلم برات سوخت :frowning:
شاید زنجیرتو حفظ کردم
ولی واو درکل

2 پسندیده

سلام

حیرت زده شدم وقتی زنجیره هاتون تو اپ های مختلف دیدم

واقعا ایول به اراده و انگیزتون

امیدوارم سربازی براتون به خوبی و راحتی بگذره و دوباره برگردید به مطالعتون ادامه بدین:flexed_biceps:

5 پسندیده

:smiling_face_with_tear: نمیدانم چی بگم، منم سربازم و تقریبا ۱ ماه دیگه تموم میشم.

هرکی میخواد بره سربازی واقعا ناراحت‌ میشم، امیدوارم که یجایی بیفتی که حداقل اداری بشی بتونی عصرا به یه کاری برسی که زیاد عقب نمونی و همه چیو فراموش نکنی.

امیدوارم که یه جای خوبی باشی و بهت بد نگذره تا راحت این دوره رو هم پشت سر بزاری.

9 پسندیده

زنجیره زبانشناستونو اگه میخواید بدید من حفظ میکنم

5 پسندیده

یدونش رو پاک کردم بقیه فعلا پاک نمیشه

1 پسندیده

موفق باشی علی آقا

امیدوارم ک هر چه زودتر این دوران سربازیتم تموم بشه

میشه بگی این اپ ها ب ترتیب چی هستن؟

ماشالله چ همشونم پربارن :grin:

2 پسندیده

ممنون از لطفتون :dizzy:

امیدوارم:ok_hand:

2 پسندیده

ممنون:grin:

2 پسندیده

امیدوارم زود این شرایط تموم بشه و دوباره با قدرت برگردی. :heart:

4 پسندیده

سپاس از انرژیتون:high_voltage:

حتماً همینطوره:victory_hand:

2 پسندیده

به سلامتی. موفق باشی.:gem_stone:

به قول معروف اینم شتریه که در خونه هر پسری خوابیده

باید از سر گذروندش.

3 پسندیده

واااای:broken_heart::broken_heart::broken_heart::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:گوشیتو ببر یواشکی:eyes::eyes::eyes: مراقب خودت باش آخه ،،،،اینم مرحله ای از زندگیه

3 پسندیده

راستش به پشتیبانی گفتم ببینم میشه کاریش کرد ولی هنوز پاسخ قطعی ندادن. اگه راهی نبود هم که خب خیلی لطف میکنید.

2 پسندیده

واقعا حیفه جونیمون واسه این نظام بره امیدوارم با کمترین سختی تمومش کنی و سعی کن منشی فرمانده بشی ما تو پادگانمون اونی که منشی شد صبح رژه نمیرفت وقتی ما میرفتیم تو میدان واسه رژه اون تو آسایشگاه میخوابید من میتونم تا هرزمانی که خواستی زنجیرتو حفظ کنم

5 پسندیده

براتون آرزوی سلامتی، آرامش و موفقیت دارم.

امیدوارم این دوران رو به خوبی پشت سر بذارین. :tulip::sparkles:

3 پسندیده

ممنونم. ببینید من قبلاً اسم یک سری اپ ها رو تو تالار آوردم و سرشون با دوستان بحث کردیم ولی پشتیبانی به دلیل جنبه تبلیغاتی دیگر اپ ها با این موضوع برخورد کرد. اگه خواستید پیوی پیام بدید اونجا میفرستم براتون.

3 پسندیده

حتماً همینطوره:fire:

فقط نگران اینم سپاه بیفتم و اینا دوباره درگیر شن. سری پیش اسرائیل خیلی از پادگان های سپاه رو زد…

4 پسندیده