دوست داشتم تجربم رو راجب زبان خوندن اینجا به اشتراک بزارم برای تمامی کسانی که دو دل هستن شک دارن با این اپ میشه بهسطوح خوبی رسید یا نه ؟ اول بگم من اینجا هیچ کارم پس دارم نظر واقعیم رو میگم خب حالا برای زبان من از سطح خیلی پایین بااسپیکینگ صفر عملا میشه گفت شروع کردم دوره های ای جی رو دنبال کردن ، دوره هایی که تمام کردم :
دروس پایه ی انگلیسی بدون تلاش - انگلیسی قدرت - انگلیسی واقعی رو یاد بگیر - البته انگلیسی پاد سطح ساده هم خوندم
در حال حاضر برنامه vip که بیشتر از ۱ سال هست دارم میخونم .
در حال حاضر سطح زبانم B2 هستش ، اسپیکینگ روان ، لحجه قابل فهم و درک مطلبم هم c1 هست .
منبع اصلیمم همین اپ هستش (حالا گسترده خوانی حرفش جداست هرچند همینجا هم خیلی کتاب میخونم ) .
حالا چند وقت پیش رفتم برای TTC کودک و یه TTC دیگ برای نوجوان .
توی هر دو کلاس با وجود سخت گیری های خیلی زیاد تونستم نمره کامل بگیرم و الان (برای نوجوان ) جذب همون آموزشگاه شدم .
الانم دارم میرم کلاس های observation که رفتار با نوجوان رو یاد بگیرم .
توی کلاسمون معلم های سابقه دار ، کسانی که چندین ساله ( مثلا از بچگی تا الان ) دارن زبان میخونن بود و با این وجود من ۱۰۶۲روزه ( تقریبا ۳ سال ) تنها کسی بودم که نمره کامل گرفت .
و وقتی بهشون گفتم خودخوان رفتم جلو باورشون نمیشد !
دیگه واقعا جا داره تشکر کنم از گروه زبانشناس برای فراهم کردن این محیط که بشه زبان رو بدون زجر کشیدن و به راحتی خوند !
من موردی توی اپ ندیدم و میشه باهاش به سطوح بالایی رسید تنها موردی که میشه گفت ۱- هوش مصنوعی هستش که بنظرم توی اینقضیه ضعف داره اپ ( هوش مصنوعی به معنای واقعی کلمه مصنوعی و کند و من یکی نتونستم باهاش ارتباط بگیرم )
۲- دو اینکه خوب بود چند استاد باشن که با این سیستم اپ پیش رفته باشن و کلاس بزارن برای کسایی که میخوان تمرین اسپیکینگ بافرد واقعی داشته باشن ( منظورم اینه استاد دقیق بدونه شاگردش با چه متدی پیش رفته که بشه حالت شخصی سازی پیشرفت اون فردرو دنبال کنه ) ، اگه این امکان باشه من خودم به شخصه دوست دارم توی کلاسشون شرکت کنم .
دوست داشتم خوشحالیم رو با شما به اشتراک بزارم و ممنون بابت وقتی که برای خوندن این متن گذاشتید .
درود بر شما
از صمیم قلب براتون خوشحالم و آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون .
روزی که گفتید بعد دادن نتایج اگه خوب بود،اعلام میکنم مطمئن بودم قبول میشید بانمره ی عالی.
یجورایی منم این تجربه ی مشترکو دارم،تو کلاس TTC تنها زبان آموز خودخوان بودم وخب مشکلیم نداشتم.
نمیدونم چرا اونایی که باکلاس زبان پیش رفتند،نمیتونند باور کنند خیلیها خودخوان میتونند به سطوح بالا برسند،ولی مهم نیست.
بازم بهتون تبریک میگم
من هم کلاس میرم و هم از زبانشناس استفاده میکنم و بنظرم زبانشناس خیلی کمکم کرده
من از قدیمی های تالار و برنامه زبانشناس هستم (اکانت قبلیم البته) و قبلا این گزینه توی برنامه بود مثلا آقای کشاورز یه دوره آزمایشی برگزار کردن(فکر کنم اسمش پرتال بود) که باهاش دوره ای جی رو آموزش میدادن و مکالمه میزاشتن و قرار بود به مرور این بخش کلاس اسپیکینگ به اپ اضافه بشه که دیگه این اتفاق نیوفتاد
عزیزم چقدر خوب که تجربه ات رو به اشتراک گذاشتی و مسلما واسه من و خیلی های دیگه انگیزه بخش هست تا با جدیت بیشتر ادامه بدیمچون منم به آموزش آکادمیک خیلی اعتقادی ندارم و دوست دارم خودخوان تو دلِ زبان برم و یادش بگیرم و این مسیر رو هم سالهاست دارم دنبال میکنم، فقط تو ادامه دادن مستمر و حفظ زنجیره جدی نبودم که اونم امسال شروعش کردم و مطمئنم رفته رفته نتایج خوبی رقم میخوره…
چقدر عالی چقد خوشحال شدم براتون ممنون که تجربتونو به اشتراک گذاشتین کلی انگیزه بخش بود و پیشنهاداتتون هم عالیو بجابود و بنظر منم واقعا عالی میشد
امیدوارم همینجور همیشه بدرخشین