تجربه زنجیره ۱۰۶۲ من

سلام و وقت همه ی دوستان بخیر .

دوست داشتم تجربم رو راجب زبان خوندن اینجا به اشتراک بزارم برای تمامی کسانی که دو دل هستن شک دارن با این اپ میشه بهسطوح خوبی رسید یا نه ؟ اول بگم من اینجا هیچ کارم پس دارم نظر واقعیم رو میگم :grin: خب حالا برای زبان من از سطح خیلی پایین بااسپیکینگ صفر عملا میشه گفت شروع کردم دوره های ای جی رو دنبال کردن ، دوره هایی که تمام کردم :

دروس پایه ی انگلیسی بدون تلاش - انگلیسی قدرت - انگلیسی واقعی رو یاد بگیر - البته انگلیسی پاد سطح ساده هم خوندم

در حال حاضر برنامه vip که بیشتر از ۱ سال هست دارم میخونم .

در حال حاضر سطح زبانم B2 هستش ، اسپیکینگ روان ، لحجه قابل فهم و درک مطلبم هم c1 هست .

منبع اصلیمم همین اپ هستش (حالا گسترده خوانی حرفش جداست هرچند همینجا هم خیلی کتاب میخونم ) .:smiling_face:

حالا چند وقت پیش رفتم برای TTC کودک و یه TTC دیگ برای نوجوان .

توی هر دو کلاس با وجود سخت گیری های خیلی زیاد تونستم نمره کامل بگیرم و الان (برای نوجوان ) جذب همون آموزشگاه شدم .

الانم دارم میرم کلاس های observation که رفتار با نوجوان رو یاد بگیرم .

توی کلاسمون معلم های سابقه دار ، کسانی که چندین ساله ( مثلا از بچگی تا الان ) دارن زبان میخونن بود و با این وجود من ۱۰۶۲روزه ( تقریبا ۳ سال ) تنها کسی بودم که نمره کامل گرفت .

و وقتی بهشون گفتم خودخوان رفتم جلو باورشون نمیشد !

دیگه واقعا جا داره تشکر کنم از گروه زبانشناس برای فراهم کردن این محیط که بشه زبان رو بدون زجر کشیدن و به راحتی خوند ! :bouquet:

من موردی توی اپ ندیدم و میشه باهاش به سطوح بالایی رسید تنها موردی که میشه گفت ۱- هوش مصنوعی هستش که بنظرم توی اینقضیه ضعف داره اپ ( هوش مصنوعی به معنای واقعی کلمه مصنوعی و کند و من یکی نتونستم باهاش ارتباط بگیرم )

۲- دو اینکه خوب بود چند استاد باشن که با این سیستم اپ پیش رفته باشن و کلاس بزارن برای کسایی که میخوان تمرین اسپیکینگ بافرد واقعی داشته باشن ( منظورم اینه استاد دقیق بدونه شاگردش با چه متدی پیش رفته که بشه حالت شخصی سازی پیشرفت اون فردرو دنبال کنه ) ، اگه این امکان باشه من خودم به شخصه دوست دارم توی کلاسشون شرکت کنم . :bouquet:

دوست داشتم خوشحالیم رو با شما به اشتراک بزارم و ممنون بابت وقتی که برای خوندن این متن گذاشتید . :heart_eyes::bouquet:

34 پسندیده

درود بر شما
از صمیم قلب براتون خوشحالم و آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون :clap::clap:.
روزی که گفتید بعد دادن نتایج اگه خوب بود،اعلام میکنم مطمئن بودم قبول می‌شید بانمره ی عالی.
یجورایی منم این تجربه ی مشترکو دارم،تو کلاس TTC تنها زبان آموز خودخوان بودم وخب مشکلیم نداشتم.
نمی‌دونم چرا اونایی که باکلاس زبان پیش رفتند،نمیتونند باور کنند خیلی‌ها خودخوان میتونند به سطوح بالا برسند،ولی مهم نیست.
بازم بهتون تبریک میگم :clap::smiling_face_with_three_hearts:

5 پسندیده

تبریک میگم عزیزم:heart::cherry_blossom:

من هم کلاس میرم و هم از زبانشناس استفاده میکنم و بنظرم زبانشناس خیلی کمکم کرده :smiling_face_with_three_hearts:

من از قدیمی های تالار و برنامه زبانشناس هستم (اکانت قبلیم البته:sweat_smile:) و قبلا این گزینه توی برنامه بود مثلا آقای کشاورز یه دوره آزمایشی برگزار کردن(فکر کنم اسمش پرتال بود) که باهاش دوره ای جی رو آموزش میدادن و مکالمه میزاشتن و قرار بود به مرور این بخش کلاس اسپیکینگ به اپ اضافه بشه که دیگه این اتفاق نیوفتاد

4 پسندیده

دقیقا بیشتریا فکر میکنن خودخوان نمیشه خیلی پیشرفت کرد که اصلا هم اینطور نیست .

ممنون بابت پیامتون ، شما هم هرجا هستید شاد و موفق باشید :bouquet:

2 پسندیده

جدی ؟ چه خوب میشد اگه بود .. چقدر میتونستیم عمیق تر یاد بگیریم . حیف شد پس

1 پسندیده

آره یکی از دوستان میگفت این کلاس خیلی کمکش کرده و اصلا نمیتونسته حرف بزنه ولی الان اسپیکینگش عالی شده بود

1 پسندیده

مرسییی که به اشتراک گذاشتی:two_hearts:

چجوری براش برنامه ریزی می کردین؟

منم تجربه ی خودخوان کتاب های امریکن ۳ و ۴ و بعدش هم اینجا رو دارم ولی نمیدونم چرا نمی تونم با ای جی ارتباط بگیرم:sweat_smile:

الان هم سطحم حدود b2 تا c1

1 پسندیده

عزیزم چقدر خوب که تجربه ات رو به اشتراک گذاشتی و مسلما واسه من و خیلی های دیگه انگیزه بخش هست تا با جدیت بیشتر ادامه بدیم:smiling_face_with_three_hearts:چون منم به آموزش آکادمیک خیلی اعتقادی ندارم و دوست دارم خودخوان تو دلِ زبان برم و یادش بگیرم و این مسیر رو هم سالهاست دارم دنبال میکنم، فقط تو ادامه دادن مستمر و حفظ زنجیره جدی نبودم که اونم امسال شروعش کردم و مطمئنم رفته رفته نتایج خوبی رقم میخوره…

برات آرزوی موفقیت میکنم و تبریک میگم:heart:

3 پسندیده

خیلی هم عالی امیدورام موفق باشین

1 پسندیده

چقدر عالی چقد خوشحال شدم براتون ممنون که تجربتونو به اشتراک گذاشتین کلی انگیزه بخش بود و پیشنهاداتتون هم عالیو بجابود و بنظر منم واقعا عالی میشد
امیدوارم همینجور همیشه بدرخشین:cherry_blossom::pink_heart:

4 پسندیده

از اینکه تجربه خودتون به اشتراک گذاشتین بی نهایت سپاس گذارم
امیدوارم موفق باشین:four_leaf_clover:

1 پسندیده

برنامه ریزی اصلیم اینه : یه دوره که شروع کردی تا تمومش نکردی ول نکن :grin:

باریکلا به شما ، امیدوارم منم c1 رو تجربه کنم :heart_eyes:

3 پسندیده

ممنون عزیزم بابت پیامتون :heart_eyes::bouquet:

استمرار خیلی مهم هستش ایندفعه با قدرت ادامه بدین و امیدوارم براتون بهترینا رقم بخوره :bouquet:

2 پسندیده

ممنون از پیامتون :heart_eyes::bouquet:

1 پسندیده

ممنون بابت پیامتون عزیزم شما هم هرجا هستید موفق باشید :bouquet:

1 پسندیده

ممنون بابت پیامتون :heart_eyes::bouquet:

خیلی مبارکه،،،،:ok_hand::ok_hand::ok_hand: ایول واقعا:ok_hand::ok_hand::ok_hand::clap:t3::clap:t3::clap:t3::clap:t3:

1 پسندیده

عزیزم تبریک میگم بهت.

استمرارت رو دوست دارم :smiling_face_with_three_hearts:

موفق باشی.

1 پسندیده

منم همینم:sob::joy:

مثلا برای اون کتابا ۱۰ تا درس داره هر درس دو بخش

می خواستم فشرده بخونم به خاطر همین هر روز یه درس خوندم تا یه ماه تونستم دوتاشونو و اولای ۵ رو تموم کنم

برای دانش عمومی خوب بود ولی بیشتر به دانش passive م اضافه شد و خب حس می‌کردم هیچ پیشرفتی نکردم:joy::sob:

بعد هم انگیزه مو برای ادامه ۵ از دست دادم ولی امیدوارم بتونم تابستون شروعش کنمم

1 پسندیده

شما عالی هستی میشه بفرمایید روزی چقدر درس خوندیدن و این دوره ها رو چطوری پیش بردین یعنی هر دوره برای هر درسش چند روز زمان گذاشتین و ازین حرفا

1 پسندیده