حرف زدن با آیندمون

نه والا ولی فکر کنم دماغی نفس میکشن میره بالا:joy::joy::rofl::rofl::rofl:

همون شیره سیاه میشه، میشه تریاک

2 پسندیده

نمیدانیم اطلاعی نداریم

1 پسندیده

از کجا تخم خشخاش گیر بیارم بکارمش چه باحاله :joy:

2 پسندیده

شماهم میخوای اهل دل شی

1 پسندیده

شغل پر درامدیه همم که گیاهه

1 پسندیده

بله گیاهیه و طبیعی باب معاملات پا پیکنیکی

1 پسندیده

کوثر از قوه قضایه بهم پیام دادن : تو یذره بکار عیب نداره نیر :relieved_face::ribbon::rofl:

1 پسندیده

مثل اون دختر کوچولوی کارتون ماشا میشا از بس خونشونو تو شیشه کردی گفتن تو فقط برو هرکاری میکنی بکن:joy: حالا ک پارتیت قویه دست منم بگیر رفیق

2 پسندیده

بله دقیقا درست میگید تحقیقی که در مورد یادگیری شده این هست که زمانی ما یچیز در ذهنمون تثبیت میشه که مغزم ما آنقدر در مورد اون موضوع فکر کنه که خسته بشه یه انرژی از آدم بگیره
اگر نگیر هیچ فایده ای نداره عینه ورزش کردن

2 پسندیده

زنجیرہ چ اھمیتی دارہ؟

برای خودت اھداف ھفتگی و ماھانہ داشتہ باش۔

اگر ھدف یکسالت یک سطح بالاتر رفتن ھس، سعی کن عرض 6 ماہ یا کمتر بھش برسی۔

یادمه بهم انگیزه ادامه دادن میداد. وقتی میدیدم پیوستگی دارم ذوق میکردم.ولی یهو سرم شلوغ شد در حدی که یادم رفت گوشی دارم و زنجیره ۲۰۳ روزم برای بار اول شکست و هرچی ذوق بود کور شد:sweat_smile:ضد حال بود در حدی که یکسال زبان نخوندم:neutral_face::neutral_face: وابسته به این زنجیره شده بودم . متاسفم:neutral_face::expressionless_face::neutral_face::expressionless_face:

ولی الان که شروع کردم با تجربه هام دارم پیش میرم و خیلی عمیق تر و بهتر میدونم دارم چکار میکنم.برعکس قبل عجله ای ندارم و به قول خودت شاید کمتر از یکسال هم بتونم بهش برسم.فعلا یکسال به خودم زمان دادم که ادامه بدم.

5 پسندیده

افرین قشنگم اونیکه میخوای میشه

1 پسندیده

عزیزی عزیزم:smiling_face::heart:کوثر مهربون

1 پسندیده

عالیہ کہ۔۔۔۔

مطمئن باش نتیجت این سری خیلی بہتر میشه۔۔۔

بعضی وقتا یہ مشکلاتی پیش میاد کہ ھمہ ما از زندگی روتینی کہ داریم دور میشیم۔

مہم اینہ کہ دوبارہ برگشتی و داری بہ مسیرت ادامه میدی۔

باریکلا :clap::clap::clap:

یہ سوال۔۔۔۔

کاربرھای اپ بعضی وقتا امتیازات روزانہ عجیب غریبی بدست میارن من 16000 امتیاز رو ھم دیدم۔۔۔

تو کہ قدیمی ھستی این امتیازات طبیعی ھس؟ و چطوری بدست میارن؟

ممنون:folded_hands:t3:

نمیدانم اطلاعی ندارم.

1 پسندیده