مرسی سمیرا جونم![]()
![]()
![]()
همچنین توم همینطور
خیلی عالی و واضح توضیح دادی ![]()
دقیقا باید اون چیزایی که بلدی رو فرا بگیری حالا چه لغته چه گرامر اینکه فقط ساختار و یا لغات زیادی رو بلد باشی هنر نیست اینکه بتونی با وجود دست و پا شکسته بودن این دو تا موضوع ازش استفاده کنی نباید صبر کنی که کامل بشی بعد بری سراغ اسپیکینگ یا حالا هر مهارتی که توش ضعف داری جرات تغییر جرات می خواد اینکه با تموم بی تجربه گی بازم تلاش کنی و شجاعت داشته باشی باید با ندونستنون کنار بیایم باید انقدر ریلکس و راحت یاد بگیریم مثل فارسی .برای من خیلی سخت بود زبان مادریت یه چیز دیگست بعد مجبوری یه زبان دیگه هم یاد بگیری خانواده ات یه جور حرف بزنن معلمات یه جور دیگه اووه یادش می افتم سر درد می گیرم من خیلی فیلم می دیدم خیلی زیاد الفبا رو هم که یاد گرفتم به فارسی انقدر داستان می خوندم که نگو انقدر شنیدم و خوندم که الان تو صحبت کردن به فارسی هیچ لهجه ای ندارم ما تو تلفظ ح ع غ تو فارسی خیلی اذیت می شدیم مخصوصا تو املا
دقیقا همینطوره. باید خودتو تو شرایطش قرار بدی حتی اگه بلد نیستی.مگه ما وقتی ک هیچی بلد نبودیم به محیط اطرافمون میگفتیم هیس هیچی نگید در سطح سلام خوبی حرف بزن؟![]()
نه دیگه تو موقعیت و شرایطی بودیم که تو دل یادگیری زبان مادری خودمون بودیم و با تکرار زیاد بهش مسلط شدیم. من خودم تهران بدنیا اومدم اما خانواده ام تبریزین. با اینکه زیاد شهرستان نمیرفتیم ولی باهمون مسافرت های کوتاه کوتاه من ترکی هم تا حدی ک برخورد داشتم یاد گرفتم با اینکه کسی برام ترجمه نمیکرد ک چی داره میگه. فقط با قرار گیری تو شرایطش.
زبان هم اگه همش خودمونو درگیر این کنیم ک گرامر یاد بگیرم لغت یاد بگیرم ، پیشرفت نمیکنیم. ولی اگه بیوفتیم رو دور خوندن و دیدن و شنیدن ، اینقدر مطالب برامون تکرار میشه که یاد میگیریم. فقط کنارش دیگه از دروس تعاملی هم استفاده کنی دیگه خب بیشتر به خودت تو فهم مطالب کمک کردی.![]()
و اینگونه شد که یادگیری زبان با اپ زبانشناس خیلی شیرین شد. چون اکثر چیزایی که لازم داریو داره![]()
عالی موفق باشی
یجورایی داستانمون مشابه بود منتها من ۵۴ روزه زنجیره دارم یکم دیرتر اینجا وارد شدم
دقیقا اصلا لذتش به همینه الان که فکرش رو می کنم همین الانشم ما دو زبانه هستیم چون زبان مادریمون فارسی که نبوده آخ نمی دونی وقتی اولین کتابم رو به انگلیسی خوندم و تموم کردم چقدر ذوق زده بودم درسته ساده بودش اما اون زمان من تازه شروع کرده بودم و داشتم امتحان می کردم خودمو که می تونم کتاب بخونم اصلا یا نه
باه باه بسی لذت برده ایم منتظر پادکستت هستیم
سعی کن اینطور خاطراتو به انگلیسی بنویسی و بگی
همین نوشته های تاپیک رو تمرین کن بعدا ویرایش بزن انگلیسی هم زیر فارسی اضافه کن موفق باشی
درود
خیلی خیلی ممنونم از اینکه تجربه زیباتون رو به اشتراک گذاشتین ، واقعا لذت بخش و مفید بود برام ، ممنون ازتون![]()
![]()
+فک کنم اینجا جایی که باید متدم رو یه مقدار عوض کنم ، راستش من دقیقا داشتم با همون روش اولیه شما یعنی فقط مطالعه کردن و گیر دادن به گرامر و مرور لایتنر و… میگذروندم و تایم خیلی خیلی کمی برای دوره ای جی میذاشتم و دقیقا داشتم دلسرد میشدم به مطالعه خودخوان ، الان حس میکنم باید حتما روش شمارو امتحان کنم و بیشتر فعال باشم تا فقط مطالعه ، امیدوارم منم تو ۱۲۰ روزگی زنجیرم بتونم نتایجشو تو همین پست بگم![]()
بازهم ممنون بابت ایجاد امید تازه و انگیزه
امیدوارم زنجیره ۱۰۰۰ روزتون رو هم جشن بگیریم![]()
![]()
پیشنهاد خووووبییی بود پسندیدم
چشم. انجامش میدم حتما
مرسی اختاپوس جون![]()
![]()
![]()
ولی تو خیلی جلو تر از منی![]()
ایشالا زنجیره ۱۰۰۰ روزتو کنار هم جشن بگیریم
ولی توم ۱۰۰ روزه شدی بیا بگوو یا تاپیک بزن برا خودت تجربتو بنویس خیلی قشنگه خاطره میشه همش
موفق باشی
ممنون عزیزم همچنین![]()
![]()