سلام سلام![]()
خواستم یه خاطره بنویسم از زنجیرهه ۱۰۰ روزه ام تا بمونه تو پروفایلم![]()
خب همه چی از اونجایی شروع شد که هممون داغون شدیم و چقدر گریه کردیم![]()
برای کسایی ک ندیده بودیمشون اما داغشون کمرمونو شکوند… تجربه خیلی غمگینی برام بود. گریه کردن برای کسایی که نمیشناختمشون ، واقعا بهش فکر میکنم چه روزایی ک نگذروندیم. از اعتراضات گرفته تا جنگ و فوت شدن خیلی از هموطنامون![]()
خب منم کارم ادمینی بود و به تازگی داشتم استارت انلاین شاپ خودمو میزدم که بوووووم
همه چی نابود شد
اینجا شد ک زبانشناسی که تو گوشیم داشتمش و خیلی وقت بود فرصت نکرده بودم بیام سمتش ، ولی میدونستم برنامه خیلی خوبیه رو دوباره استارت زدم. گفتم حالا ک اینجوری شده حداقل زبان بخونم.
شروع کردم دست و پا شکسته زبان خوندن![]()
روزی کلا ۱۰ امتیاز. تازه همونشم نمیتونستم حفظ کنم.
ولی دوست داشتم خودمو درگیرش کنم. پس ی چرخکی تو برنامه زدمو با تالار زبانشناس اشنا شدم. یذره تجربه بچه هارو خوندمو رفتم دوباره سراغ برنامه. بعد فهمیدم اهااا من داشتم اشتباه و کسل کننده درس میخوندم بابااا. فقط گرامر و لغاتو حفظ کردن![]()
کم کم هی هرچی با برنامه کار میکردم بیشتر میفهمیدم چجوری زبان بخونمو بیشتر مشتاق یادگیری میشدم.
و این شد ک از اونموقع خوندمو خوندم تا رسیدم به زنجیره ۱۰۰ روزه![]()
![]()
![]()
و الان که نت ها داره دوباره وصل میشه (البته اگه مجدد قطع نشه
) ، من دوباره باید برگردم سر کارم و سخت براش تلاش کنم
ولی اینبار دیگه زبانشناسو ول نمیکنم
اینجا ب خودم قول میدم حتی شده فقط ۱۰ امتیازو بدست میارم برای حفظ زنجیره زبانشناس و مستمر بودن یادگیریم حتی با کمترین امتیاز
میخوام از دوتا دوست گل هم اینجا تشکر کنم که خیلیی کمکم کردن نه فقط تو زبان بلکه زندگی شخصیم
@afsaneh_boroumand @sanaz.mohebbi . مرسی که کمکم میکنین تو این مسیر و کنارمین تا بتونم از پسش بربیام![]()
![]()
در انتها بمونه به یادگار از 5 خرداد 1405 .
امیدوارم قوی باشی و ادامه بدی و زیر همین تاپیک زنجیره ۲۰۰ روزتو بزاری![]()