زنجیره ۱۰۰ روزه و خاطراتش✨️

سلام سلام:grin:

خواستم یه خاطره بنویسم از زنجیرهه ۱۰۰ روزه ام تا بمونه تو پروفایلم:hand_with_fingers_splayed:

خب همه چی از اونجایی شروع شد که هممون داغون شدیم و چقدر گریه کردیم:broken_heart::broken_heart:برای کسایی ک ندیده بودیمشون اما داغشون کمرمونو شکوند… تجربه خیلی غمگینی برام بود. گریه کردن برای کسایی که نمیشناختمشون ، واقعا بهش فکر میکنم چه روزایی ک نگذروندیم. از اعتراضات گرفته تا جنگ و فوت شدن خیلی از هموطنامون:broken_heart:

خب منم کارم ادمینی بود و به تازگی داشتم استارت انلاین شاپ خودمو میزدم که بوووووم:collision: همه چی نابود شد

اینجا شد ک زبانشناسی که تو گوشیم داشتمش و خیلی وقت بود فرصت نکرده بودم بیام سمتش ، ولی میدونستم برنامه خیلی خوبیه رو دوباره استارت زدم. گفتم حالا ک اینجوری شده حداقل زبان بخونم.

شروع کردم دست و پا شکسته زبان خوندن:backhand_index_pointing_down:

روزی کلا ۱۰ امتیاز. تازه همونشم نمیتونستم حفظ کنم.

ولی دوست داشتم خودمو درگیرش کنم. پس ی چرخکی تو برنامه زدمو با تالار زبانشناس اشنا شدم. یذره تجربه بچه هارو خوندمو رفتم دوباره سراغ برنامه. بعد فهمیدم اهااا من داشتم اشتباه و کسل کننده درس میخوندم بابااا. فقط گرامر و لغاتو حفظ کردن:grin:

کم کم هی هرچی با برنامه کار میکردم بیشتر میفهمیدم چجوری زبان بخونمو بیشتر مشتاق یادگیری میشدم.

و این شد ک از اونموقع خوندمو خوندم تا رسیدم به زنجیره ۱۰۰ روزه:face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts::wrapped_gift:

و الان که نت ها داره دوباره وصل میشه (البته اگه مجدد قطع نشه:joy:) ، من دوباره باید برگردم سر کارم و سخت براش تلاش کنم

ولی اینبار دیگه زبانشناسو ول نمیکنم

اینجا ب خودم قول میدم حتی شده فقط ۱۰ امتیازو بدست میارم برای حفظ زنجیره زبانشناس و مستمر بودن یادگیریم حتی با کمترین امتیاز

میخوام از دوتا دوست گل هم اینجا تشکر کنم که خیلیی کمکم کردن نه فقط تو زبان بلکه زندگی شخصیم:heart: @afsaneh_boroumand @sanaz.mohebbi . مرسی که کمکم میکنین تو این مسیر و کنارمین تا بتونم از پسش بربیام:face_holding_back_tears::heart:

در انتها بمونه به یادگار از 5 خرداد 1405 .

امیدوارم قوی باشی و ادامه بدی و زیر همین تاپیک زنجیره ۲۰۰ روزتو بزاری:victory_hand:

21 پسندیده

موفق باشی عزیزم:growing_heart::people_hugging::beating_heart:

2 پسندیده

مرسی ایدای مهربون توم همینطوور:heart_on_fire::heart_on_fire:

2 پسندیده

:face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::heart::heart::heart::heart::heart::people_hugging::people_hugging::people_hugging::people_hugging:l

2 پسندیده

عالی عزیزم ،موفق باشی

انشالله ی روز بیای و تاپیک بزنی برای زنجیره ۱۰۰۰ روزت:heart:

4 پسندیده

خیلی خوشحالم برات که تو این مسیر قدم گذاشتی و باهم آشنا شدیم عزیزم:smiling_face_with_three_hearts::heart:

ایشالا روز به روز موفق تر پیش بری:clap:t2::clap:t2::clap:t2:و خاطرات بیشتر و قشنگ تری بسازی:victory_hand:t2:

4 پسندیده

نمیتونم از زبانشناس استفاده کنم.

مرسی فاطمه خانم گل:cherry_blossom::cherry_blossom::heart_eyes::heart_eyes: همچنین شمام همینطورررر:heart_hands::heart_hands:

وای چه ذوقی کنم اونروزززز :grin::heart_eyes: منتظرشمم

اشنایی با شما یکی از قشنگترین اتفاقات زندگیم بود:heart:

ممنون ساناز جونم همچنین توم همینطور:heart_eyes:موفقیتاتو جشن بگیریم دور هم:sparkles:

3 پسندیده

چرا

خیلیا تو شرایط سخت میشکنن اما بعضیا رشد میکنن :bouquet:

باریکلا به شما که تونستید تو این شرایط بازم رو به پیشرفت باشید

7 پسندیده

ممنون طیبه جونم:heart::heart:

وجود شما برام انگیزه بود خیلی:heart_eyes:

مخصوصا بعد دیدن تاپیک ۱۰۰۰ روزت و تجربه هات:pinched_fingers::collision:

4 پسندیده

وارد شم زنجیره قطع میشه

1 پسندیده

قربونت عزیزم ، امیدوارم زنجیره ۱۰۰۰ روزگی خودت رو جشن بگیریم :heart_eyes:

3 پسندیده

به به باریکلا بهت منتظر زنجیره دویست روزتم موفق باشی عزیزم

3 پسندیده

موفق باشیییی عزیزم:heart::heart_eyes:

3 پسندیده

به به فاطمه خانوم چه کرده ،،،،:fire::fire:موفق باشی

3 پسندیده

@ms.kosar @nayere1996 @mobi32

عشقولیااا مرسی:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::heart::heart:

شمام ازین تاپیکا بزنید بمونه یادگار بیایم زیرش ذوق مرگ شیم:grin::hand_with_fingers_splayed:

4 پسندیده

سلام ، اول از همه تبریک میگم بهتون بخاطر این پشتکار و اراده:clap:t2::fire:

و در مورد این دسته از تاپیک ها ، بنظرم بشدت مفیده و انرژی و انگیزه میده مخصوصا وقتی با مسیری که خیلیامون اینجا داریم پیش میبریم شرح داده میشه و نتایج و تاثیراتش گفته میشه ، حداقل برای من اینطوریه ، پس ممنون ازتون:folded_hands:t2::rose:

و اینکه ممکنه این بحث رو یه مقدار بیشتر توضیح بدین منظورم روشی که ازش نتیجه گرفتین و الان دارین کار میکنین؟ و همینطور روشی که قبلا کار میکردین

3 پسندیده

آفرین به این همه پشتکار ان شاء الله تو جفتش موفق بشی هم کارتون هم زبان :clap: :heart_eyes:

1 پسندیده

دقیقا همینطوره و من با همین تاپیک های بچه ها فهمیدم چیکار باید بکنم و انگیزه ای هم برای خودم شد.خوشحالم دوست داشتید:smiling_face_with_three_hearts:

خب ببینین من هیچ اشناییتی با روش خوندن زبان نداشتم و اوایل ک شروع کرده بودم به خوندن خب صفر هم نبودم خیلی چون بهرحال هم تو مدرسه هم چند ترمی کلاس زبان رفته بودم. ولی نه لیسنینگم خوب بود و نه اسپیکینگ.فقط یسری گرامر و لغت میدونستم که بلد نبودم حتی ازشون استفاده کنم.

من این برنامرو فک میکنم ۲ ۳ سالی هستش که دارم و وقتی که شروعش کردم رفتم از همون سطح A1 دوره انگلیسی کامل رو جلو رفتن تا هرچی ک بلد بودم برام تکرار شه هرچیم ک یادم رفته یا خوب بلد نبودم یاد بگیبم. و فقط چسبیده بودم به دوره انگلیسی کامل .یعنی روش من دوباره همون یادگیری گرامر و خوندن لغات داخل لایتنرم شده بود که خیلی برام کسل کننده بود مخصوصا اینکه شروع کرده بودم از صفر بخونم بیام بالا چون مطالبو بلد بودم اکثرا اصلا حوصلم نمیکشید درس بخونم.

هربار هم اشتراک ۱ ساله رو تمدید میکردم ولی سر جمع کلا شاید از یک سال دو ماهشو میخوندم اونم با فاصله زمانی زیاد:grin:

خب اینجا بگم هرکی اینجوری درس میخونه فقط داره خودشو خسته میکنه و پیشرفتی تو خودش نمیبینه

حتی اگه گرامری هم یاد بگیری بلد نیستی ازش استفاده کنی چون یادگیری فعالانه نیستش

و اینکه روشی که الان در پیش گرفتم و پیشرفت و رضایتو توی خودم حس میکنم چیه؟

الان هم از انگلیسی کامل استفاده میکنم ولی شاید روزی یک درس یا دو درس

روی گرامر زوم نمیشم.از هوش مصنوعی میپرسم گرامری که متوجه نمیشم . یادش میگیرم ولی زوم نمیشم روش. به خوندنم ادامه میدم و حتی اگه دفعه بعد دوباره اون گرامرو بلد نباشم دوباره میپرسم. بهرحال اینقدر مطالب تکرار میشه که کم کم یاد میگیری و لازم نیست زوم کنی روی گرامر.

لغات رو هم که درس به درس جلو میرم و از قسمت لایتنر لغاتو مرور نمیکنم. درس هایی ک میخونمو فقط مرور لغات میکنم(بغل هر درس روی علامت ¡ بزنی لغات همون درسو میتونی مرور کنی).

و کنار انگلیسی کامل از دوره ای جی استفاده میکنم. این دوتا منابع اصلی من برای یادگیری هستن و ای جی رو خیلی تکرار میکنم طبق گفته خودش. ( اگه نمیدونین چجوری دوره های ای جی رو بخونین سرچ کنین تو تالار)

و از منابع فرعی هم زیاد استفاده میکنم. کارتون و اهنگ و کتاب هایی ک در سطح A2 نهایت B1 باشه استفاده میکنم تا همه چیز زیاد برام مرور شه و کامل یاد بگیرم این سطحو بعد برم سراغ منابع سطح بالاتر.

تایم هایی هم ک دستم بنده و نمیتونم گوشی دستم بگیرم ایرپاد میزنمو یه درسیو انتخاب میکنم تا صوتش برام تکرار شه موقع انجام کارام.

امیدوارم خوب تونسته باشم توضیح بدم. الان سرکارم و عجله ای جواب دادم. سر فرصت اگه مورد خاص دیگه ای هم بود ریپلای میکنن براتون میگم

6 پسندیده