سلام، من دیگه نمیدونم باید چجور لغت بخونم
یه لغتی رو تو دیکشنری بررسی میکنم، چندین معنی و collocation براش میبینم. نمیدونم باید همش رو حفظ کنم یا نه؟ اگه آره باید چیکار کنم یادم بمونن؟ مثلا بابد متن بنویسم و ازشون استفاده کنم؟
اصلا وسواسیت گرفتم دیگه نمیتونم چیزی بخونم.
سلام دوست عزیز
توضیحات داخل لینکهای زیر میتونه بهتون کمک کنه.
سلام دوست عزیز
میتونید از روشهای زیر استفاده کنید.
1. درک تفاوتهای ظریف معنایی:
توجه به زمینه: معنای ضمنی کلمات به شدت به زمینه گفتگو یا نوشته بستگی داره. برای مثال، کلمه “skinny” در یک مکالمه دوستانه ممکنه بار منفی نداشته باشه، اما تو یه زمینه رسمیتر مانند مصاحبه شغلی میتونه نامناسب باشه.
توجه به مخاطب: معنای ضمنی کلمات همچنین به مخاطب شما بستگی داره. برای مثال، کلمه “slender” ممکنه برای برخی افراد مثبت تلقی بشه، در حالی که بعضی دیگه اون رو توهینآمیز بدونن.
استفاده از فرهنگ لغتهای تخ…
سلام وقت بخیر برای افزایش دایره واژگان باید متن مطالعه کنید متنهایی که بهش علاقه دارید مثل کتاب داستان یا مثل اخبار و هر متنی که مورد علاقهتون باشه.
در داخل همین متنها با لغات و اصطلاحات جدید برمیخورید و اینجوری داخل همون متنها درکش میکنید به مرور زمان دایره لغاتتون هم بالاتر میره.
با همین کتاب خوندنها مهارتهایی مثل درک مطلب، ساختارهای گرامری، افزایش دایره واژگان و همینطور اگر فایل صوتی هم در کنارش گوش بدید مهارت لیسنینگتون هم تقویت میشه.
چه دورههایی بهتون کمک میکنه خب باید ببینید ه…
و همینطور توضیحات نحوه عملکرد لایتنر رو میتونید در تاپیک زیر مطالعه کنید:
سلام دوست خوبم حدود سه الی چهار مرور باید بکنید تا وارد دسته بندی آموخته شده بشه و توضیحات کامل لایتنر رو در ادامه براتون میذارم
جعبه لایتنر یک تکنیک بسیار کاربردی برای به خاطر سپردن لغات هست که طبق یک الگوریتم زمانی خاص کار میکنه.
فرمول لایتنر زبانشناس بر پایه الگوریتم sm2 هست و لغات رو به صورت هوشمند به کاربر نمایش میده. اما به دلیل درخواست کاربرها برای آزادی عمل بیشتر این گزینه ها رو برای زمان مرور بعدی اضافه کردیم:
اولی نصف پیشنهاد الگوریتم هس…