چرا وقتی چند تا درس میرم جلو درس های قبلتر رو فراموش میکنم؟

من با وجود اینکه طبق روش شما پیش میرم،۵روز یک درس رو و هرروز ده بار طبق تکنیکی ک شما گفتید میخونم و روز پنج و شش درس رو کامل بلدم ،اما چندتا درس که میروم جلو درس های قبل رو فراموش میکنم؟!!

1 پسندیده

تعداد تكرار رو ببر بالا

من هر داستاني رو كه ميخونم حداقل ٥ بار ميخونم شدويينك ميكنم … بعدش داستان جديد شرو ميكنم

1 پسندیده

بجاي آموزش زبان فك كن داري شعر حفظ ميكني

ميتوني در عرض ٥ روز كاملا حفظ كني و بخونيش ولي بعد يك ماه طبيعتا مثل سابق نميتونى بخوني و يجاهاي رو كاملا فراموش كردي

بنابراين، وقتي مطلبي يا نكته اي رو تويه زبان اصلي تكرار كردي و كاملا ياد گرفتی انتظار نداشته باش کہ دقیقا مثل روز اول یادت بمونہ۔

1 پسندیده

من دروس اصلی رو نت برداری می کنم یعنی اگه ننویسمش انگار یه چیزی کمه

2 پسندیده

سلام کارت اشتباهه، تو روش خوندن انگلیسی به صورت ناخوداگاه نباید هیچ چیزی بنویسی و حفظ کنی پیشنهاد میکنم داستان های کوتاه رو بالای ۲۵ بار با سرعت های مختلف گوش کن و حفظ نکن و بزار در ناخوداگاه تو شکل بگیره. به پروسه اعتماد کن .

2 پسندیده

سلام بنده حفظ نمی کنم می نویسمش تا هم رایتینگم خوب شه و اگه به دلیلی حس کردم تیکه کلام ها یا حتی اون واژه ای که توضیح می ده به کارم می آد جلو چشمم باشه و من همه چی رو نمی نویسم درسنامه اصلی و لغاتی که تو خلال درس معنیشو توضیح می ده به انگلیسی و همین من اضافه نویسی نمی کنم داستان کوتاه و … رو من گوش می دم و تکرار می کنم نه اینکه می نویسم

1 پسندیده