من با وجود اینکه طبق روش شما پیش میرم،۵روز یک درس رو و هرروز ده بار طبق تکنیکی ک شما گفتید میخونم و روز پنج و شش درس رو کامل بلدم ،اما چندتا درس که میروم جلو درس های قبل رو فراموش میکنم؟!!
تعداد تكرار رو ببر بالا
من هر داستاني رو كه ميخونم حداقل ٥ بار ميخونم شدويينك ميكنم … بعدش داستان جديد شرو ميكنم
بجاي آموزش زبان فك كن داري شعر حفظ ميكني
ميتوني در عرض ٥ روز كاملا حفظ كني و بخونيش ولي بعد يك ماه طبيعتا مثل سابق نميتونى بخوني و يجاهاي رو كاملا فراموش كردي
بنابراين، وقتي مطلبي يا نكته اي رو تويه زبان اصلي تكرار كردي و كاملا ياد گرفتی انتظار نداشته باش کہ دقیقا مثل روز اول یادت بمونہ۔
من دروس اصلی رو نت برداری می کنم یعنی اگه ننویسمش انگار یه چیزی کمه
سلام کارت اشتباهه، تو روش خوندن انگلیسی به صورت ناخوداگاه نباید هیچ چیزی بنویسی و حفظ کنی پیشنهاد میکنم داستان های کوتاه رو بالای ۲۵ بار با سرعت های مختلف گوش کن و حفظ نکن و بزار در ناخوداگاه تو شکل بگیره. به پروسه اعتماد کن .
سلام بنده حفظ نمی کنم می نویسمش تا هم رایتینگم خوب شه و اگه به دلیلی حس کردم تیکه کلام ها یا حتی اون واژه ای که توضیح می ده به کارم می آد جلو چشمم باشه و من همه چی رو نمی نویسم درسنامه اصلی و لغاتی که تو خلال درس معنیشو توضیح می ده به انگلیسی و همین من اضافه نویسی نمی کنم داستان کوتاه و … رو من گوش می دم و تکرار می کنم نه اینکه می نویسم