مدت زمان هر دوره در زبانشناس پرو در مقابل نسخه معمولی

سلام و درود. متاسفانه من حدود دو ماه قبل از تیم محترم زبانشناس درخواست کوچیک اما به نظرم نسبتا مهمی داشتم ولی حتی بعد از هر اپدیت جدید وقتی میرفتم تغییرات اخیر رو چک میکردم میدیدم برخلاف قولی که داده بودن این ویژگی سطحی و ناچیز اما مهم رو هنوز اضافه نکرده بودن (لینک پست قبلیم نمایش مدت زمان هر دوره در زبانشناس پرو ) .

اون درخواستم این بود که مثل نسخه معمولی، در نسخه پرو هم ای کاش میشد مدت زمان هر دوره رو در اطلاعات کتاب ها و دوره ها دید. وقتی بدونیم هر دوره چندساعت طول میکشه میتونیم راحت تر برنامه ریزی کنیم تا اینکه همینطوری کورکورانه دوره رو شروع کنیم بدون اینکه بدونیم چیکار داریم میکنیم. شاید کاربران دنبال یک رمان ۵ ساعته میگردن تا زود تمومش کنن اما با نبود اطلاعات کافی میرن و یه رمان/دوره ی ۶۰ ساعته رو شروع میکنن و فقط وقتشون تلف میشه. همچین چیز کوچیکی در ابتدا پیش پا افتاده به نظر میاد ولی همین یه نکته حداقل برای من یکی از تنها دلایلی هست که هنوز سمت زبانشناس پرو نرفتم.

با احترام، بازهم از تیم محترم پشتیبانی این درخواست رو دارم که این ویژگی ناچیز ولی مهم رو به زبانشناس پرو هم برسونن :folded_hands:.

این هم تصاویری از هر دو اپلیکیشن (نسخه قدیمی دارای نشانگر مدت زمان و نسخه پرو فاقد نشانگر مدت زمان) برای رساندن بهتر منظورم:

1 پسندیده

سلام دوست عزیز
درخواست‌ها اینطور نیست که صرفا مخاطبان هر درخواستی بدن انجام بشه. بسته به امتیاز اون محتوا و نیازی که در اپ وجود داره بررسی میشه و اگر مناسب بود در اپ در پروسه بارگذاری قرار میگیره. و توجه داشته باشید لیست زیادی جلوتر از هر درخواستی وجود داره و این پروسه زمانبر هستش.
و اینکه پیشنهاد تون به لیست پیشنهادات اضافه میشه اما تصمیم‌گیری برای انجام به عهده مدیران اپ هست.

1 پسندیده