تابستان رشد🌝

سلام به همه دوستان پرتلاش در تالار زبانشناس:slightly_smiling_face:

فصل تابستون از وقتی ک کوچیک بودیم گره خورده بود به برنامه ریزی های جدید،کلاس های تابستونی،یاد گرفتن یه مهارت جدید و هزار تا برنامه ای ک توی طول سال نمیرسیدیم براشون برنامه ریزی کنیم.

برای خود من تابستون همیشه یه وایب خوبی داره و گفتم این چالش رو کنار هم شروع کنیم تا بتونیم اهدافمون رو حتی هر چقدر کوچیک هم ک باشه کنار هم تیک بزنیم.

جدیدا ی مدل برنامه ریزی دیدم ک ب نظرم در عین سادگی کاربردی بود.من خودم این مدل برنامه رو میخوام انجام بدم و تیک بزنم.

نمونه هاش رو براتون میزارم تا اگر کسی خواست بتونه استفاده کنه.

قطعا هر شخص بسته ب اهدافی ک مدنظرش هست تسک هاش رو می‌نویسه، ترجیحا سعی بر این باشه ک ب انگلیسی بنویسیم. من خودم بعضی موارد رو از چت جی پی تی پرسیدم ک تیتروار بهم بگه.

سعی کنیم واقع بینانه و طبق الگوی عادت سازی برنامه بریزیم و از برنامه ریزی های فضایی حتی المقدور:grin:جلوگیری بشه.

قطعا و یقینا قرار نیست هر روز همه برنامه ها تیک بخوره با علم ب این موضوع برنامه هاتون رو انجام بدین چون اگر اینجوری نباشه اگر روزی چند تا کار تیک نخورد سرخورده میشین.

آخر هر گزارش نسبت انجام شده ها به انجام نشده ها رو مینویسیم و درصد میگیریم و ی بازخورد جزئی میدیم.

ب قول ای جی let’s get started!:woman_raising_hand::heart:

5 پسندیده

سلام و درود

خیلی عالیه ایدتون و امیدوارم موفق باشین ،

جسارتا در مورد این روش یه ستون فیدبک هم نیازه که فقط با تیک و ضربدر نگذره و باعث ایجاد حس خوب برای شخص بشه و باعث تشویق ذهن و ادامه دادن بشه

در مورد برنامه ریزی اگر دوست داشتین چنل https://youtube.com/@nasim_brisaa?si=jwUUozx0zm7TSxML رو دنبال کنین نکات مفیدی داره

1 پسندیده

سلام ب شما :rose:

ممنون از نظرتون ،بله درسته میشه کنار هر تیک ی بازخورد کوچیک هم نوشت تا کمک کنه ک چرا اون برنامه انجام شده یا ن

بله کانال نسیم رو دارم بسیار نکات خوبی میگه.

در کنارش خودم ویدیوهای علی عبدال رو هم نگاه میکنم ایشونم توی این زمینه نکات خوبی رو ارائه میکنه.

1 پسندیده

بسیارعالی ،

متاسفانه شناختی ندارم از ایشون ، ممکنه لطف کنین و چنل ایشون رو بفرستین یا راهنمایی کنین کجا ویدیوهاشونو مشاهده میکنین:folded_hands:t2:

1 پسندیده

بله حتما

خدمتتون

https://youtu.be/_K9ECAYrU2Q?is=md41MQws1cmURPk1

1 پسندیده

متشکرم:folded_hands:t2::rose:

تابستون لعنتی فقط گررررررممممممهههههههه