تابستان ۱۴۰۵! «چالش شدت»

سلام امتیاز دیروز من 74

3 پسندیده

بگردم :pleading_face:
ان شاء الله مشکلت حل میشه

2 پسندیده

وای ک چقدر این کلیپو با تمام وجودم درک میکنم دقیقا اونقدری ک توانایات مهمه همونقدرم ادمای دروبرت مهمن

3 پسندیده

لعنت به این بی برقی و بی آبی و بی اینترنتی و اونایی که باعث این کار هستن.
امروز در مجموع بیشتر از 5 ساعت برق نبود با اینکه ما خودمون تو گیلان تولید کننده برق هستیم ولی برق نداریم،اینقدر اینجا بارون می‌باره که آدمو آب میبره ولی آب نداریم و من مجبورم هر دو سه روز یه تانکر 500 لیتری از رودخونه بیارم بریزم تو مخزن خونه مون که اموراتمون بگذره. وقتی که برق میاد باید با نگرانی کولر رو روشن کنیم چون اینقدر نوسان داره که خیلی احتمال داره کولر بسوزه واقعا دیگه نمیدونم چجوری خودمو کنترل کنم که فوش ندم…
زندگی تو اینجا فقط از دور قشنگه.

3 پسندیده

حق داری. ماهم بعضی روزا ۴ ساعت برق نداریم. به دنبالش نت و آب هم قطع میشه.

2 پسندیده

برای ما هم به اسم 4 ساعت تو دو تا سیکل 2 ساعته قرار بود قطع بشه ولی هرکدوم بیشتر از 2 ساعت و نیم طول میکشه و در مجموع میشه بیشتر از 5 ساعت در ضمن اینجا با رفتن برق اینترنت بلافاصله قطع میشه ولی با اومدن برق همون لحظه وصل نمیشه و گاها بازگشت نت یه نیم ساعتی زمان میبره

4 پسندیده

برو بشین لب دریا حرص نخور:grin: از ما خیلی خوش قولن سر دوساعت برقا میاد . خداییش بعدشم سریع نت ها وصل میشه. بی انصافی نگم

:rofl::rofl:

2 پسندیده

دیگه نه حوصله دریا دارم نه دشت و دمن و نه چمن شاید برم ییلاقات زندگی کنم بدون اینترنت و آب و برق کنار چوپان ها.

3 پسندیده

اینجا هم شروع کردن دو ساعتی میبرن برقا رو

اونوقت اینجا اصلا یه محیط کوچیکه که مصرف برقی چندانی هم نداره…

آب هم انقدر شدتش ضعیفه که قطعه اکثرا، و تو ساعات خاصی فقط یه ذره شدت پیدا میکنه که میشه به زور استفاده کرد

واقعا زندگی مزخرفی واسه مردم درست کردن، حق ملت ایران این نیس:frowning:

کشور ما کلی ثروت و منابع طبیعی داره، اونوقت مردمش اینجور زجر می کشن…

آدم بعضی وقتا واقعا کلافه و خسته میشه و نمیدونه چیکار کنه

5 پسندیده

Me too​:slightly_smiling_face:

باید تاسف خورد.

3 پسندیده

درد من اینه که آب و برق جلو چشممه و من ندارم خودمون تولید برق داریم و نداریم آب از هزار جا میباره و نداریم.
وقتی نداریم و مجبوریم،خب مجبوریم کاریش نمیشه کرد ولی وقتی جلو چشممونه و نداریم خواری و خفته

6 پسندیده

واقعا معلوم نیست چیکار میکنن…

شمال واقعا شدت بارش خیلی زیاده و عجیبه اونجا هم کمبود برق و آب باشه

همه چیز رو قشنگ عادی سازی کردن و انگار نه انگار!

5 پسندیده

دیگه هیچی برام مهم نیست حلال یا حرام، شرعی یا غیر شرعی فقط میخوام کمی رفاه و آرامش داشته باشم چیزی که تاحالا نداشتم.
کاملا بی دین و بی اعتقاد شدم و از زندگی گذشته م شرمم میشه
و خوشحالم که بی دین و ایمانم و تعصبات بیجا گذشته را ندارم

2 پسندیده

:smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

رواست گر من از این غصه خون بگریم، خون

سزاست گر من از این غصه، زار گریم، زار

شرم به کسی که حال بد به جوان ایرانی داد. بیخیال، تو حال بد نمون دیگه برای امروز کافیه:grinning_face_with_smiling_eyes:

6 پسندیده

ممنونم :black_heart:

2 پسندیده

دقیقا اینجا هم اوضاع همینه چی میشه گف هر چی لوازم برقیه گند زده شد توش

4 پسندیده

چون صادر میکنن

2 پسندیده

۲۱تیر۱۴۰۵

بچه ها سلام. ۱سوم این امتیاز متعلق به پیشروی مباحث جدید و بقیش مرور قبلی هاست.

7 پسندیده

آفرین گل دختر

1 پسندیده

سلام

8 پسندیده