سلام خوش برگشتی میراکل![]()
![]()
چه کتاب جالبی به نظر میاد… خداکنه منم فرصت کنم یهروز بشینم بخونمش… ![]()
![]()
الان فعلا تایم ندارم متاسفانه![]()
![]()
![]()
کاش کل شبانه روز دو تا چرخه ۲۴ ساعته بود و می تونستیم به همه کارامون برسیم![]()
![]()
![]()
سلام خوش برگشتی میراکل![]()
![]()
چه کتاب جالبی به نظر میاد… خداکنه منم فرصت کنم یهروز بشینم بخونمش… ![]()
![]()
الان فعلا تایم ندارم متاسفانه![]()
![]()
![]()
کاش کل شبانه روز دو تا چرخه ۲۴ ساعته بود و می تونستیم به همه کارامون برسیم![]()
![]()
![]()
سیلاممممم خوبیییین سانازی ؟؟؟ نمیدونم اسمشو میشه گذاشت برگشت یا نه
ولی خب امیدوارم بتونم مستمر زبان امو بخونم البته توی زبانشناس رو ميگما
، فک نکنی من زبان نمیخونم هیچی ![]()
، روز های زوج کلاس زبان دارم پیش استادمون کتابمونم mindset for ielts عه، کتاب خوبیه بدک نیس، روی هر ۴ مهارت مانور میده. ![]()
![]()
کتابش میدونی چطوریه، بزار ی خلاصه ی کوچیک ازش بت بگم تا جایی که یادم میادو خوندم، دیدی وقتی میخوایم یه تصمیم یکم چالش برانگیز بگیریم چقد بهش از زاویه های مختلف فکر میکنم و احتمالاتی که ممکنه پیش بیاد رو شبیه سازی میکنیم و ساعت ها میریم تو فکر و یا از انجام دادن اون تصمیم میترسیم ؟![]()
![]()
برای مثال: اگه رفتمو بیزنس امو راه انداختم ولی جواب نداد چی ؟! خب وقتی این سوال رو از خودت میپرسی دَر رو برای هزارتا سوالی که پر از شک و تردیده باز میکنی یه عالمه فکرو و سناریو میاد تو سرت، احتمالات رو میسنجی، و بديش اینه که بیشتره مواقع ما ناخودآگاه به شکست و افکار منفی فکر میکنم و اول اونا از راه میرسن لعنتیا ![]()
![]()
خب اینجا راویی میگه: ترس یه حس کاملا طبیعیه توی زندگی روزمره، و شما قرار نیست منتظر این بمونی که این حسه بره و شما کارتو استارت بزنی. باید باوجود حس ترسه شروع کنی.
امممم بزار فکر کنم ببینم چیزه دیگم یادم میادددد اممممم
اها یکی یادم اومد. ![]()
![]()
![]()
یه چیز دیگه که جالب بود این بود که میگفت بیشتر مواقع ما خودمونو با افکار منفی و “نمیتونم” گفتن ها ترس مونو بیشتر میکنیم.
اهاممم یه چی دیگم یادم اومد ساناز، خانومه میگفت، ما باید مسئولیت انتخاب هامون رو به عهده بگیریم، و خودمونو از حالت “اگه این اتفاق بیوفته چی” بیاریم بیرون. چون تا وقتی دنبال اطمینان ۱۰۰ درصدی باشیم، هیچوقت شروع نمیکنیم.
دیه چیزی یادم نمیادددد راستشششش ![]()
![]()
وا چقد ام نوشتم شرمنده دیگه، شما بشین بخون، خواستی با صدای بلند ام بخون که صداتو بشنویی اینطوری بهتره ![]()
![]()
اشکالی نداره من خلاصه شو بت میگم تا آخر ![]()
![]()
اووومممم تاحالا بهش فکر نکرده بودم ۲ تا چرخه یه ۲۴ ساعته چطوری میشد ![]()
حتما جالب میشد، ولی خب ۴۸ ساعت توی یه روز بودن یکمی زیادیه ها،
میدونی من راجب این حرفت خیلی صحبت دارم ولی خب اینجا الان بنویسم خیلی دیگه طولانی میشه ![]()
وااای چقدر قشنگ و مفصل توضیح دادی میراکل دستت دردنکنه![]()
![]()
مرسی از وقتی که گذاشتی تایپ کردی،
خوندم همه رو خوندم… با توجه به چیزایی که گفتی مطالبش جالبه و به نظرم انتخاب خوبیه جتما تا آخر بخون و تمومش کن، داره آدم رو به این باور میرسونه که ترس از چیزی نداشته باشه و تا کاری رو انجام نداده و تو دل ماجرا وارد نشده، نشینه داستان ببافه که نمیشه و فلان…
حالا من برعکسم، وقتی شروع به انجام کاری میکنم میشینم به موفقیت های زیاد بعدش فکر میکنم، یعنی من ترس انجام دادن و شکسته رو ندارم، انقدر از خودم واسه موفقیت انتظار دارم یا مطمئن میشم که وقتی یه ذره اوایل کار خوب پیش نره حس بد میگیرم که چرا طبق تصوراتم نبوده![]()
البته یه بار سر یه هدف کاری اینجوری شد برام… ولی اینم کتاب جالبیه و به نظرم باعث شجاعت در فرد میشه تا با ترس هاش تو انجام کارها رو به رو بشه![]()
![]()
باور کن واسه من ۲۴ ساعت کارساز نیس وقت کم میارم![]()
لااقل میشد ۳٠ ساعت![]()
نمیدونم خلاصه یه چیزی میشد، ۲۴ ساعت ولی کمه![]()
دو ساعتم هر روز برق میبرن که اونم معضلیه واسه خودش
شبیه Lecture که نشد، فقط هرچی یادم اومدو گفتم ![]()
![]()
امممم همین ![]()
خواهش میکنم، ![]()
![]()
چشم تا آخرش میخونم، ![]()
![]()
نه میخونم راس میگم
اره حق با توعه هدفه کتابم همینه که نترسیم از احتمالات و فکرای منفی که توی ذهن خودمون میسازیم،
وااوووو چقد خوببببب ![]()
مثبت اندیشی خیلی خیلی خوبه و جوابه، واقعا افریننننن بت منکه نمیتونم، نمیدونم شاید بخاطره اینه که مشکل ها دوسم دارن همیشه خودشونو بم میرسونن ![]()
![]()
اینکه از خودت انتظار بالایی داری توی کارات، خیلی جالب و خفنه. ![]()
![]()
میبایست راجبش تحقیق کنم =)
کاش اینطوری بود![]()
، من چون هم کار میکنم، هم کنارش درس میخونم، هم ی سری مهارت دیگه ک اصلا ربطی به رشته تحصیلیم ندارن رو دارم یاد میگیرم، رسما دارم ب فنا میرم اینطوری ![]()
![]()
![]()
![]()
، خوشبحال کسایی که بیزنس و کسب کار خودشونو دارنا، منکه فعلا فقط دارم کار میکنمو درسمو میخونم ![]()
![]()
به به. میبینم که حسابی دارید در کنار هم درس نمیخونید ![]()
![]()
سلام دادا خوبی؟ نه من تازه برگشتم ک بخونم ![]()
میگم آیدی تلگرام اتو بم میدی گلم ![]()
؟
مرسی دادا، اونطرف گاهی وقتا بحرفیم برای زبان انگلیسی مونم خوبه ![]()
نگاه پسرا چقد زود و راحت ارتباط میگیرن باهم بنازم ![]()
![]()
![]()
نه دیگه دادا، قلبتو نگهدار برای یه نفره خاص، برای من خودت کافی ایی
نه خیلی خوب توضیح دادی خوشم اومد![]()
معلمی تو خونات هست… آفرین بهت![]()
![]()
![]()
نمیدونم چرا نقل قول نشد هر کاری کردم، در جواب اون قسمت از حرفات که گفتی مثبت اندیشی و این چیزا، ببین مشکلات تو زندگی همه آدما هست، ولی خب من یاد گرفتم تو هر شرایطی حالم رو خوب کنم
و آره مثبت فکر کنم…
چون هر چقدر آدم به چیزای منفی و مشکلات پروبال بده و روشون فوکوس کنه، بیشتر میشن،، پس چه بسا رو چیزای مثبت و برنامه هامون تمرکز کنیم و اونا رو وارد زندگی مون کنیم…
در مورد کار و درس و فعالیت هات واقعا تلاشت ستودنیه و ایول بهت که از اوایل جوونیت قدمای مثبت رو برداشتی![]()
![]()
![]()
منم والا هم کار میکنم، هم زبان میخونم، هم کار خونه انجام میدم، ولی خوشبختانه درس و مدرسه و دانشگاه رو از سر گدروندم و این یکی چالش رو ندارم دیگه![]()
![]()
درسی هم باشه زبانه که یه دنیا عشقه پشت خوندنش![]()
![]()
ولی واقعا زمان کم میارم، هر روز حس میکنم ساعت ها خیلی تند تند میگذرن![]()
![]()
اره درست فهمیدی![]()
![]()
والا درس و تلاش رو داریم یاشا، تو تایم استراحته که چند مین میام تالار خستگی در میکنم میرم![]()
![]()
آره شما پسرا دنیاتون واقعا باحاله![]()
![]()
![]()
سلام به همه یه دوستان وقتتون بخیر
گزارش امروزه آیه معجزه ![]()
قسمت ۶ ام از همون کتابی که گفتم رو خوندم ![]()
![]()
۴۰ دقیقه بود، این قسمت بیشتر راجب این بود که دوستایی که داریم خیلی روی تصمیم گیری و زندگیمون تاثیر دارند، سعی کنید دوستانی داشته باشین که همگی درحال تلاش برای پیشرفت کردن و یادگیری مهارت های مفید ان. نه دوستایی که هیچ کاری نمیکنن و وقتی شما بهشون میگین میخواین فلان کار کنین بهتون میگن آخرش هیچی نیست، بدرد نمیخوره، الکیه، جواب نمیده، نمیشه حیف وقت و انرژیه، اگر چنین دوستایی دارین راویی گفت فقط باهاشون قطع ارتباط کنین و فرار کنین اینطوری ![]()
![]()
![]()
![]()
موفق باشید.
مرسیییی مخربونننن ![]()
![]()
![]()
آره اینو بات موافقم و راست میگی ![]()
منم مشکلاتمو دونه دونه حل میکنم اینطوری ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
، اینکه بتونی حالتو خوب نگهداری وقتی یه عالمه باگ و مشکل هست واقعا تحسین برانگیزه و آفرین داره، ![]()
![]()
![]()
کاملا حرفت درسته =) هرچقدر به چیزای منفی فکر کنیم اونا قویی ترو زیاد تر میشن اینطوری ![]()
![]()
![]()
، استاده من ی حرفی به من زد حالا اون مال یادگیری ترید بود ولی اینجام به کار میاد، میگفتش کسیکه بتونه ذهن اش و روان اشو از افکار منفی و منفی نگری سالم نگهداره و کنترل کنه آخره سر توی این کار و زندگی موفق میشه.![]()
![]()
من اون لحظه اینطوری بودم اووووو جدیییی ؟؟؟ ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بازم ممنونم ازت،
چمیدونم فقط دنبال unfathomable amount of money ام ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
این چالش درسو دانشگاه واقعا تایم میبره و تلاش میطلبه ![]()
![]()
![]()
![]()
نمیشه skip اش کرد، ولی خب تموم میشه پس اوکیه.
شمام خیلی فعالییییی اینهمه کار میکنی، ترجمه ام میکنی، واقعا آفرین بت ![]()
، خسته نباشیییییی
آفرین بهت درستش هم همینهههه![]()
![]()
فقط مراحل دونه دونه حل کردن مشکلات رو![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خیلی باحال بود…
تو گزارشت از اون کتابه تو پست قبلی نوشتی راوی کتاب میگفت دوستاتون رو خوب انتخاب کنید، دوستایی که مدام در تلاش هستن و شما رو به سمت جلو و موفقیت هل میدن،،،، وقتی می خوندم تو دلم گفتم بفرما، اینم نشونه خدا و کائنات برات
والا من داشتم تشویقت میکردم مثبت اندیش باشی تا چیزای خوبی که میخوای رو وارد زندگیت بکنی… از اونور کتاب هم اومد از دوستای تاثیرگذار برات گفت![]()
ببینم چه میکنی…. با انرژی و انگیزه ادامه بده![]()
![]()
![]()
اون قسمت پولش رو که نوشتی، منم حسابی دنبال money هستم![]()
و باهات تو این مورد همهدفم واقعاااا… بیا شروع کنیم با تلاش زیاد پولدار بشویم… من که البته اندکی شروع کردم و دارم تلاشمو میکنم![]()
![]()
مرسی… بابت آخر پیامت، شما هم خسته نباشی
![]()
![]()
امممممم باور کن همینطوریه ها، با ابزار و نقشه میزنم تو دل مشکلات ![]()
و کارو در میارم ![]()
![]()
![]()
اتفاقا خودمم وقتی داشتم به کتابه گوش میکردم یاده صحبت هاتون افتادم، ![]()
الکی اسمم معجزه نیست دیگه ![]()
![]()
![]()
اینم یکی از دلایل اش ![]()
![]()
شما و کتابه بردید من تسلیم =) دیگه افکاره منفی رو راه نمیدم ازشون فرار میکنم اینطوری ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اوکیه ![]()
تلاشمو میکنم مثل همیشه =)
واو این دیگه واقعا خیلی خوبهههههه، بیشتره کتابایی ک من میخوندم و میشه گفت میخونم راجب اقتصاد و افراده موفق عه که چطوری موفق و ثروتمند شدند. این سری فقط اومدم ی کتاب متفرقه برداشتم ![]()
![]()
![]()
![]()
یه ضرب المثل هست ک میگه money talks ![]()
پول زیاد باور کن ۹۰ درصد مشکلات رو حل میکنه ![]()
من که پایه ام و دارم مهارت هامو جدی و قویی یاد میگیرم ولی خب تو ازم جلوتری ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ولی اوکیه میرسم بت ![]()
![]()
خواهش میکنم، مرسییییی