تابستان ۱۴۰۵! «چالش شدت»

سلام به همگی بعضی روزا نمیشه ک بشه

5 پسندیده

آفرین افکار منفی ممنوع:prohibited::clap:t2::clap:t2::clap:t2:

واو این دیگه واقعا خیلی خوبهههههه، بیشتره کتابایی ک من میخوندم و میشه گفت میخونم راجب اقتصاد و افراده موفق عه که چطوری موفق و ثروتمند شدند. این سری فقط اومدم ی کتاب متفرقه برداشتم

یه ضرب المثل هست ک میگه money talks پول زیاد باور کن ۹۰ درصد مشکلات رو حل میکنه من که پایه ام و دارم مهارت هامو جدی و قویی یاد میگیرم ولی خب تو ازم جلوتری ولی اوکیه میرسم بت

اثر مرکب رو خوندی؟

اونم خوبه… البته من تا نصفه خوندم وقت نکردم:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:ولی خیلی از آدمای موفق و پولدار دیدم تعریفش رو کردن و ازش نتیجه گرفتن… تا جایی که من خوندم هدفش این بود که میگفت قدم های کوچیک و منظم تو زندگی نتایج خیلی بزرگ رقم میزنه… مثلا الان شروع کنی اندک اندک پولاتو جمع کنی و از یه سری خرجای اضافی صرفنظر کنی آخرسال میبینی چقدر پول جمع کردی، دقیق مطالبش یادم نیس ولی این مهم ترینش بود واسه من که چه تو زمینه پول و چه چیزای دیگه،مثلا همین زبان خوندن و خیلی کارای دیگه، قدم های کوچیک و مستمر و منظم میتونه در آینده نتایج خیلی بزرگ و شگفت انگیز رقم بزنه…

مثلا همین یه مورد رو بیا تا عید اجراش کنیم چه در زمینه پول چه در زمینه زبان خوندن بعد نتیجه رو بعد عید میایم اعلام می کنیم… :smiling_face_with_sunglasses:

دقیقا ضرب المثله درست میگه و موافقم واقعا:+1:t2::+1:t2::+1:t2:

چقدر خوبه که مهارت های جدید یاد میگیری:ok_hand:t2::ok_hand:t2::smiling_face_with_three_hearts:

نه والا منم اولای مسیرم و یه عالمه راه باید طی کنم تا اهدافم تیک بخوره و من فکر میکنم تو جلوتری و من باید برسم بهت:joy::joy::joy:

مثلا تدریس آنلاین یکی از اهداف منه، که هنوز خیلی کار داره تا برسم به اون مرحله، ولی تو الان تو اون جایگاه هستی تدریس میکنی… البته من دو سه هدف دیگه هم دارم خیلی مهمه برام و کار من سخت تره بخدا:woozy_face::woozy_face::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

فقط بیا شروع کنیم، به این چیزا نباید فکر کنیم، فقط به اینا فکر کن:

قدم ثابت و همیشگی داشتن

نظم و دیسیپلین همیشگی داشتن

و انگیزه جدی

خودش کارارو میبره جلو:smiley::smiley:

2 پسندیده

سلام سانازی خوبی ؟؟؟ :upside_down_face:

امممممم بزار فک کنمممم حقیقتش کتابشو دارم ولی از تو چه پنهون کامل نخوندمش :see_no_evil_monkey::roll_eyes::expressionless_face::neutral_face::grimacing: :face_in_clouds: :face_in_clouds::sweat_smile:

۱ و نیم فصل شو فقط خوندم :joy::joy::sweat_smile: اممممم ۱ و نیم که معنی نمیده :neutral_face::grimacing::man_facepalming:t2:، منظورم این بود که فصل ۲ شو کامل نخوندم وسطاش بخاطره یه سری آزمون هه گذاشتمش کنار.

منم خیلی تعریف شو شنیدما واسه همین گرفتمش، ولی خب نتونستم بخونمش. :expressionless_face::grimacing::open_book::books:

با این جملات یاده کتاب atomic habits افتادما، اونم همینو میگفت ولی برای عادت ها، برای مثال وقتی میخواین عادتی رو رها کنید، باید اون عادت رو جایگزینش کنید با یه عادت دیگه، و برای اینکه عادت جدیده وارد روتین روزانه و زندگی مون بشه باید قدمای کوچیک شروع کنیم، مثلا روزی ۵ صفحه کتاب، قبل از خواب بجای اسکرول کردن توی اینستاگرام وااای چه مثال خفنی زدما خدایی :joy::joy::sweat_smile::nerd_face::smiling_face_with_sunglasses::disguised_face::partying_face::cowboy_hat_face::exploding_head::exploding_head:

قدمای کوچیک و منظم واقعا game Changer ان باور کننننن:grin::blush::upside_down_face::slightly_smiling_face:

اینکه میگه پولاتونو جمع کنید و از خرجای اضافی جلوگیری کنین و نزارید پولاتون فرار کنن اینطوری :man_running:t2::man_running:t2::money_with_wings::money_with_wings: واقعا خوبه :grin::grinning_face_with_smiling_eyes: حالا فرض کن پولایی رو که جمع کردی یجای درست سرمایه گذارای کنی که از اونطرف return خوبی ام ازشون بگیری واقعا معرکه میشه، من یادمه ۲ سال پیش اینطورا یکی از دوستای صمیمیم ۱۰ تومن ارز دیجیتال اتریوم خرید و ریسک کرد نگهش داشت آخه میدونی ارز های دیجیتال نگهداشتن شون به عنوان سرمایه ریسک خیلی بالاییه و معمولا توصیه ام نمیشه چون دارایی امن بحساب نمیاد. خلاصه ایشون نگه داشت یه حدود ۱ سالی ۸ ماهی اگر اشتباه نکنم دقیق یادم نمیاد، ساناز ۱۰ تومن اش شده بود ۴۰ تومن تو اون موقع :joy::joy::sweat_smile: انقد شاد بوددددد :partying_face::joy::zany_face::man_dancing:t2::man_dancing:t2::man_dancing:t2:

اممممم اوکیه ولی من یه سری خرجای الکی کردما، چنتا متال پوستر سفارش دادم، یه گجتی سفارش دادم یه ربات کوچیکه میزاری بالا یا داخل کیس میخنده، گریه میکنه، اینور اونورو نگاه میکنه :moai::robot::eyes::joy::sweat_smile: ولی سعی میکنم جلوی خرجای اضافی رو بگیرم قول :crossed_fingers:t2::blush::sweat_smile::grin:

فکککککک نکنمممممم ب قول مامانم شما اینطوری میگی که چشم نخوریا :joy::sweat_smile::joy:، شما کتاب ترجمه کردی، سطح زبان ات ام که از من بالاتره، هرروز ام تایم میزاری برای زبانت، چی بگم دیگه :eyes::joy::joy:

چه جالب هدف منم همینه ها، چون مثل من تدریس توی اموزشگاه و برای شخص دیگه ایی زیاد آینده ایی نداره، و خب امنیت شغلی هم میشه گفت نداره، و درآمد آنچنانی ام نداره، اینکه خودم بتونم آنلاین تدریس کنم خیلی خوب میشه. یه سری پلن هام دارما ولی اینجا نمیتونم بت بگم بقیه همه میبینن :joy::joy::joy: لو میره :rofl::rofl:

Let’s gettttt started

دارم UI/UX برای طراحی ظاهر سایت یاد میگیرم، رنگ آبی و بنفش ام خیلی دوس دارم :sweat_smile::joy: رنگش توی سایت ها جادو میکنه :joy:

2 پسندیده

Yesterday

5 پسندیده

سلام مرسی تو خوبی:blush:

ببین این اثر مرکب تو از انتشارات آزرمیدخته، انتشاراتی که من باهاشون کار کردم:heart_eyes:چه رنگشم قشنگه، قرمزه…

من اول از انتشارات ندای معاصرخریدم، ترجمه روون و خوبی داشت تقریبا، بعد تو اینستا یه روز دیدم یکی از خانومای موفق و پولدار که محتوای آموزشی میذاره و این کتاب رو معرفی میکرد، از نسل نو اندیش بود، رفتم اونو هم خریدم ولی درنهایت هیچ کدوم رو کامل نخوندم:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

کتاب عادت های اتمی که میگی رو متاسفانه نخوندم ولی تو زبانشناس هست فکر کنم، باید اونم بخونم، چه چیز جالبی گفته درمورد جایگزین کردت عادت ها، چند صفحه کتاب خوندن به جای چرخیدن تو اینستا:thinking::grinning_face_with_smiling_eyes::ok_hand:t2:

آره سرمایه گذاری و چند برابر کردن پول عالیه ولی واقعیتش ترید ریسکه، حالا خداروشکر دوستت شانس آورده، ولی من میترسم ریسک نمیکنم:joy::joy::joy:با این شانسی هم که من دارم قشنگ میتونم تصور کنم چه بلایی سر دنیای ترید میاد:rofl::rofl::rofl:

یه گجتی سفارش دادم یه ربات کوچیکه میزاری بالا یا داخل کیس میخنده، گریه میکنه، اینور اونورو نگاه میکنه  ولی سعی میکنم جلوی خرجای اضافی رو بگیرم قول 

خدایا دارم به این حرفت میخندمممم:rofl::rofl::rofl::joy::joy::joy:آخه به چه دردت میخوره ربات… وای پسر، پس تو یکی از اون آدمایی هستی که این تکنیک واقعا به دردت میخوره و کمکت میکنه جلو خرجای اضافه رو بگیری:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

فکککککک نکنمممممم ب قول مامانم شما اینطوری میگی که چشم نخوریا ، شما کتاب ترجمه کردی، سطح زبان ات ام که از من بالاتره، هرروز ام تایم میزاری برای زبانت، چی بگم دیگه 

جونشون سلامت باشه مادر گرامی :heart:،،،

ولی نه بابا چه چشم خوردنی:sweat_smile::joy::joy::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

مرسی از نظرت :smiley: آره خداروشکر میکنم واسه خیلی چیزا،،، ولی هنوز اول مسیره و به اون قله‌ی مدنظر اهدافم نرسیدم :face_holding_back_tears:

اینکه خودم بتونم آنلاین تدریس کنم خیلی خوب میشه. یه سری پلن هام دارما ولی اینجا نمیتونم بت بگم بقیه همه میبینن  لو میره 

به نظرم آنلاین بهتره، آنلاین ساعتیه و درآمدش فکر کنم بیشتر از تدریس حضوری تو آموزشگاه باشه و اینکه تو یه دونه شاگرد برمیداری خسته نمیشی، تو آموزشگاه باید با کلی شاگرد سروکله بزنی…

وااای… لو نده پس:rofl::rofl::rofl:

اتفاقا درستش اینه میگن تا به یه هدف مدنظرت نرسیدی با بقیه درموردش خیلی حرف نزن، منم چندتا پلن مهم دارم که ایشالا وقتی تیک خوردن با تو و بقیه بچه ها به اشتراک میدارم:woman_dancing:t3::woman_dancing:t3:

ایشالا همینطور پلن های خودتم تیک بخورن دیگه اونوقت باید بیای لو بدی بهمون:joy::joy:

راستی از طراحی سایت هم سر رشته داری؟؟؟

در مورد یادگیری طراحی واسه ظاهر سایت که نوشتی خیلی عالیه که این چیزا رو هم بلد باشی :smiling_cat_with_heart_eyes:

و رنگشم حتما اینجور که میگی قشنگ میشه:ok_hand:t2::ok_hand:t2::ok_hand:t2:

2 پسندیده

سلام بچه ها چقدم خوش انرژین ماشاالله :heart_eyes:من کتاب اثر مرکب رو خوندم خیلی کتاب قشنگیه دوس داشتم فرصت شد دوباره بخونمش چون بنظرم نکات مفید زیادی داره اینم یادداشت هایی که برداشتم فعلا اینارو داشته باشینذتا وقتی که خودتون کامل بخونیدش

موفقیت حاصل تصمیم‌های کوچک و تکرارشونده است.

تغییرات کوچک، نتایج بزرگی می‌سازند.

هر انتخابی آینده‌ات را شکل می‌دهد.

مسئولیت کامل زندگی‌ات را بپذیر.

بهانه‌ها را کنار بگذار.

عادت‌های خوب را هر روز تکرار کن.

عادت‌های بد را شناسایی و حذف کن.

ثبات از انگیزه مهم‌تر است.

حتی وقتی حوصله نداری، ادامه بده.

هر روز فقط کمی بهتر از دیروز باش.

پیشرفت آهسته بهتر از بی‌عملی است.

نتیجه‌های بزرگ زمان می‌خواهند.

صبور باش و به مسیر اعتماد کن.

موفقیت یک‌شبه وجود ندارد.

کارهای کوچک را دست‌کم نگیر.

عملکردت را ثبت و اندازه‌گیری کن.

چیزی که اندازه بگیری، بهتر می‌شود.

برای خودت هدف‌های واضح تعیین کن.

هدفت را هر روز مرور کن.

دلیل قوی برای هدفت پیدا کن.

روی چیزهایی که کنترل می‌کنی تمرکز کن.

محیطت روی عادت‌هایت اثر می‌گذارد.

با افراد موفق و مثبت معاشرت کن.

از افراد منفی فاصله بگیر.

الگوهای موفق را پیدا کن.

از افراد باتجربه یاد بگیر.

مطالعه روزانه را به عادت تبدیل کن.

روی رشد شخصی سرمایه‌گذاری کن.

نظم، مهم‌تر از استعداد است.

انتخاب‌های امروز، زندگی فردایت را می‌سازند.

از منطقه امن خارج شو.

از اشتباهاتت درس بگیر.

شکست، بخشی از مسیر موفقیت است.

بهانه نیاور؛ اقدام کن.

برای هر روز برنامه داشته باش.

وقتت را آگاهانه خرج کن.

حواس‌پرتی‌ها را حذف کن.

کارهای مهم را در اولویت قرار بده.

به قولی که به خودت می‌دهی وفادار باش.

موفقیت از درون آغاز می‌شود.

نگرش مثبت را با عمل همراه کن.

مسئول عادت‌هایت باش.

هر روز انتخاب‌های بهتر انجام بده.

اگر امروز دست نکشی، فردا جلوتر خواهی بود.

موفقیت، نتیجه انباشته هزاران تصمیم درست کوچیک است.

زندگی‌ات را با قدم‌های کوچک اما مداوم متحول کن.

هرگز قدرت اثر مرکب را دست‌کم نگیر.

5 پسندیده

عالی :folded_hands::folded_hands:

2 پسندیده

مرسیییی منم خوبم میگذرونم :slightly_smiling_face::blush:، امروز از طرف صبح یک کلاس داشتم یکی از شاگردام به قول خودش “البوم” کارتای فوتبالیشو با یه بسته لواشک آورده بود که من ببینم و لذت ببرم :smiling_face_with_tear::star_struck::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::cowboy_hat_face:

منم که عاشق فوتبال ام حسابی از دیدن این کارتای فوتبالی لذت بردم بخصوص کریستیانو رونالدو :seven::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::star_struck:

عه :scream::scream::frowning_face_with_open_mouth: باور کن من اصلا اطلاعاتی راجب انتشارات مختلف ندارم و نمیدونم کدوم خوبه کدوم خوب نیس :grimacing::face_without_mouth::neutral_face::roll_eyes::thinking::face_with_monocle: فقط کتابارو همینطوری میخرم، :grin:

چه جالب، بنظرت باهم دیگه فرق دارن ؟؟؟ منو کنجکاو کردی :face_with_monocle::roll_eyes::thinking::joy::joy: شاید یکی عامیانه تر ترجمه کرده باشه یکی رسمی تر نه ؟ نمیدونم :man_shrugging:t2: ولش کن اصلا :man_facepalming:t2: ولی باید بدونمممم و بفهمممم :face_without_mouth::roll_eyes::grimacing::zipper_mouth_face: :face_in_clouds: :face_in_clouds:

آره کتابش خیلی خوبههههه ساناز وقت کردی حتما بخونش :nerd_face::cowboy_hat_face::grinning_face_with_smiling_eyes: عادت های کوچیک و روزانه جادو میکنن، بزار یه خلاصه کوچیک از فصل ۱ اش بت بگم، اممممم توی المپیک تیم دوچرخه سواری انگلستان هیچ موقع مدال نمیاورد، و این موضوع براشون ناراحت کننده بود بنابر این مربی رو عوض کردن مربی جدید که اومد یه عالمه کاره کوچیک و مفید برای تیم کرد، مثلا، توی طراحی لباسا تغییر آورد که دوچرخه سواری توی گرما اذیت نشن، صندلی دوچرخه هارو ریدیزاین کردن که دوچرخه سواری راحت‌تر باشن موقع مسابقه، دوچرخه هارو از نو متریال شو تغییر دادن، به دوچرخه سوارا رژیم متفاوت دادن، تایم خواب شونو فیکس کردن، فعلا همینا یادم اومد ساناز :joy::joy::sweat_smile: بعد از انجام این کارای کوچیک ولی مفید، تیم دوچرخه سواری شون چندسال پشت سرهم یه عالمه جام و مدال گرفتن. اوههوووممممم آخيش تموم شد :face_without_mouth::joy::joy::grin:.

ریسک که آره ریسک داره، ولی خب کاره خیلی خفنیه، خوشبحال کسایی که بلدنش، :smirking_face::joy::slightly_smiling_face::upside_down_face::wink:،

قشنگه دیگه، باور کن قشنگه :joy::joy::robot::alien::mechanical_arm::mechanical_leg::teddy_bear: ولی آره باید جلوی خرجای الکی رو بگیرم، فقط قبلش برای موتورم چندتا استیکر ام بخرم بعدش دیگه چیزای الکی نمیخرم قول :lying_face::relieved_face::grin::grimacing::roll_eyes:

مرسییی مخربوننننننن :blush:

میرسی به امید خدا، به خودت ایمان داشته باشو، تلاش فراموشت نشه. تو از پسش برمیای =)

آره آنلاین خیلی بهتره ساناز، اینکه خودت برای خودت کار کنی و کسب کار خودتو داشته باشی:laptop::desktop_computer::books::bookmark_tabs::newspaper::closed_book::chart_increasing::chart_decreasing::bar_chart:. برای ساختنش به یه سری مهارت ها نیازه که فعلا دارم روی اونا کار میکنم، :grin::sweat_smile::smiley: و یادشون میگیرم، فقط اینکه سخته و تایم کم میارم ولی خب اوکیه هندلش میکنم مثل همیشه :man_walking:t2::man_walking:t2::gloves::safety_vest::glasses::man_mechanic:t2::technologist:t2::sweat_smile::grin:

اووهوم منم موافقم، اول بزار کارا بگیرن جواب بدن، نتیجه خودش سروصدا میکنه شدید :speaker_high_volume::loudspeaker::megaphone::postal_horn::bell::speaker_medium_volume::speaker_medium_volume::joy::joy::joy: ایشالا که شمام همه هدف هاتون تیک بخوره و موفق بشیییییییی.

آره چون از بچگی با کامپیوترو گیم اینا بزرگ شدیم، تو اینطور چیزا مغزم خوب کار میکنه :joy::sweat_smile::grin: ی دورانی کلاس برنامه نویسی ام میرفتم قدیما. کلاسا که زیاد شدن تدریس که جدی شد مجبور شدم بزارمش کنار.

طراحی ظاهر سایت فقط با ۲ تا برنامه انجام میشه باورت میشه :joy::joy::grin: یکی adobe XD یکی figma البته یکیش رو هم یاد بگیری کافیه لازم نیست ۲ تاشو بلد باشی فیگما فقط ظاهرش اش جذاب‌تر و روون تره :slightly_smiling_face:، اصل کار توی back end انجام میشه سانازی، جایی که باید با کدنویسی سایت رو فعال و زنده کنی.

2 پسندیده

سلام دوستم خوبییین ؟

اینقدر که شما قشنگو، کاملو، مفیدو مختصر، توضیح دادین دیگه اصلا نیازی نیست برم بخونمش مرسییی یه عالمه،

میرم تو لپتاپ ام توی پوشه یه خلاصه کتاب هام، اثر مرکب رو همه ی جملات شمارو copy paste میکنم :grinning_face_with_smiling_eyes::grin:

عالی شددددد. :man_cartwheeling:t2::person_running:t2::man_dancing:t2:

1 پسندیده

سلام

به‌به کوثر جان که کار ما رو راحت کردی:heart_eyes::heart_eyes:خیلی هم عاالی و مفید… :ok_hand:t2::ok_hand:t2::ok_hand:t2:

هر چی که لازم بود رو اینجا برامون نوشتی:woman_dancing:t3::woman_dancing:t3::+1:t2::+1:t2:

2 پسندیده

خب خداروشکر، ایشالا به شادی و موفقیت بگذرونی همیشه:smiling_face_with_three_hearts::ok_hand:t2:

وای خدا شاگرداتم مثل خودت باحالن:face_with_hand_over_mouth::joy::joy:فکر کنم علایقت رو میدونن که برات لواشک هم آوردن:rofl:پسرا هم که اکثرا فوتبالی‌ان… من یه زمانی بدتر از پسرا فوتبالی بودم:joy:الان ولی نگاه نمیکنم، منم از بازی کریستیانو رونالدو خوشم میومد و طرفدارش بودم:smiley:

عه  باور کن من اصلا اطلاعاتی راجب انتشارات مختلف ندارم و نمیدونم کدوم خوبه کدوم خوب نیس  فقط کتابارو همینطوری میخرم، 

ببین خیلی به انتشارات نیست، بیشتر به مترجم بستگی داره فکر کنم،،، مثلا همه میگفتن انتشارات نسل نو اندیش انتشارات معتبر و معروفیه و مترجماش حرفه ای هستن، منم به همین خیال رفتم دوباره از اونجا گرون تر هم خریدم، ولی دیدم قبلی که ارزون تر و از یه انتشارات خیلی معروف نبود بهتر بود، چون نسل نو اندیش یه چیزی من ازش تو همین کتاب فهمیدم میاد فونت رو درشت میکنه جوری که کتاب خجمش بیشتر به چشم میخوره، بعد از انتشارات دیگه همون کتاب رو میخری فکر میکنی حذفیات داره

مثلا پیارسال یکی از همکارام واسه خانومی که خارج از کشور کتاب قدرت ذهن ناخودآگاه رو خواسته بود بفرسته، ترجمه منو پیشنهاد داده بود، ولی اون خانوم گفته بود نه نسل نواندیش این کتاب رو با صفحات بیشتر چاپ کرده و این حتما حذفیات داره، از نسل نو اندیش تهیه کن

در حالی که اشتباه میکرد، من یه خط هم تو ترجمه ام جا ننداخته بودم و فقط فونت انتشارات آزرمیدخت ریزتر بود حجمش کمتر دیده میشد، تازه همکارم گفت من همه ترجمه ها رو بررسی کردم خانم محبی، به نظرم ترجمه شما از همه بهتر بود و خیلی دوس داشتم اونو انتخاب کنه، ولی متاسفانه از نسل نواندیش خواست، منم گفتم اشکالی نداره، بزار هر کی هر ترجمه ای میخواد بزار بخونه، هر چند داره اشتباه میکنه و مال ما حذفیات نداره:thinking:

(به قول حبیب لیسانسه ها،کی ضرر کرد؟؟؟

من ضرر کردم یا اون خانوم:joy::joy::joy:… ولی نه جدی اینجا دیگه سریال نیس و صدرصد اون خانوم ضرر کرده بود:face_with_hand_over_mouth:)

ولی در کل همین اثر مرکب میدونی چقد اشتباه ترجمه ای داشت، من حتی اوایل خط کشیدم زیرشون ایمیل کنم به انتشارات نسل نو اندیش، ولی حوصلم نکشید:joy::joy:

اینه که خیلی وقتا به انتشارات نیس واقعا، باید ببینی ترجمه کدوم مترجم روون و قشنگه، من خودم اصلا با ترجمه رسمی حال نمیکنم، ترجمه باید روون و به دل بشینه…

حالا از این به بعد خواستی کتاب بخری قبلش یه مقدار از متن مترجم رو بخونی دستت میاد ترجمه اش خوبه یا نه

کتاب عادت های اتمی هم باشه چشم، مرسی از پیشنهادت:smirking_face::ok_hand:t2:فرصت کنم حتما دلم میخواد بخونم، من کلا اینجور کتابا دوس دارم

*من میگم ولخرجی نکن باز واسه موتورت خرید داری:rofl:اوکی اینو بخر دیگه ولخرجی نکن ببینیم تا عید چقد میتونی پس انداز مفید بکنی، خودمم همین طور… کوثر جون هم که زحمت کشید خلاصه کتاب رو برامون گفت:heart_eyes::heart_eyes:

طراحی ظاهر سایت فقط با ۲ تا برنامه انجام میشه باورت میشه  یکی adobe XD یکی figma البته یکیش رو هم یاد بگیری کافیه لازم نیست ۲ تاشو بلد باشی فیگما فقط ظاهرش اش جذاب‌تر و روون تره ، اصل کار توی back end انجام میشه سانازی، جایی که باید با کدنویسی سایت رو فعال و زنده کنی.

به‌به، ایول بهت… من که از این سایت راه انداختن و طراحیش و کلا برنامه نویسی خیلی سردرنمیارم پسر، ولی در آینده یه برنامه هایی دارم واسه راه اندازی سایت، اگه سردربیاری شاید بتونی سایت منو طراحی کنی:smiley::smiley:

تقریبا تا یه سال دیگه فکر کنم:thinking::grinning_face_with_smiling_eyes:خدا بگم چیکارت نکنه، یکی از هدفای من که تا حدودی رو شد:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:ولی فعلا جزییاتش رو نمیگم… قشنگ یاد بگیر میام سراغت تا یه سایت حسابی خفن طراحی کنی برام، money زحماتت رو هم میدم میراکل، نگران نباش :face_holding_back_tears: :joy:

1 پسندیده

۲۵مرداد۱۴.۵

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه لیدی ز & جنتلمن ز

4 پسندیده

خب امروزم تموم شدو منکه یه معلم معمولی بحساب میام مثل بقیه، می‌بایست از طبقه ۴ همه ی کلاسارو کولر هارو اب سرد کن هارو چک کنم :smiling_face_with_tear::unamused_face::slightly_frowning_face::anguished_face::grimacing:. بقیه همه رفتن پفففففف :unamused_face::sneezing_face::confused:

مرسیییی مخربوننننن، شاگردام اممممم خیلی خوبن دوسشون دارم، اونام‌ راستشو بگم دوسم دارنا، یه کلاس دارم بچه هاش انقد اصرار دارن یه روز ببرمشون پارک ک نگووو، یه کلاس داشتم بچه هاش تقریبا ۲ یا ۳ سالی ازم کوچیکتر بودن، کلاس شون رو آموزشگاه واگذار کرد به یه معلم دیگه، بعضیاشون انقد بام دوست صمیمی شدن که موقع تصمیم گیری هاشون میان از من نظر میگیرن :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:،

رونالدو برای همیشههههه :joy::sweat_smile::slightly_smiling_face:

آهانننننن که اینطور پس بیشتر ب مترجم بستگی داره، عه چه جالب، خب اونایی که تازه میان توی اینکار با دلو جون کار میکنن و زحمت میکشن که دیده بشن و موفق بشن.

اوووووو اینو دیگه واقعا نمیدونستم :face_without_mouth::grimacing::face_with_monocle::thinking: ولی منم یه چیزایی دیدما یه جا یه کتاب بود میخواستم بخرم توی یه سایت نزدیک ۵۰۰ خورده ایی صفحه بود همون کتاب توی یه سایت دیگه ۴۰۰ خورده ایی صفحه بوود و نمیدونستم کدومشو سفارش بدم :smiling_face_with_tear::face_without_mouth::confused:

عجببببباااا شاید ایشونم نمیدونسته سانازی، درجریان نبوده که بعضی از انتشارات با فونت حجیم تایپ میکنن که صفحه زیادتر بشه، یا میدونست ؟! منکه نمیدونم :smiling_face_with_tear::grinning_face_with_smiling_eyes:

شما کارت درسته :blush::star_struck: اینکه همکارت همه یه ترجمه هارو دیده و بررسی کرده و ترجمه شمه از همه شون کامل تر بوده خودشه برگه برندستتتتت خیلییی خوبییییی :slightly_smiling_face::upside_down_face:

۱۰۰ درصد ایشون بوده اصلا ب دلت شک راه ندی :grinning_face_with_smiling_eyes::grin:

بنظرم کتاب هارو زبان اصلی اگه بتونم گیر بیارم خیلی بهتره نظره تو چیه ؟

چه حوصله ایی داشتیا زیره همه یه اشتباهات خط میکشیدی، :grinning_face_with_smiling_eyes::grin: حوصله یه فولادین،

آره مرسیییی بابت توضیحات خوبتتتتت :blush::slightly_smiling_face: اوکیه از این به بعد با این عملکرد میرم جلو برای خرید کتاب هام :books::open_book::closed_book:

آره بیکار شدی آزاد تر شد وقتت بخونش خیلی خوبه :smiley::slightly_smiling_face:

همینا بیان برسن به دستم دیگه تمومه، قول دیگه :wink::slightly_smiling_face:، ولی خیلی قشنگنا، میتونی هرجا دوس داشتی بچسبونی شون ولی من می‌چسبونمشون به گارد سمت چپ و راست یکی ام روی باک. چییییی میشهههههه وایییییییی:star_struck::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

کاره تو مخیه ها ولی باحاله من دوسش دارم، خودم تفریحی یادش میگیرم از روی علاقه ب کامپیوتر و تکنولوژی، خودم میام سایت اتو طراحی میکنم غصه خوردی :joy::joy::sweat_smile: البته اگه چیزی بلد بودم:man_facepalming:t2::joy::joy:.

اشکال نداره همه خودی اییم منم که معجزه ام :joy::joy:، اول بزار سایت خودمو راه بندازم ظاهر شو ببین اگه پسند شد ب روی چشم میام برای کمک.

2 پسندیده

سلام به همه یه دوستان وقتتون بخیر

گزارش امروز میراکل

یه قسمت دیگه از این کتابه خوب.

توی قسمت امروز، راوی بیشتر راجب افرادی که برای مشاوره رفته بودن پیشش و به حرفش گوش کرده بودنو، حالشون و زندگی شون بهتر شده بود صحبت می‌کرد. و اینکه توی تصمیم گیری هاتون اون کلمه what if رو پاک کنید.

این قسمت زیاد نکته یه مفیدی نداشت. تا ببینم قسمت بعدی چجوریه.

6 پسندیده

درود سپاس بر دوستان نازنینم:grinning_face::waving_hand::person_raising_hand::sleeping_face::hugs::smiling_face::flexed_biceps:

7 پسندیده

7 پسندیده

وااای قشنگ حرصت گرفته بود درارو محکم می کوبیدیا:rofl::rofl::rofl:ولی چه جای درندشت اما شیکی، با کلاسای تمیزی… خسته نباشی تیچر:smiling_face_with_three_hearts::clap:t2::clap:t2::clap:t2:

:large_orange_diamond: خیلی باحاله که شاگردات دو سه سال از خودت کوچیک ترن، خب چرا تو سن کم معلم شدی هان؟؟ :joy:البته دارم شوخی میکنم:face_with_hand_over_mouth:، ماشالا بهت و معلومه از اون معلم خوبیایی که شاگردات خیلی دوستت دارن… این یه نوع هنره آدم بتونه با اونهمه شاگرد ارتباط خوب بگیره… والا من که نمیتونم و اصلا اعصابشو ندارم:laughing::laughing::laughing:

:large_orange_diamond: ببین به انتشارات هم بعضی موقع بستگی داره که با مترجمای خوب کار میکنن، ولی در کل من خودم بیشتر به نوع ترجمه و مترجم دقت میکنم…

:large_orange_diamond: اون خانومه هم آره درجریان نبوده اشکال نداره:grinning_face_with_smiling_eyes:

:large_orange_diamond:آره، اگه خودت میتونی زبان اصلی بخونی که بهتره…:+1:t2::+1:t2:

:large_orange_diamond: من عادت های اتمی رو تو زبانشناس یافتم واسه گسترده خوانی… گذاشتم پخش شده و دارم گوش میدم، خداروشکر صدا و لهجه راوی خوبه شمرده حرف میزنه، من با بعضی صداها یا نحوه خوندنا ارتباط نمیگیرم:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

:large_orange_diamond: پیشاپیش مبارک باشه استیکرای موتورت و با شادی استفاده کنی:heart_eyes::ok_hand:t2:

:large_orange_diamond: ایول بهت که به کار سایت هم واردی، نه غصه نمیخورم:joy::face_holding_back_tears:اره باید بیای کمک کنی… مرسی ازت:smiling_face_with_three_hearts:

تو این یه سال حسابی یاد بگیر، رو سایت خودت امتحان کن و ازمون و خطا رو رد شو، بعد بیا سایت منو حسابی خوشگل کن:rofl::joy::face_with_hand_over_mouth:

راستی سایتت راه افتاد بگو ازش دیدن کنم ببینم چه کردی

:smiling_cat_with_heart_eyes::smiling_face_with_sunglasses:

1 پسندیده

سلام ممنون خوبم به من لطف داری کار خاصی نکردم:blush:

خوشحالم که برات مفید بوده :joy:

2 پسندیده

قربونت سانازی:face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss:

1 پسندیده

والا، چرا بقیه انقد بیخیالو راحت میرن وقتی کلاساشون تعطیل میشه، استادمم مارو مسخره کرده :face_without_mouth:، همش ب من میگه و میسپاره اینطور کارا رو:face_with_raised_eyebrow::unamused_face::slightly_frowning_face:،

امممم همون یه کلاس شاگردام اختلاف سنی شون بام خیلی کم بود، عجب کلاسی بود جاتون خاللیییییی :grinning_face_with_smiling_eyes::sweat_smile:

من از کلاس ششم با این آموزشگاه و استاد زبان میخونم، یجورایی میشه گفت تو همین آکادمی بزرگ شدم البته اون زمان یجای دیگه بود اینجا و این شکلی نبود :joy::joy::sweat_smile: از کتاب english time 1 تا summitو top Notch و mindset همه رو با همین استاد خوندم، شاید ب همین دلیل انتخابم کردن برای تدریس.

اها که اینطور، مرسییی ب یاد می‌سپارم حرفاتو، آره اون خانمم حتما نمیدونسته :slightly_smiling_face::upside_down_face::grin:

عه چ خوب اگه کامل خوندیش نظرتو راجبش بگو البته اممم با ورژن گسترده خوانی شاید زیاد وارد جزئیات نشی ولی اوکیه :blush::slightly_smiling_face:

مرسیییی،

البته هنوز درحال یادگیری ام، ولی ب روی چشم تکمیل شد نشون میدمش.

2 پسندیده