تابستان ۱۴۰۵! «چالش شدت»

سلام به همگی

6 پسندیده

الهی این استاده هم یا مظلوم گیرت آورده، یا چون بهت اعتماد و دوستت داره باهات راحته میسپاره به تو… :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

عیب نداره، ریلکس باش، واسه ات ورزش و تحرکه:grinning_face_with_smiling_eyes:میراکل اینستا یه دونه کلیپ طنز دیدم از این تیچرای جوون مثل خودت، باحال بود بزار بفرستم،، من که کلی خندیدم:joy::joy::joy::joy::joy:

:large_orange_diamond: ببین کتاب عادت های اتمی ترجمه هم داره تو زبانشناس، یه دورم فارسیش رو نگاه میکنم جزییات رو میبینم:grinning_face_with_smiling_eyes:الان فقط میشه گسترده خوانی بکنم، تایم ندارم…

بابت بقیه پیامات تشکر تشکرررر:smiling_face_with_three_hearts:مخصوصا بابت سایت… چشات سلامت و پُرنور باشه، مرررسی:smiley::blush::ok_hand:t2::cherry_blossom:

میگم تو تاپیک چالش کتاب کاغذی تگ میکنم هم تو هم کوثر رو، اونجا مطالب رو بزاریم بهتره، اینجا رو شلوغ کردیم گزارش های بچه ها لای پیامامون گم میشه فحش ندن ما رو:face_with_hand_over_mouth:

جواب اینا رو هم چیزی خواستی بگی سوئیچ کن اونور:joy::laughing:

صبر کن برم پست بزارم تگ‌تون کنم…

4 پسندیده

سلام بچه ها روزتون زیبا:smiling_face_with_three_hearts:

من دیشب از خستگی زیاد و خواب زیاد، قشنگ بیهوش شدم، حتی نتونستم گزارش بفرستم اینجا… الان باید بفرستم

دیروز ۴ ساعت برق رو بُردن و ترجمه من ۴ ساعت عقب افتاد:expressionless_face::expressionless_face:اینه از ۵ صبح بیدارم تا به کارام برسم…

گزارش دیروز

۲۵ مرداد ۱۴٠۵

9 پسندیده

بچه ها ببخشید اگه اینجا اندکی شلوغ شد با پیامای متفرقه ما، دیگه میریم اینجا:grinning_cat_with_smiling_eyes::face_with_hand_over_mouth:

5 پسندیده

سلام به همگی

7 پسندیده

8 پسندیده

سلام شبتون خوش دوستان:smiling_face_with_three_hearts:

گزارش امروز من

۲۶ مرداد ۱۴٠۵

8 پسندیده

سلام سلام به همگی دوستان

گزارش امروزه آقای معجزه تازه از آموزشگاه اومدم انقدم خستممم :woozy_face::yawning_face::sleeping_face:

۱ قسمت از feel good pod

نیم قسمت از همون کتابه :books::open_book:

مراقب خودتون باشین. :blush:

7 پسندیده

۲۶مرداد۱۴۰۵

شکر خدا بابت همه چی:heart:سلام دوستان امیدوارم خوب باشید:white_check_mark:

9 پسندیده

سلام به همگی

بازگشت مجدد من به تالار برای ارسال گزارش رو به خودم تبریک میگم:grin:

باشد که دوباره قطع نشود

امین:palms_up_together:

اهسته و پیوسته

گاماس گاماس:woman_walking:

8 پسندیده

خاک پای همتونم دوستان :heart::people_hugging:. و دوباره هم تشکر میکنم. مرسی بابت این تجربه کوچیک ولی ارزشمند:rose:

ایام بکام

1 پسندیده

درود

همو نمی‌شناسیم چون تا حالا پیامی نذاشتم، صرفا فقط خواننده بودم و تاپیک شما برام جالب بود و دنبالش می‌کردم، خواستم توی همون تاپیک بگم ولی خب نشد که بنظرم با جنگ اعصابی که براتون ساخته شد بهترین کار بود

ولی با توجه به تاکید روی اینکه توضیحات برای من لایک کننده و بیننده هم بود خیلی برام عجیب بود ۱۰ دقیقه ویس علیه کسی که بابت خدمات دریافت شده ناراضیه و “بدون هیچ دلجویی از مخاطب” (!)

به هرحال امیدوارم مسیرتون رو حتما ادامه بدید و خیلی بهتر هم ادامه‌اش بدید.

2 پسندیده

دوستان به نظرم دیگه خیلی بی انصافانه به قضیه نگاه می کنید و نیازی نیس تو این تاپیک هم تنش ایجاد بشه، پس لطفا این بحث رو ببندیم:folded_hands:t2:

به عنوان کسی که تقریبا از قدیمی های تالار محسوب میشم و از سال ۹۹ اینجا فعالیت داشتم، خودم همیشه دیدم چقدر بچه های پشتیبان از جمله افسانه جان همیشه با مهربونی و صبوری جواب همه رو میدن و برای نظرات اهمیت قائل هستن

به هرحال هر جایی قوانینی داره و ما باید یاد بگیریم به قوانین احترام بذاریم…

در مورد رفع مشکلات اپ هم واقعا بعضی موارد زمان‌بره و نیازه که صبوری کنیم تا رفع بشه

4 پسندیده

۲۷مرداد۱۴۰۵

سلام دوستان حال دلتون چطوره :blush: شکر خدا:heart:

8 پسندیده

سلام به همگی

9 پسندیده

8 پسندیده

سلام بچه ها شبتون خوش:smiling_face_with_three_hearts:

من امروز خیلی تایم شلوغی رو گذروندم، حالمم اوکی نبود همش می خوابیدم:joy:با اینکه از ۵ صبح بیدار شده بودم ولی همین قدر رسیدم زبان بخونم:backhand_index_pointing_down:t2::woman_facepalming:t3::face_with_hand_over_mouth:

۲۷ مرداد ۱۴٠۵

8 پسندیده

سلام روزتون بخیر

گزارش دیروزم:backhand_index_pointing_down:

کی فرصت میکنم دوباره مث قدیم وقت زیاد بزارم برای زبان؟:smiling_face_with_tear:

ولی عیب نداره همینکه روزی یذره هم میخونم خوبه :slightly_frowning_face::victory_hand:

8 پسندیده

سلام فاطمه جونم

خوش برگشتی پیش مون:heart:

آره همین که با همه مشغله هات هر روز داری هر جور شده یه ذره زبان رو میخونی خودش خیلیه:heart_eyes:

منم مدتی بود فرصت نمیکردم کم میخوندم، بعضی روزا در حد حفظ زنجیره میشد و دو روز حتی دیدی که محافظ زنجیره زنجیره مو حفظ کرد و چقد سختم بود این قضیه:woman_facepalming:t3:

ولی خداروشکر باز تونستم برگردم به مسیر و چند روزیه بازم خداروشکر دارم بیشتر میخونم:smiley:

تو هم میتونی… :woman_dancing:t3::woman_dancing:t3:

6 پسندیده

۲۸مرداد ۱۴۰۵

درود :face_without_mouth:

7 پسندیده