با انرژی مثبت وارد شو! ! ! 😍

سلام سلام:smiling_cat_with_heart_eyes:

امروز به دلم افتاد که جای همچین تاپیکی چقدر توی تالار خالیهههه…

درسته اینجا هدف زبان خوندنه ولی همین زبان خوندنه کلی حال خوب و انرژی بالا و هدف جدی میخواد… این چیزیه که حتی ای جی هوک هم تو انگلیسی قدرت بهش اشاره میکنه که قبل اینکه شروع به خوندن زبان کنی، چندتا نفس عمیق بکشی، شونه ها و سرت رو بگیری بالا، با یه ژست عالی لبخند بزنی و با یه انرژی خوب شروعش کنی… من اینجا دوستای همفکر خوبی پیدا کردم که نیاز دیدم واسه به اشتراک گذاشتن حرفا و نظراتمون درمورد هدفایی که دنبال میکنیم، کتابایی که میخونیم، و خیلی چیزای دیگه، به همچین تاپیکی نیاز داریم…

خلاصه که اینجا میتونید حرفی، پستی، کلیپی، متن کتابی و… که باعث ایجاد انگیزه و انرژی میشه رو بزارید تا همه استفاده کنیم.

اینجا بحث آزاده…

واسه اینکه تاپیکای دیگه رو شلوغ نکنیم و راحت بتونیم از اهداف و علایق خودمون حرف بزنیم:woman_dancing:t3:

من دوستای هم فکر خودم رو که به ذهنم میرسه رو تگ میکنم، کسی از قلم افتاد ببخشید، حضور ذهن ندارم خیلی:woman_facepalming:t3: ولی هر کسی دلش خواست بیاد همراه بشیم:smiley::smiley:

فقط از اونجایی که صحبت با میراکل، آقای معجزه، این انرژی خوب رو ایجاد کرد اول از همه ایشون رو تگ میکنم:joy:

@miiracle1383

@fatemeh11251

@ms.kosar

@samiramisss

اولین چالش من واسه تحقق جدی یه سری از اهدافم هم از دیروز ۲۵ مرداد با میراکل عزیز شروع شده تا عید ببینیم چقدر میتونیم اهداف رو تیک بزنیم… یجورایی هم دوستانه‌اس:face_with_hand_over_mouth: هم ریزریز دور از چشم هم داریم مسابقه میدیم ببینیم کی موفق تر میشه:grin::grin::grin:

تاریخ میزنم که یادمون باشه چه روزی استارت زدیم

۲۵مرداد ۱۴٠۵:face_holding_back_tears: :smiling_face_with_sunglasses::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::face_with_hand_over_mouth::rofl::woman_dancing:t3::grinning_cat_with_smiling_eyes:

:grin::smiley::smiling_face_with_three_hearts:

8 پسندیده

سلام عزیزم مرسی که من رو تگ کردی چه زمانی رم انتخاب کردی امروز یکی از مهم ترین روزای زندگیه منه که یکی از هدفام تیک خورد قرار بود یه ساله بهش برسم یک سال و نیم طول کشید تقریبا ولی خب مهم رسیدنه بود برام خیلی خوشحالما :smiling_face_with_three_hearts: :partying_face:

4 پسندیده

سلام سمیرا جان:smiling_face_with_three_hearts:

به بهههه… استارتش رو خیلی زیبا شما اولش زدی:heart_eyes::woman_dancing:t3:

چقدر خوشحالم هدف مهم ات بعد یه سال و اندی امروز تیک خورده:smiley:و چه حس خوبی گرفتم از این پیام… :grinning_cat:

همین جور ادامه بده:clap:t2::clap:t2::clap:t2:

میتونی از برنامه ربزی هات واسه یه سال آیندت هم اگه خواستی اینجا بگی، یا اینجا تاریخ بزنی که مثلا از امروز شروع کردی تا یه سال دیگه…

ایشالا تا سال دیگه همه قراره بترکونیممم:smiling_face_with_sunglasses::face_holding_back_tears::heart:

1 پسندیده

سلام عزیزم ممنون که تگم کردی :face_blowing_a_kiss:
من قبلا کتاب اثر مرکب رو خوندم خیلی کتاب عالی بود و بنظرم خالی از لطف نیس یادداشت هامو دوباره اینجا بزارم و کتاب جدیدی که دارم میخونم اسمش تمرین قدرت حال هستش و انسان در جستجوی معنا بعد از اتمامشون میام اینجا نکاتی که یاد گرفتمو میگم

اثر مرکب

موفقیت حاصل تصمیم‌های کوچک و تکرارشونده است.

تغییرات کوچک، نتایج بزرگی می‌سازند.

هر انتخابی آینده‌ات را شکل می‌دهد.

مسئولیت کامل زندگی‌ات را بپذیر.

بهانه‌ها را کنار بگذار.

عادت‌های خوب را هر روز تکرار کن.

عادت‌های بد را شناسایی و حذف کن.

ثبات از انگیزه مهم‌تر است.

حتی وقتی حوصله نداری، ادامه بده.

هر روز فقط کمی بهتر از دیروز باش.

پیشرفت آهسته بهتر از بی‌عملی است.

نتیجه‌های بزرگ زمان می‌خواهند.

صبور باش و به مسیر اعتماد کن.

موفقیت یک‌شبه وجود ندارد.

کارهای کوچک را دست‌کم نگیر.

عملکردت را ثبت و اندازه‌گیری کن.

چیزی که اندازه بگیری، بهتر می‌شود.

برای خودت هدف‌های واضح تعیین کن.

هدفت را هر روز مرور کن.

دلیل قوی برای هدفت پیدا کن.

روی چیزهایی که کنترل می‌کنی تمرکز کن.

محیطت روی عادت‌هایت اثر می‌گذارد.

با افراد موفق و مثبت معاشرت کن.

از افراد منفی فاصله بگیر.

الگوهای موفق را پیدا کن.

از افراد باتجربه یاد بگیر.

مطالعه روزانه را به عادت تبدیل کن.

روی رشد شخصی سرمایه‌گذاری کن.

نظم، مهم‌تر از استعداد است.

انتخاب‌های امروز، زندگی فردایت را می‌سازند.

از منطقه امن خارج شو.

از اشتباهاتت درس بگیر.

شکست، بخشی از مسیر موفقیت است.

بهانه نیاور؛ اقدام کن.

برای هر روز برنامه داشته باش.

وقتت را آگاهانه خرج کن.

حواس‌پرتی‌ها را حذف کن.

کارهای مهم را در اولویت قرار بده.

به قولی که به خودت می‌دهی وفادار باش.

موفقیت از درون آغاز می‌شود.

نگرش مثبت را با عمل همراه کن.

مسئول عادت‌هایت باش.

هر روز انتخاب‌های بهتر انجام بده.

اگر امروز دست نکشی، فردا جلوتر خواهی بود.

موفقیت، نتیجه انباشته هزاران تصمیم درست کوچیک است.

زندگی‌ات را با قدم‌های کوچک اما مداوم متحول کن.

هرگز قدرت اثر مرکب را دست‌کم نگیر.

6 پسندیده

سلام سمیرا جون خوبی عزیزم چقدررر خوشحال شدم برات خداروشکر:clap::heart_eyes: حالا که به هدفت رسیدی میتونم بپرسم چی بوده

2 پسندیده

به به کوثر جون:smiling_face_with_three_hearts:

چه خوب دوباره اینجا گذاشتی خلاصه کتاب «اثر مرکب» رو…

اون دو تا کتابی هم که گفتی نخوندم ولی از کتابای مورد علاقه ام هست، چقدر عاااالی… حتما بعدا بیا برامون ازشون بگو:heart_eyes::ok_hand:t2:

3 پسندیده

کتاب موفقیت تحصیلی یه زمانی خوندم که میخواستم ادامه تحصیل بدم ولی موقعیتش جور نشد و این کتابم بنظرم نکات مفیدی برای کسایی که هم مشغله زیاد دارن هم درس میخونن مفیده

راهبردهای مطالعه و موفقیت تحصیلی

۱. تقویت اراده و ایجاد انگیزه
وقتی انجام کاری برایتان سخت است و زمان تعیین‌شده برای آن تمام شده، پنج دقیقه بیشتر به خودتان فشار بیاورید و کار را ادامه دهید. این کار به تقویت اراده کمک می‌کند.
برای خودتان عواقبی مشخص کنید؛ مثلاً اگر در زمان تعیین‌شده مطالعه نکردید، از یک تفریح یا فعالیت مورد علاقه‌تان صرف‌نظر کنید.
برای مطالعه، انگیزه و هدف مشخصی داشته باشید و به خودتان یادآوری کنید که مطالعه یکی از مسیرهای رسیدن به موفقیت است.
۲. مدیریت زمان مطالعه

دانش‌آموزان پرمشغله بهتر است زمان مطالعه را برای هر روز از قبل برنامه‌ریزی کنند و زمان درس، مدرسه، خانواده و فعالیت‌های دیگر را از یکدیگر جدا نگه دارند.

زمان مطالعه را به بخش‌های کوتاه‌تر تقسیم کنید. برای مثال، اگر یک ساعت فرصت مطالعه دارید، دو نوبت ۳۰ دقیقه‌ای در طول روز می‌تواند بهتر از یک ساعت مطالعه‌ی مداوم باشد.
هر ۴۵ تا ۶۰ دقیقه یک استراحت کوتاه داشته باشید.
اگر در برنامه‌ی روزانه زمان اضافه آوردید، آن را به مرور مطالب قبلی اختصاص دهید.
درس‌ها و مباحث را از مهم‌ترین و ضروری‌ترین تا کم‌اهمیت‌تر اولویت‌بندی کنید.
بهتر است زمان مطالعه را متناسب با بهترین زمان هوشیاری و تمرکز خودتان تنظیم کنید.
۳. استراحت و حفظ تمرکز

اگر هنگام مطالعه احساس خستگی کردید، برای حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه درس را کنار بگذارید و فعالیتی انجام دهید که انرژی شما را برگرداند؛ مثلاً:

کمی ورزش یا نرمش کنید.
برقصید یا یک آهنگ انرژی‌بخش گوش دهید.
کمی قدم بزنید.
یک استراحت کوتاه یا میان‌وعده داشته باشید.

می‌توان برای بین جلسات مطالعه، پاداش‌های کوچک مثل استراحت، رقصیدن، شنا یا نرمش در نظر گرفت. این فعالیت‌ها می‌توانند به حفظ انرژی، تمرکز و انگیزه کمک کنند.

همچنین مطالعه در محیط‌های مختلف می‌تواند به مغز کمک کند تا دوباره تمرکز خود را به دست آورد.

۴. یادداشت‌برداری و راهنمای مطالعه

یادداشت‌ها برگه‌هایی حاوی اطلاعات مختصر و مهم هستند؛ در حالی که راهنمای مطالعه مجموعه‌ای از اطلاعات سازمان‌یافته است که برای کمک به یادگیری و معمولاً آمادگی برای آزمون تهیه می‌شود.

هنگام مطالعه:

نکات مهم را یادداشت کنید.
اگر سؤالی دارید، آن را مشخص کنید.
از خودتان بپرسید: «آیا این مطلب را واقعاً فهمیده‌ام؟»
بعد از مطالعه‌ی هر مبحث، از خودتان آزمون بگیرید تا مطالب را عمیق‌تر یاد بگیرید و بهتر در حافظه بمانند.
۵. راهبردهای مؤثر مطالعه

برای داشتن یک جلسه‌ی مطالعه‌ی مؤثر:

قبل از شروع، زمان و هدف مطالعه را مشخص کنید.
مباحث بزرگ را به قسمت‌های کوچک‌تر و قابل‌کنترل تقسیم کنید.
مباحث را بر اساس اهمیت، اولویت‌بندی کنید.
ابتدا یک پیش‌مطالعه از موضوع داشته باشید.
هنگام مطالعه، میزان درک خود را بررسی کنید.
بین مطالعه استراحت‌های کوتاه داشته باشید.
در پایان جلسه، خودتان را آزمایش کنید تا مطمئن شوید مطالب را به یاد می‌آورید.
۶. آمادگی برای آزمون

مطالعات نشان داده‌اند که فلش‌کارت‌ها و آزمون‌های آزمایشی از ابزارهای مؤثر برای آمادگی آزمون هستند.

فلش‌کارت‌های خود را مرور کنید؛ اما اگر مرور فلش‌کارت‌ها باعث افزایش استرس شما می‌شود، از آن‌ها استفاده نکنید.
در مکان‌هایی مطالعه کنید که تا حد امکان شبیه محیط آزمون باشند.
از آزمون‌های آزمایشی برای سنجش میزان آمادگی خود استفاده کنید.
مطالب را فقط نخوانید؛ با پرسش و پاسخ و آزمون گرفتن از خود، میزان یادگیری را بررسی کنید.
۷. کنترل استرس

استرس می‌تواند باعث سطحی شدن تنفس شود. به همین دلیل، قبل از مطالعه یا امتحان چند نفس عمیق بکشید و روی بازدم طولانی‌تر تمرکز کنید.

قبل از امتحان آرامش خود را حفظ کنید و به جای نگرانی، روی دانسته‌هایتان تمرکز داشته باشید.

اگر سر جلسه‌ی امتحان پاسخ یک سؤال را نمی‌دانستید، روی آن متوقف نشوید؛ از آن سؤال عبور کنید و به سؤال بعدی بروید. در صورت داشتن زمان، می‌توانید در پایان دوباره به آن سؤال برگردید.

۸. روز امتحان

در روز امتحان:

یک صبحانه‌ی سالم و مناسب بخورید؛ مانند شیر، جو دوسر پرک و حبوبات.
در صورت کمک به آرامشتان، یادداشت‌ها و فلش‌کارت‌های خود را مرور کنید.
از مطالعه‌ی فشرده و ایجاد استرس در آخرین لحظات خودداری کنید.
قبل از شروع امتحان چند نفس عمیق بکشید.
اگر پاسخ سؤالی را نمی‌دانستید، ابتدا به سؤال بعدی بروید.

جمع‌بندی:

موفقیت تحصیلی فقط به زیاد درس خواندن وابسته نیست؛ بلکه به برنامه‌ریزی، تقویت اراده، مدیریت زمان، استراحت مناسب، یادداشت‌برداری، مرور، آزمون گرفتن از خود و کنترل استرس نیز بستگی دارد. با تقسیم درست زمان مطالعه و استفاده از روش‌های مناسب، می‌توان یادگیری را مؤثرتر و ماندگارتر کرد.

2 پسندیده

مرسییییی بابت تاپیک ات ساناز اینطوری عالی شدددددددد :man_cartwheeling:t2::person_running:t2::man_dancing:t2::star_struck::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::grinning_face_with_smiling_eyes:

باور کن پریدمممممم اینطرف همونجوری ک گفتی :man_playing_handball:t2::man_playing_handball:t2::man_playing_handball:t2::man_running:t2::man_running:t2::man_running:t2::grin::joy:

‌ایشالا همگی دوستان ب هدفایی که برای خودشون گذاشتن و درراستای رسیدن بهش هرروز تلاش میکنن برسن، چون فقط با این رسیدنه به هدف، خستگیات میپره، سبک تر میشی، اعتماد بنفس ات میره تو اسمونا، :joy::grin::smiley:.

خب بریم سراغ بنده، امروز از طرف صبح کلاس نداشتم، نشستم پای دوره یه طراحی گرافیک یا همون ب قول خودمون طراحی ظاهر سایت، طراحی گرافیک چیه دیگه میراکل!!! این کلمات ب من نمیخوره :joy::joy::rofl::technologist:t2::technologist:t2::laptop::keyboard::computer_mouse:، میدونستین قالب اصلی اکثرا سایتا فقط با شکلای مستطيل، و مربع و دایره درست میشه؟؟؟ این موضوع برام خیلی جالب بود و اینکه وقتی بهش رنگو، افکت میدیم سایته از یه صفحه یه پره مربع و مستطيل شکل تبدیل میشه به یه سایت خیلی شیکو مجلسی :gem_stone::heart_eyes::star_struck::smiling_face_with_three_hearts::dress:.

دیگه اممممم یکم نشستم پای یه دوره ایی که به اقتصاد و بازار های مالی ربط داره. :abacus::open_book::books::bookmark_tabs::chart_increasing::chart_decreasing::bar_chart::tear_off_calendar::clipboard::card_file_box: الانم دوباره میرم سراغش باید خیلی بنویسمممممم :grimacing::woozy_face::confused::scream:

5 پسندیده

کوثر چقدر خوبه که می بینم عین خودم اهل مطالعه بودی

تا دیروز اصلا نمی دونستم خیلی… و این موضوع باعث خوشحالیم شد:grinning_cat::smiling_cat_with_heart_eyes::ok_hand:t2:

2 پسندیده

خوش اووومدی:smiling_cat_with_heart_eyes::ok_hand:t2:

آفررین… خوش پریدی تو این تاپیک، ایووول:joy::joy::joy::+1:t2:

:orange_circle: ایشالا که همبن جوره و هدفای همه مون قراره تیک بخوره:smiling_face_with_three_hearts:

:orange_circle: می بینم که حسابی روی یادگیری طراحی سایت زوم کردی، خیلی خوووبه، یاد بگیر حتما، بعدا واسه مردم سایت طراحی میکنی کلی پولدار میشی:grin:

از من ولی کمتر میگیری، هوای رفیق هات رو باید داشته باشی:grin::smiling_face_with_sunglasses::joy::face_holding_back_tears::grinning_cat:

میدونستین قالب اصلی اکثرا سایتا فقط با شکلای مستطيل، و مربع و دایره درست میشه؟؟؟ این موضوع برام خیلی جالب بود و اینکه وقتی بهش رنگو، افکت میدیم سایته از یه صفحه یه پره مربع و مستطيل شکل تبدیل میشه به یه سایت خیلی شیکو مجلسی .

چه جااالب، قشنگ اصولی داری یاد میگریا، ماشالا:heart_eyes:

بابت ویدیو هم ممنون:ok_hand:t2::ok_hand:t2:

3 پسندیده

قربونت برم منم واقعا خوشحالم دوستایی مثل شما دارم:smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

2 پسندیده

چقد بچه های امروزی همه من حریفن من هیچی بلد نیستم :cry::joy:هرچی با دنیای جدید و هوش مصنوعی کد نویسی اکسل و نمیدونم کل چیزای دیگه اشنا میشم میفهمم خیلی عقبم

3 پسندیده

آره ماشالا این دهه هشتادیای شیطون خدای هنر و مهارت هستن:joy::joy:

زمان ما از این چیزا نبود، الانم حوصله نمونده برامون:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

تو رو نمیدونم به این چیزا علاقه مندی، یا نه،،،

ولی من خودم نمیدونم چرا اعصابشو ندارم واقعا، وگرنه الانشم بخوام تمرکز کنم زود یاد می گیرم، چون من کلا هر چیزی رو سریع یاد می گیرم، ولی خب این یه مورد رو اعصابشو ندارم، وقتشم ندارم خدایی…

میراکل یاد میگیره میاد واسم طراحی میکنه:face_with_hand_over_mouth:

3 پسندیده

منم همینم علاقه و کششو ندارم

2 پسندیده

مرسیییییی :star_struck::blush::smiling_face_with_three_hearts:

اخیششششش بالاخره نوت برداری این قسمت تموم شد، باور کن فک کنم نزدیکه ۴۰ تا صفحه نوشتم اونم پشت سرهم. تا ساعت ۵ بیکارم بعدش میرم اموزشگاه تا ۱۰و نیم :smiling_face_with_tear::grin::upside_down_face::man_running:t2::man_running:t2::man_teacher:t2::teacher:t2: امروز یکی از کلاسام بچه های کوچیک ان کتاب شون family and friends عه، انقد ک بعضیاشون خوشکلننننن و با نمک که نگم براتون :star_struck::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_tear: فرشته ان فرشتههههه،

آره همه مون ب هدفامون می‌رسیم فقط نباید جا بزنیم، و تلاش کنیم همین فرمول ساده :grin::grinning_face_with_smiling_eyes::slightly_smiling_face:

طراحی سایت باحاله میدونی چرا ؟ من فکر میکردم خیلی سختو پیچیدست نگو فقط ایده پردازی مهمه ساناز، اینکه چجوری با اِلِمان های مختلف و رنگای مختلف یه چیزه قشنگ طراحی کنی. باید طراحیت یه طوری باشه که هم ساده باشه هم قشنگ هم رابط کاربری راحتی داشته باشه، باید طوری ظاهر سایتو طراحی کنی که هر آدمی اومد توی سایت بتونه راه خودشو و اون چیزی که می‌خواد رو راحت پیدا کنه مگرنه خب با یه کلیک سایت رو میبنده میره توی یه سایت دیگه :sweat_smile::grin::joy: چیزی راجب روانشناسی رنگ ها شنیدین شما یا کوثر خانم ؟ بزار تگ شون کنم شاید اصلا نخونن از بس زیاد نوشتم:roll_eyes::grimacing::face_without_mouth::face_with_hand_over_mouth::see_no_evil_monkey::man_facepalming:t2::joy: @ms.kosar باید روانشناسی رنگ هارم بزارم توی برنامم یه ویدیو قبل از اینکه بیام اینجا دیدم راجبش، خیلی این رنگ ها و پالت های رنگی مهمننننن، خیلییییی، فردا باید راجبشون خیلی بیشتر تحقیق کنم.

2 پسندیده

جدیییییی، فککککک نکنمممممم من که هیچی بلد نیستم خودم :joy::joy::grin::grin::sweat_smile::sweat_smile: هنوز خیلی چیزا هست ک باید یاد بگیرممممم،

ولی هرچقدرم حرفه ایی بشم، توی خلاصه نویسی کتابام به پای شما نمیرسم. کتاب دومیه که گفتی و خلاصه شو گفتی رو میخام توی دفترم بنویسممممم خیلی بدرده من میخورههههه اصلا انگار برای منه :joy::joy::sweat_smile: چند دور خوندمش، مرسیییییی ی عالمهههههه :blush::slightly_smiling_face:

هیچکسی عقب نیست، فقط بنظره من زندگیا و دغدغه ها و مهارت ها مختلف ان، شما اگر تجربه ایی توی این حوزه ندارید، حتما توی حوزه های دیگه تجربه دارید و یه عالمه چیزا بلدید:grinning_face_with_smiling_eyes::blush: که بقیه بلد نیستنننن

3 پسندیده

چههههه خفنننننن :exploding_head::hushed_face::star_struck::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::grin: استاده منم بهش میگم پاشو برو آیلتس ایی تافلی چیزی امتحان بده، مارم راهنمایی کن و بزار از تجربه هات استفاده کنیم میگه من خودم دارم کلاسای آمادگی آیلتس میزارم و شاگردایی داشتم ک نمره آیلتس ۸ و ۹ ام گرفتن. ولی خودم حالو حوصله شو ندارم. استادمو ندیدین انقد خفنهههه توی زبان ک نگید. :smiling_face_with_tear: :face_holding_back_tears:

آره میپرممممم اینطوری:man_running:t2::man_running:t2::man_playing_handball:t2::man_playing_handball:t2: مثل صبحی، میام سایت تونو طراحی میکنم ظاهرشو :joy::sweat_smile::grin:

3 پسندیده

خدایی از اون معلم مهربونایی که شاگردا همه دوستش دارنا… ببین چقدر ذوق داری از کلاسی که با بچه کوچیکا داری… ایول داری:smiling_face_with_three_hearts::face_holding_back_tears:این خودش اعصاب و اخلاق خوش می‌طلبه واقعا… امیدوارم کلاس ات خوب پیش رفته باشه…

و اینکه ماشالا ۴٠صفحه نوت برداری بی نظیره…

من یه عادت بدی دارم اینه که نوت برداری نمیکنم، مثلا یه دوره خریدم، از اولش میگه دفتر و خودکار پیش تون باشه و تا نیوردین دوره رو گوش ندین، ولی من باز کار خودمو میکنم و فقط دوره رو گوش میدم:joy:

بله طراحی سایت سلیقه می طلبه، و البته حوصله که فکر میکنم هر دو رو داری… روانشناسی رنگا رو خیلی نمیدونم، تحقیق کردی فهمیدی به ما هم بگو:heart_eyes: نه راحت باش هر چقدر دوس داری بنویس طولانی بشه اشکالی نداره، میخونیم، کوثر هم میخونه، این همه زحمت میکشی اطلاعات مفید میزاری چرا نخونیم…

من خودم تو رنگا قرمز و زرد خیلی خوشم میاد واسه سایتم:smiling_cat_with_heart_eyes:ببین درمورد این رنگا چی گفته… حالا نگفته باشه به درد نمیخورن واسه سایت:face_with_hand_over_mouth:

راستی یکی از بچه ها گفت پیاماتون تو تاپیک چالش شدت رو پاک نکنین یه وقت، من وقت نکردم بخونم، حرفای باحالی زدین، میخوام سر فرصت بیام بخونم، خواستم بگم بدونی نری یه وقت پاکسازی کنی:joy::joy:هر چند صبح تو تاپیک چالش کتاب کاغذی هم گفتم پاک نکنی، ولی بازم یادآوری کردم

3 پسندیده

ببین به قول خودت تو پیام کوثر نوشتی هر کسی دغدغه ها و مهارت هاش تو یه چیز خوبه و با بقیه متفاوته… واقعا جزو دغدغه های من نبوده اعصابشو ندارم و خودمو میشناسم میدونم به کاری علاقه نداشته باشم نمیتونم انجامش بدم… و دوست دارم هزینه اش رو بدم و یکی صفر تا صد سایتم رو به عهده بگیره کاراشو انجام بده… حالا اینجور که فهمیدم تو فقط طراحیش رو داری یاد میگیری، یعنی از این چیزا که درگاه بانکی و چت انلاین و اضافه کردن محصول و فروش و این چیزا که میزارن داخل سایت رو تسلط نداری نه؟؟؟

خدا کنه بلد باشی:joy::joy:چون گفتی برنامه نویسی هم کار کردی…

ایول به استادت که انقدر خفنه:grinning_cat:

واقعااا بپر بیا…:rofl::rofl::rofl::+1:t2::+1:t2::+1:t2:

مرسیییی ازت

2 پسندیده

3 پسندیده