سلام سلام![]()
امروز به دلم افتاد که جای همچین تاپیکی چقدر توی تالار خالیهههه…
درسته اینجا هدف زبان خوندنه ولی همین زبان خوندنه کلی حال خوب و انرژی بالا و هدف جدی میخواد… این چیزیه که حتی ای جی هوک هم تو انگلیسی قدرت بهش اشاره میکنه که قبل اینکه شروع به خوندن زبان کنی، چندتا نفس عمیق بکشی، شونه ها و سرت رو بگیری بالا، با یه ژست عالی لبخند بزنی و با یه انرژی خوب شروعش کنی… من اینجا دوستای همفکر خوبی پیدا کردم که نیاز دیدم واسه به اشتراک گذاشتن حرفا و نظراتمون درمورد هدفایی که دنبال میکنیم، کتابایی که میخونیم، و خیلی چیزای دیگه، به همچین تاپیکی نیاز داریم…
خلاصه که اینجا میتونید حرفی، پستی، کلیپی، متن کتابی و… که باعث ایجاد انگیزه و انرژی میشه رو بزارید تا همه استفاده کنیم.
اینجا بحث آزاده…
واسه اینکه تاپیکای دیگه رو شلوغ نکنیم و راحت بتونیم از اهداف و علایق خودمون حرف بزنیم![]()
من دوستای هم فکر خودم رو که به ذهنم میرسه رو تگ میکنم، کسی از قلم افتاد ببخشید، حضور ذهن ندارم خیلی
ولی هر کسی دلش خواست بیاد همراه بشیم![]()
![]()
فقط از اونجایی که صحبت با میراکل، آقای معجزه، این انرژی خوب رو ایجاد کرد اول از همه ایشون رو تگ میکنم![]()
اولین چالش من واسه تحقق جدی یه سری از اهدافم هم از دیروز ۲۵ مرداد با میراکل عزیز شروع شده تا عید ببینیم چقدر میتونیم اهداف رو تیک بزنیم… یجورایی هم دوستانهاس
هم ریزریز دور از چشم هم داریم مسابقه میدیم ببینیم کی موفق تر میشه![]()
![]()
![]()
تاریخ میزنم که یادمون باشه چه روزی استارت زدیم…
۲۵مرداد ۱۴٠۵
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()