مسابقه زبان>>>>>👑

گزارش مسابقه اینجا بفرستین

قهرمان مسابقات زبان با اقتدار تمام

@khaton_211 @sorena101
:trophy: :trophy:

نیست در جهان به به بنازم به این تیم قوی و قدرتمند قدرت اول جهان

سلام بچه‌ها :cherry_blossom:

از اونجایی که یه کم قوانین قاطی‌پاطی شد، گفتم یه پیام کلی بدم که همه با یه روال جلو بریم.

۱. سقف امتیاز نداریم.
از این به بعد هر گروه هرچقدر مطالعه کنه، امتیازش ثبت میشه. آخر شب امتیاز دو نفر هر گروه با هم جمع میشه، گروه‌ها بر اساس مجموع امتیاز رتبه‌بندی میشن و گروهی که کمترین امتیاز رو داشته باشه از مسابقه حذف میشه. (فقط از مسابقه حذف میشه، نه از جمعمون :expressionless_face::joy:)

۲. نحوه محاسبه امتیاز
می‌دونم خیلیامون خارج از زبان‌شناس هم مطالعه می‌کنیم، ولی برای اینکه بحث و ابهامی پیش نیاد، توی این مسابقه فقط امتیازهای داخل اپ رو حساب می‌کنیم.

قوانین کسب امتیاز:
• امتیاز حداکثر ۵ درس تعاملی در روز حساب میشه. اگر بیشتر از ۵ درس تعاملی خوندین، لطفاً امتیاز اضافه‌ش رو از مجموع امتیازتون کم کنین.
• به جز این مورد، بقیه امتیازهای داخل اپ کاملاً حساب میشن؛ مثل فیلم، کارتون، کتاب و به طور کلی بخش‌های شنیداری.

۳. هدف مسابقه
قرار نیست خودمونو اذیت کنیم یا کیفیت مطالعه‌مون رو فدای امتیاز کنیم. هدف اینه که زمان مطالعه‌مون بیشتر بشه و با کیفیت درس بخونیم، نه اینکه فقط عدد امتیاز بالا بره.

ممکنه یه روز بالاترین امتیاز فقط ۲۰۰ باشه و همون تیم برنده روز بشه. پس اصلاً خودتونو درگیر حداقل و حداکثر نکنید؛ هرچقدر با کیفیت تونستید بخونید، همون عالیه. :ok_hand:

۴. گزارش آخر شب
هر وقت مطمئن شدید دیگه برای اون روز مطالعه‌تون تموم شده، از امتیازتون اسکرین‌شات بفرستید و لطفاً مجموع امتیاز خودتون و هم‌گروهیتون رو هم اعلام کنید. :grin:

همین دیگه… سخت نگیریم و از مسابقه لذت ببریم. امیدوارم هممون این چند روز بیشتر از قبل زبان بخونیم و کلی پیشرفت کنیم. :heart_eyes:

موفق باشید بچه‌ها. :seedling:

4 پسندیده

سلام دوستان:smiling_face_with_three_hearts:

من و فاطمه امتیازمون تکمیل شد… و جالبه هر دومون امتیاز ۲۵۲ کسب کردیم:face_with_hand_over_mouth:

رو هم ۵٠۴ امتیاز تقدیم شما…

امتیاز فاطمه جان:backhand_index_pointing_down:t2:

امتیاز خودم:backhand_index_pointing_down:t2:

7 پسندیده

اولین تیم:smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses:

6 پسندیده

از دروس تعاملی که استفاده نکردین؟

رسما این آهنگ، آهنگ تیم برندس

1 پسندیده

@khaton_211 دست بجنبونیم دومی رو بگیریم

1 پسندیده

دروس تعاملی؟:unamused_face::smirking_face:جونم درومد بابا دیگه واقعا میخواسم بگم ولش کن چالش:joy:

موندم اینا ک روزی ۲۵۰۰ امتیاز بدست میارن چجوری زبان میخونن:neutral_face: باز ساناز بیشتر عادت داره ولی من همون روزی ۱۰۰ امتیاز رو جمع کنم یعنی ترکوندم

6 پسندیده

تلاشمو میکنم:melting_face::joy:

1 پسندیده

نه که اصلا استفاده نکنم، چون تو مطالعه هر روزم هست و نمیشه بیخیالش بشم

ولی به خاطر مسابقه خیلی کم استفاده کردم

بیشتر شنیداری بود…

بزارید منابع رو اسکرین شات بگیرم، چون امروز با منابع مختلفی پیش رفتم و از فردا منابع بیشتری هم اضافه میشه

4 پسندیده

سلام مام با 501تموم‌کردیم فاطی اعلام نکردی چرا

2 پسندیده

مدرک

کوثر ساناز و فاطمه شدن ۵۰۴

وایسا هنوز وقت هست بزنیم رو دستشون:rofl::rofl:

3 پسندیده

من ی پنج دقیقه دیگه میام:expressionless_face:

1 پسندیده

چطوری هم امتیاز شدین :thinking:

It’s like suspicious :astonished_face:

I kidding :joy: Keep going :grin: