سلام
میخوام بیشتر روی لیستنینگم کار کنم .
سطحم بی یک هست و الان فقط دارم فیلم ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی رو میبینم .
پشیمونم اشتراک خریدم .
سلام
میخوام بیشتر روی لیستنینگم کار کنم .
سطحم بی یک هست و الان فقط دارم فیلم ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی رو میبینم .
پشیمونم اشتراک خریدم .
این تاپیک کمکتون میکنه
سلام دوست عزیز
ضمن پاسخی که دوستمون دادن، برای تقویت listening میتونید از لینکهای زیر استفاده کنید.
من این برنامه رو دیدم و چند روزه اومدم اجرا کنم اولا که سطح خودم رو نمی دونم و نتونستم بفهمم دوما هم اینکه واقعا برنامه به نظر عاقلانه نمیاد مثلا انگلیسی روان درس خوک چهل دقیقه است و میگه پنج الی ده بار در روز گوش بدیم خوب این چند ساعت میشه ؟ یعنی در روز فقط،همین انگلیسی روان رو کار کنیم؟
سلام دوست عزیز
تعیین سطح برنامه یکبار اونم موقع ثبتنام میاد و برای تعیین سطح مجدد باید از روش های زیر اقدام کنید
: تعیین سطح از طریق سایت testyourvocab.com
در این روش اگر تعداد لغاتی که میدونین زیر 1000 بود یعنی سطح شما مبتدی هست، اگر بین 1000 تا 5000 بود یعنی سطح شما زیر متوسط تا متوسط و بالای 5000 یعنی نزدیک پیشرفته هستین.
: آزمون و خطا
در این روش یک منبع به عنوان مثال انگلیسی بدون تلاش رو در اپلیکیشن زبانشناس انتخاب میکنید. اگر بین 80 تا 90 درصد اون منبع رو متوجه شدین، یعنی اون دوره براتون مناسبه. اگر بالای 90 درصد متن رو متوجه میشین، یعنی باید با سطح بالاتر شروع کنید و اگر زیر 80 درصد متوجه شدین یعنی باید به دنبال منبع سطح پایینتر باشین.
: استفاده از ویدئوی تست
ما ویدئویی رو براتون تهیه کردیم که میتونین با پاسخدهی به سوالاتش، سطح خودتون رو به راحتی تعیین کنین. این ویدئو رو از لینک زیر مشاهده کنین ![]()
![]()
![]()
تعیین سطح بدون امتحان
اگه حوصله یا وقت تعیین سطح با استفاده از روشهای بالا رو ندارین، بهتون توصیه میکنم نگاهی به ویدئو یا مقالهی زیر بندازین تا بدون امتحان خودتون رو تعیین سطح کنین![]()
![]()
![]()
و اینکه برای شروع یادگیری کار با اپلیکیشن زبانشناس و همینطور انتخاب منابع پیشنهاد میکنم ویدئوهایی که در لینک زیر تهیه کردیم با دقت ببینید. در این لینک تمام توضیحات لازم گفته شده اگر باز هم سوالی بود در خدمتتون هستیم![]()
امکانات کلی اپ
انتخاب منابع برای هر سطح
معرفی منابع
توضیح قابلیتهای هوش مصنوعیه اپلیکیشن
من درسی اصلی رو چند بار گوش می دم بعد می رم سراغ اون دیدگاهش می تونی یکی دو با اون بخش رو نگاه کنی و جواب سوالاتشم با صدای بلند بدی
کدوم درس؟
ببین من اوایل که وارد زبانشناس شدم اصلا نمی دونستم چی به چیه اما الان لمش دستم اومده شما گفتین سطحتون b1 درسته؟
اگه که آره من اوایل دوره عبارت های رایج رو گوش می کردم اما نه کامل با روش آقا کامبیز درسته هر 5 روز یه بار بین 1 تا سه درس رو هر کدوم 5 یا 6 بار گوش می دادم بعد اون جملاتی که حس می کردم هم زیاد شنیدم هم کار بردی هستش رو با لحن و حس و اکت خودش ادا می کردم خیلی جواب بود راستی هر درسی رو که هم شروع کردی یادت نره که اون کلماتی رو که بلد نیستی رو هایلات کنی تو اپ و باقیش رو آبی مونده رو به می دانم تغیر بدی این بخش می دانم آخر هر درس هست اینجوری کم کم دستت باز تر میشه برای دوره های بعدی از دوره های تعاملی هم می تونی استفاده کنی دقت داشته باشین درسی که قراره شروع کنین بین 80 تا 90 درصدش رو بلد باشین اگه که نه دوره تعاملی رو که شروع کنین کم کم می تونین از بقیه امکانات اپ به نفع خودتون استفاده کنین
اگه هم دوروس انگلیسی بدون تلاش رو می خوای شروع کنی اول اینکه باید بین 80 تا 90 درصدش رو بلد باشی بعد دیدی که یه درس اصلی داره و چند دیدگاه و تفسیر و … اون درس اصلی همون داستانیه که تو مثلا 1.5 دقیقه شروع می شه به بالا هر بخشی رو باز می کنی همون اولیه درس اصلیه است اونو من 12 بار گوش می دم و بقیه رو که همون تفسیر درس . دیدگاه و … است یه بار
ممنون
منم هر دفعه برای خودم برنامه میریزم بعد میرم میبینم دوستش ندارم الان فکر می کنم فقط تعاملی و انگلیسی بدون تلاش دوست دارم برم ببینم چه می کنم.
خواهش می کنم
اگه سوالی داشتین پی وی بپرسین جواب می دم
ممنون عزیزم
حتما مزاحمت میشم
خواهش می کنم مراحمین