کاربرد فعل "go" با فعالیت‌های ورزشی و تفریحی در انگلیسی

لغات swimming , bike riding , hiking , و تمام اون ورزش هایی که در این درس نام بره شده ، و با go اومده ، نمیتونن به تنهایی بیان ؟ حتما باید با go بیان

این تاپیک مربوط به «عکس فوری» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «Interchange»، «سطح مقدماتی»، «درس دهم - چه ورزش‌هایی انجام می‌دهی؟»

سلام دوست عزیز
خیر، این کلمات می‌تونن به تنهایی هم به کار برن، اما وقتی با «go» می‌آن، معنی «رفتن برای انجام اون فعالیت» رو می‌دن. «Go + فعل+ing» = رفتن برای انجام یک فعالیت (معمولاً تفریحی یا ورزشی)

• I go swimming every day. (من هر روز می‌روم شنا.)

اما خود کلمه به تنهایی هم می‌تونه استفاده بشه، در نقش‌های دیگه:

• Swimming is fun. (شنا کردن لذت‌بخش است.) ← فاعل جمله
  • I like hiking. (من پیاده‌روی در طبیعت را دوست دارم.) ← مفعول

چه زمانی از «go» استفاده می‌کنیم؟

وقتی می‌خوایم بگیم «به جایی می‌ریم تا اون فعالیت و انجام بدیم»، از «go» استفاده می‌کنیم.

اما اگر فقط داریم درباره‌ی خودِ فعالیت صحبت می‌کنیم (نه رفتن به جایی)، نیازی به «go» نیست.

مثال:

• I go hiking on weekends. (آخر هفته‌ها به کوه‌پیمایی می‌روم.) :white_check_mark:
  • Hiking is good for health. (کوه‌پیمایی برای سلامتی مفید است.) :white_check_mark: (بدون go)

جمع‌بندی نهایی:

کلمه «Go» اجباری نیست، ولی برای بیان «رفتن برای انجام فعالیت» خیلی رایج و طبیعی است. می‌توانید از این کلمات به تنهایی هم استفاده کنید، اما نقش دستوری‌شان فرق می‌کند.

و یه نکته اینکه به تغییراتی که روی سوالتون داده میشه توجه کنید و لطفاً با توجه به توضیحات لینک زیر تاپیک بزنید.

1 پسندیده