من کاربر جدید هستم چطور میتوانم امتیاز های بیشتری به دست بیارم و اینکه ایا دروس دیگه هم هست ماننده دولینگوی فارسی و دوره انگلیسی کامل باشد هم امتیاز بدهد و هم یادگیریش خوب باشه؟
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، دورههای تعاملی داخل اپ فقط دوره دولینگو فارسی و انگلیسی کامل هستش و اینکه سیستم امتیازدهی و دریافت الماس به این صورت هستش که شما در ازای هر مطالعهای که انجام میدی امتیاز دریافت میکنی و بابت فعالیت روزانه میتونی الماس بگیری که بعدا در تهیه اشتراک، الماسها میتونه مبلغ اشتراک رو براتون پایینتر بیاره.
و اینکه نفرات اول تا سوم لیگ هم بهشون جایزه الماس تعلق میگیره.
دریافت الماس با معرفی برنامه به دوستانتون (که از الماس میتونی در تخفیف خرید برای اشتراک استفاده کنی)
آیا راهی برا بالا بردن امیتاز هست چون یه سری از کاربران امتیاز عجیبی دارن یه کاربر دنبال میکنم که یک میلیون امتیاز دارع و روزانه به طور عجیبی امیتاز هاش بالا میرورد من با شیش هزارتا امتیاز اکثر دوره هارو تموم کردم چطوری به اون اعداد رسیدن میتونید توضیح بدین برام
خیلی خوش اومدی به خانواده ما . درگیر امتیاز دهی نشو اصن رفیق .
تنها چیزی که برات مهم باشه اینه که چقدر انگلیسی واقعی یاد گرفتی . چقد با تمرکز درس خوندی
اگه درگیر امتیاز بشی متاسفانه تو این تله گیر میفتی و یادگیری زبان که باید محور اصلی باشه به حاشیه ذهنت کشونده میشه .
ک نگران نباش . اینجا هیچکس قضاوتت نمیکنه ![]()