سلام وقت بخیر ببخشید یعنی چطوری میتونم دو دوره انگلیسی کامل و دولینگو فارسی را باهم بخونم گیج کننده نیستند اخه موضوعات باهم فرق داره و کدوم دوره ها برای کسی که قبلا کلاس رفته و یکم جمله بلده بهتره چون مطالب باهم فرق دارند باید هر دو دوره را خوند میشه راهنمایی کنید ممنون
سلام دوست عزیز
مطالعه دورههای تعاملی در کنار هم تداخلی ندارند و مشکلی ایجاد نمیکنه،کافیه سطح به سطح پیش برید.
و اینکه اگر در شروع یادگیری زبان انگلیسی هستید، میتونید با توجه به سطحتون از منابعی که داخل لینک زیر گفته شده استفاده کنید. نحوه مطالعه دروس هم توضیح داده شده.
سلام وقتتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه ببخشید من از هر کسی سوال کردم اصلا جواب خوبی بهم نداد و جواب زیاد مناسب نبود الان خواستم از شما سوال کنم که اگر بدون اینکه منابع فرعی و اصلی را بخونم و فقط با دوره تعاملی انگلیسی کامل پیش برم میتونم یاد بگیرم یا باید با منابع هم پیش برم و اینکه چجوری با منابع بخونم یعنی چند منبع انتخاب کنم اصلی باشه یا فرعی یا از هر کدوم یکی اصلی بهتره یا فرعی میشه خوب راهنمایی کنید و بهم توضیح بدید برای سطح a1 و اگر باید با منابع هم پیش برم لطفا برای سطحم منابع که حتما باید بخونم و رضایت بالا داشتند هم اصلی هم فرعی را بگید ممنون میشم و اینکه لطفا منابع زیاد نباشند از هر کدوم یکی لطفا چون یاد نمیتونم بگیرم ممنون از شما
سلام دوست عزیز
لطفاً ابتدا مطالبی که داخل لینک هستش رو مطالعه کنید، چون بیشتر پاسختون داخلش هستش.
دورههای تعاملی از اونجایی که امکان پرسش و پاسخ داره و اینکه میتونید با توجه به مطالبی که در همون درس یاد گرفتید با هوش مصنوعی مکالمه داشته باشید دورههای بسیار مناسبی برای یادگیری هستش. ولی پیشنهاد من براتون اینه که در کنار دورههای تعاملی از منابع داخل لینک مثل عبارات رایج انگلیسی، مکالمات کاربردی انگلیسی و تمرین مکالمات روزمره انگلیسی با توجه به تکنیکهای مطالعه که داخل همون لینک توضیح داده شده، استفاده کنید. منابع فرعی هم بیشتر حول محور علایق خودتونه، مثل کتاب و پادکست و فیلم و موسیقی. تعداد منابع هم با توجه به تایمی که برای مطالعهتون دارید انتخاب کنید. که به نظرم دو منبع اصلی و یک منبع فرعی برای شروع مناسبه.
لینک زیر هم میتونه براتون مفید باشه.