با سلام و عرض ادب
من کاربر قدیمی گروه هستم . از کاربران حرفه ای قدیمی.
چند سالی علیرغم دوری از آموزش تخصصی زبان ، اما در شبکه های اجتماعی و توئیتر و تلگرام همیشه عضو و پیگیر گروه بوده و هستم .
با وجودیکه از زبان شناس استفاده نمی کردم اما همیشه اکانتم را تمدید می کردم.
خیلی خوشحال شدم که نسخه حرفه ای راه اندازی شده و خصوصا اینکه برای سیستم عامل گوشی های آیفون بالاخره اپلیکیشن اومد .
با وجودیکه تقریبا سطح متوسط هستم اما در اپلیکیشن 1.خطلای تعیین سطح رخ داد اما من ناراحت نشدم و همون سطح اول را که اپ باز کرد استارت زدم .
2. تغییر عکس پروفایل ممکن نشد اما من همچنان به استفاه ادامه دادم .
3. به مرحله 5 که رسیدم از یک قسمتی دیگه قفل شده و به هیچ عنوان به مرحله بعد نرفت!
علیرغم چندین روز و چندیدن بار پیگیری هم 4.امتیازاتم از بین رفت و هم 5.زنجیره ام قطع شده!
از طرفی 6. بیشتر بخش هایی را هم که پاس کرده بودم تیک سبز پاس شدن حذف شده!
خواهشمندم رسیدگی بفرمایید .
با تشکر .
-آپدیت کردم
-دوباره نصب کردم
-داخل اپ گزارش دادم
-به پشتیبانی هم چندین بار گزارش دادم
سلام
همه مشکلات فنی که مرتبط به نسخه پرو آیفون بوده به تیم فنی ارجاع شده و اگر پشتیبانی بهتون گفته ارجاع شده و هنوز پاسخی دریافت نشده یعنی تیم فنی هنوز بررسی نکرده
برای تعیین سطح گاهی بخاطر اختلالات نت ارور میده اما خب اون تعیین سطح صرفا برای اطلاع از وضعیت سطح شماست وگرنه در پروفایل ثبت نمیشه و حتما باید در اپ مطالعه داشته باشید که نوار سطح پیشرفت داشته باشه و میتونید پشتیبانی درخواست بدین تا روش ها دیگه تعیین سطح براتون ارسال کنند
برای مورد دوم اگر فرمت عکس تون jpg یا png بوده و بازم ثبت نشده یک ویدیو از پروسه بارگذاری عکس تون بگیرید و به پشتیبانی ارسال کنید تا تیم فنی بررسی کنه
برای مورد سوم اگر دکمه ادامه فعال نمیشه طی امروز یا فردا یک نسخه جدید منتشر میشه که این مشکل در اون رفع شده
و اینکه میگید امتیازات و زنجیره حذف شده حتما از پروفایل نسخه ای که قبلا استفاده میشده و پروفایل نسخه نصبی آیفون برای پشتیبانی اسکرین شات بدین برای فنی ارسال بشه اگر هم قبلا این موارد ارسال شده کافیه یک پیام جهت پیگیری از همون تیکت دوباره به پشتیبانی بدین تا به تیم فنی اطلاع بدن این موارد زودتر بررسی و پیگیری بشه
1 پسندیده
خدا را شکر با اپدیت امروز ، مشکل غیر فعال بودن بخش مکالمه هوش مصنوعی ، فعال شد و تونستم اون مرحله را رد کنم 

۱. زنجیره ام پاک شده
۲. نوار سطح پیشرفت پاک شده
۳. ۴۰۴ امتیاز دریافت شده پاک شده
۴. تیک سبز همه بخش هایی که پاس کرده بودم ، یکی در میان پاک شده
۵. عکس پروفایل هم همچنان انتخاب میشه ، ذخیره میشه اما اعمال نمیشه هنوز .این را از چت جی پی تی کمک گرفتم، مشخص شد که اپ شما ، در تنظیمات ، درخواست دسترسی فول اکسس به گالری نمیده.
هر مرحله که تموم میشه ، اپلیکیشن نسخه ایفون هنگ میکنه
حتما باید اپ را بسته و خارج بشم و مجدد وارد بشم!
البته بعد اون مرحله را پاس شده نشان میده