.For me, English is like a staircase where I keep hitting a dead end no matter how I try to climb it. I honestly don’t know what to do; I find it difficult, and the information just won’t stick in my mind. If you have any insights or advice, I’d really appreciate your help. Thank you so much.
این تاپیک مربوط به درس خوش آمدید! در دورهی آموزش انگلیسی VOA است
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، برای ماندگاری انگلیسی در ذهن:
۱. تکرار فاصلهدار — مرور در بازههای increasing (فردا، سه روز بعد، یک هفته بعد، یک ماه بعد).
۲. استفاده فعال — یادگیری فقط با خواندن نمیمونه؛ بنویس، بگو، بساز. مغز چیزی رو که استفاده کنه نگه میداره.
۳. اتصال به تصویر و احساس — کلمه رو با یه تصویر، داستان یا حس شخصی گره بزن، نه فقط معنی فارسی.
۴. جملهسازی شخصی — هر لغت رو در جملهای درباره خودت به کار ببر.
۵. خواب کافی — تثبیت حافظه اصلیترین کارش رو در خواب انجام میده.
۶. ورودی زیاد و متنوع — گوش دادن و خواندن مداوم باعث میشه ساختارها ناخودآگاه جا بیفتن.
۷. تمرین بازیابی، نه بازخوانی — از خودت تست بگیر، به جای اینکه فقط دوباره نگاه کنی.
کلید اصلی: تکرار + استفاده + احساس .
اگر هم در مورد نحوهی مطالعه منابع سوال دارید، لینک زیر هم میتونه براتون مفید باشه.
در این مقاله برای سطوح مبتدی، متوسط و پیشرفته، برنامهی مناسب برای شروع یادگیری زبان انگلیسی قرار داده شده است که با آن بتوانید از همین امروز شروع کنید.
سلام به همه دوستان.
من روزانه بالای 20، 30 پیغام در پلتفورمهای مختلف دریافت میکنم و به شخصه تازگیا نمیتونم بهشون پاسخ بدم.
از اونجایی که نمیخوام شرمنده کسی بشم، تصمیم گرفتم این مقاله رو بنویسم و یه مسیر یادگیری برای شما رسم کنم. شما میتونید با استفاده از این مسیر یادگیری، به پاسخ مرسوم ترین سوال یعنی «چطور یادگیری زبان رو شروع کنم»…
1 پسندیده