دوستان امروز میخوام دو تا نرم افزار تخصیصی تر معرفی کنم(البته دیکشنری هستن در واقع)
احتمالا خیلی ها دیده باشن و باهاش کار کرده باشن. ولی خوب وظیفه دونستم بگم.
اولین نرم افزار که بسیار کاربردی بود برای من دیکشنری آکسفرد بود… اسم دقیقش این هست:
Oxford Advanced Learner’s Dictionary
این نرم افزار مخصوص سیستم عامل ویندوز هست و حجم بالایی داره ولی خوب کاربرد بسیار زیادی داره که در زیر به اون اشاره میکنم
1)اولا که یک دیکشنری کاملا بی نقص هست… بیش از 400 هزار کلمه داره و مثال های بسیار فراوان. تلفظ ماشینی نیست و دقیق هست و صدای انسان به کار برده شده… هم تلفظ بریتیش و هم آمریکن
2) کار برد هر لقط هم در مثال ها توضیح داده میشه. مثلا یک کلمه شاید در یک جا و یک مکان خاص معنی دیگری داشته باشد که حتما در دیکشنری هست و یک مثال از آن بیان شده(به عنوان مثال واژه Take براش بیش از 40 معنی در مکان ها و موارد خاص بیان شده
3)تمام Idioms ها و Phrasal verb ها نیز بیان شده
4)قسمتی به نام iWriter دارد که در آنجا تمرین و آموزش نوشتن هست(خیلی خوبه)
5)قسمتی به نام iSpeaker دارد که تمرین اسپیکینگ و لیستنینگ داره(این هم بسیار بسیار عالبه) به طور مثال در این قسمت در زیرمجموعه Conversation میتونید خیلی چیز ها یاد بگیرید.
به عنوان مثال من میخوام بدونم چجوری از کسی معذرت خواهی کنم…
میرید اول قسمت iSpeaker
بعد زیرمجموعه Conversation
بعد اون واژه معزرت خواهی به انگلیسی رو پیدا میکنید… میشه Apologizing
بعد روی لهجه مورد نظرتون هم کلیک میکنید… بعد یک صفحه مثل تصویر زیر براتون میاد
همونطور که میبینید یک ویدیو هست که بهتون اموزش میده کاملا واقعی. بعد میتونید جای اون هنر پیشه ها هم حرف بزنید خلاصه بگم بی نزیره
و…
خیلی موارد هست شاید الان یادم نباشه… ولی واقعا نرم افزار خوبی هست تو همه ضمینه ها میتونه کمکتون کنه