چالش دیدگاه من - درس ششم انگلیسی قدرت

خب جناب استاد جواب بده دیگه :sunglasses::sunglasses:
نه مثل اینکه باید برم با بابام بیام :joy::joy::joy:
ما رفتیم :walking_woman::walking_woman::walking_woman:

4 پسندیده

:unamused::unamused: بالاخره یه سوپرمنی چیزی مرد عنکبوتی، میاد نجاتمون میده . خدا بزرگه :joy:

منظورت دقیقا همین آقای مو بلند تو تصویره ؟ :joy::face_with_monocle::face_with_monocle::unamused::unamused: اون اقاس خواهرم بدقت

چه اشک شوقی میریزن مردم. :smirk::smirk: بفرمایید دستمال قطرات اشک هدر نره :joy::unamused:

3 پسندیده

سلام حنانه جان
تا استاد بیاد من جواب بدم :grinning:
نه اینطوری نیست واقعا اقا کامبیز برسن به همه فایلا گوش میدن
متاسفانه یه مقدار چت تو این تاپیک روزای اول زیاد بود اگه یادت باشه اینه که خب فایل بچه ها یه مقدار رفت قاطی چت ها
واسه همین ممکنه ندیده باشن.
اگه خواستی دوباره لود کن ویستو .
البته فقط یه ویس داده بودی
خواستی مثل سمانه جان مال 5مرحلتو بده مستفیض شیم . :heart_eyes:

4 پسندیده

نه آجی نسیم، من تا اونو نزارن ویس نمیدم :expressionless::expressionless:
من شاگرد جدید بودم باید روز اول توجه ویژه میشد تا سطح من مشخص شه :sob::sob:، ای استاد بد. شوخی کردم، میرم تلاش میکنم با سطح خوب بعد میام :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

2 پسندیده

سلام شرمنده حنانه خانوم. والا درگیر پروژه ویدئویی جدیدمون بودم که بسیار زمان بر بود. نشد تمامی پست های این تاپیک رو بخونم و ظاهراً واسه شما رو ندیدم.

تازه پروژه رو تموم کردم، مونده ویرایش و کار نهاییش.

من حقیقتش شاگرد زرنگ و تنبل برام تو تالار ملاک نیست. سعی میکنم برای همه به یک اندازه در حد توانم کمک کنم و صد البته از محبت همگی به یه اندازه مستفیض شم. شرمنده که تو اثبات این موضوع موفق نبودم. :slightly_smiling_face::rose::rose::rose:

ایشالا در آینده سعی میکنم به وویسای اکثر دوستان گوش بدم و نظرم رو بگم.

البته بعید میدونم لتس تاک یا دیسکاشنی رو جا انداخته باشم. چون اونا خیلی مشخص تر هستند و گم نمیشن.

2 پسندیده

اون سه تا پشتیا کین ؟! :joy::joy::joy:

2 پسندیده

اون سه تا پشتی اشخاصی هستند که از جلویی نارو خوردن :joy::joy::joy::joy:

2 پسندیده

البته اینجا حرف شمارو به فان برگردوندما

الان کسی برداشت بد نکنه. :grin: نگید کامبیز شاخ شده استاد بازی در میاره

4 پسندیده

دیدین با اعتراض استاد رو کشوندم به کلاس چالش :joy::joy::joy:
بابام تو راهه استاد جان دیگه نمیشه بهش بگم برگرد، دیگه اومده :joy::joy::joy:
شوخی کردم فقط خواستم جو عوض شه و اینکه بگم خوشحال میشم نظرتون رو راجب منم بگین، من هنوز یکم غریبم و واقعا دوس داشتم همه نظر بدن:relaxed::relaxed::relaxed:

3 پسندیده

خب خانوم غریب یه زحمت بکش یه تاپیک لتس تاک بزن من اگه نظر ندادم استعفا میدم :grin:

3 پسندیده

اخه چرا استاد بازی در میارید نه واقعا چرا ؟ :joy::joy::joy::joy:

2 پسندیده

آقا من اصلن هنوز خیلی چیزای تالار رو نمیدونم میگم هر روز یک چیز جدید یاد میگیرم :grinning::grinning: چه چیزا از آدم میخواین، خب جواب نمیدین بگین قهر کنم :walking_woman::walking_woman::walking_woman::walking_woman: :smiley::smiley::smiley: چرا کار سخت ازم میخواین

4 پسندیده

این حوالی که فقط
بوی سبزی خورشتی همسایمون میاد :crazy_face:

آها ازون لحاظ؟!
گفتم شاید حالا… :joy::joy:

:joy::joy::joy: حالا مثلا ماخیلی زرنگیم؟! :joy:
نه باوااا ما فقط عشق داستان سازی ایم همین :joy::sweat_smile:

خب الان کاملا مشخص شد :joy:
اشکال نداره بندازینش دریا
ما راضی ایم :sunglasses:

امضا : نسیم.فاطمه.مژده

3 پسندیده

نسیم جون بیا آجی بگو دیروز ازت چی پرسیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتم این قضیه لتس تاک چیه؟؟؟؟؟؟؟ که لطف کرد توضیح دادن، شاید من اشتباه کردم باید اول تک تک این چالشا رو بررسی میکردم و میشناختم بعد شرکت میکردم :grin::grin::grin:
حالا اشکال نداره میرم یاد میگیرم بعد میام:grin::grin::grin:

3 پسندیده

واقعاً آنقدر مطالب و تاپیک خوب تو تالار هست من هنوز موفق نشدم همشو بخونم نشدنیه
:sweat_smile:. خیلی تلاش کردما.

بچه ها اگه من نتونستم داستان بنویسم میتونم مرحله پنج رو بیام یه حرکتی دیگه بزنم مثلاً خلاصه از درس اصلی یا بازگویی داستان از زبان خودم؟؟ :thinking:
آخه داستان های قشنگتون رو که میخونم خودم دیگه هرچی می‌نویسم بنظرم مسخرست. :grin:

2 پسندیده

خب متاسفانه دیر گفتین دیگه
برداشت با موفقیت انجام شد :sunglasses::joy:

مسئولین رسیدگی کنن خواهشا :joy::joy::joy:

4 پسندیده

بله عزیزم پرسیدی :smiley:
منتها من الان نفهمیدم بحث سر چیه ؟ :joy::joy:
اقا کامبیزم گفت شرکت کن دیگه :star_struck::joy:

2 پسندیده

فکر کنم فرار کرد :joy:

2 پسندیده

شرکت کن دیگههههه :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

اره ظاهرا :nerd_face::stuck_out_tongue_winking_eye:

3 پسندیده

نه اختیار دارین، شوخی کردم فقط خواستم نظر شما که تاپیک زدین رو هم بدونم :blush::blush::blush:
من بعد ویس دوم اتوسا خانوم فرستادم و فکر کردم که شاید چون سطحم با بچه ها فرق داره نباید اینجا می بودم برا همون جواب ندادین، اما خیلی منتظر بودم :grin::grin::grin: ولی علف زیر پام سبز شد اما… :joy::joy::joy:

2 پسندیده