خیلی خب من بالاخره از بیمارستان مرخص شدم
دوست عزیزم با توجه به توضیحاتی که شما دادید من بهتون حتم میدم مادر شما قانع نخواهد شد.
شما در مقطعی قرار دارید که دارید به دوره جوانی و بزرگسالی میرید و کاملا بالغ و آگاه خواهید شد. حالا زمان اون رسیده که دنیا برای شما تصمیم بگیره نه خونواده و دیگران.
دنیا با تجربه اتفاقات و موارد دیگر به شما نعمت رشد کردن خواهد داد.
شما دارید با چشماتون پیشرفتتون رو میبینید و مادرتون دارن حدس میزنن.
اگه به حرف مادرتون گوش بدید هم از جوونیتون خواهید زد و هم از پولتون.
با نهایت احترامی که به والدین دارم ولی باید بگم گاهی وقتا پدر ها و مادرها با تصمیمات احساسیشون زندگی فرزندشون رو نابود میکنن.
یک مادر و یک پدر چی میخواد؟ یک زندگی آرام و امن برای فرزندش. در صورتی که زندگی امن و آسوده وجود خارجی نداره. فقط یک رویاست که به خورد ما مردم داده شده…
من به تصمیم خونوادم 8 سال از زندگیم رو صرف حسابداری کردم و شکست خوردم. آیا اون 8 سال برای من بر خواهد گشت؟ خیر…
زمان مهم ترین سرمایست. اگه از زمان درست استفاده کنی زندگی تو رو یک مرد بار میاره. میخوای تا ابد بری جلو آیینه و حسرت زمانی که از دست رفته رو بخوری؟
من تجربمو گفتم ولی منو بیخیال…
میدونستی تمامی استاد های قرن هم در مقطعی مجبور شدن به خونواد و همراهانشون نه بگن؟
موتزارت با پدرش یه موسیقی نواز دوره گرد بود و برای اینکه پدرش پولی در بیاره ساز میزد، روزی که تصمیم گرفت برای خودش پیشرفت کنه پدرش ازش حمایت نکرد. ولی اون تصمیمشو گرفت و راهی رو انتخاب کرد که اونو تبدیل به یکی از بهترین های تاریخ کرد.
مشابه این موضوع برای لئوناردو داوینچی، چارلز داروین و افراد دیگه رخ داد. حالا از پدر نه، ولی از استاد و همکار و…
به تاریخ رجوع نمیکنیم اصلا، مدتی پیش مصاحبه ای از یه آرتیست با استعداد دیده بودم که پدرش بابت طراحی کتکش میزد که چرا وقتتو برای اینا هدر میدی…
من نمیگم نباید به حرف دیگران گوش داد، بلکه میگم باید سنجید دید کدوم مناسبه بعد انتخاب کرد، انتخاب تو یا مادرتون؟
خوبی انتخاب تو اینه که 100 درصد مسئولیت رو دوش خودته، واسه همین اگه شکست هم بخوری یه مرد بار میای. ولی وقتی انتخابو میسپاری دست یه نفر دیگه همیشه کسی هست که سرزنشش کنی و تا ابد بگی فلانی مقصر بوده. برای همین موضوع رشد نخواهی کرد.
اینها کلیات چیزهایی بود که میتونستم در اینباره به عنوان یه دوست بهت یاد بدم.
حالا انتخابو میزارم برای خودت:
جاده راحت ( انتخاب رو بسپاری دست مادرتون)
جاده پر از خطر و چالش (انتخاب رو بسپاری به خودت)
یادت باشه زندگی بدون چالش یک زندگی بی نتیجه خواهد بود. مرد باش و خودت انتخاب کن
اگه سطحت مناسبه کتاب Mastery از رابرت گرین رو بخون