سلام.
دوستان سوال من اینه که چرا من وقتی در حال گوش دادن پکیج دوم داستانهای کودکانه هستم و میرم درس ۱ انگلیسی قدرت رو گوش میدم متوجه میشم؟حتی درس ۱ داستانهای واقعی رو هم میفهمم.این یعنی من برم سطح بالاتر؟
من هنوز درست و حسابی صحبت نمیتونم بکنم،رایتینگم بد نیست.
سلام دوست عزیز
دوتا پیشنهاد هست:
اگه دانش آموز هستین برین داستان های واقعی گوش بدین و به سوالات جواب بدین و اگر نه، برین بسته قدرت رو گوش بدین روز اول بعد جواب بدین،درحد اره و نه جواب بدین روز اول کفایت میکنه ولی روز های بعد سعی کنین جواب بلند هم بتونین بدین و اگه دیدین به درس مسلط هستین برین سراغ بسته بعد و در ضمن از درس های داستان های کودکانه فقط برای افزایش لغات استفاده کنین و هنچنین emma و به انگلیسی گوش بده
درمورد سوال دومتون:شما حتما لازم نیست مثل یه انگلیسی زبان بومی باشین تا برین بسته بالا تر،اگه برین بسته قدرت میتونین این توانایی رو پیدا کنین
موفق باشین
یعنی منظورتون اینه که همزمان که درس نگلیسی قدرت رو گوش میدم،از داستان های بچگانه و emma و… واسه افزایش دایره لغت استفادع کنم؟
بله
موفق باشین
راستی جناب اقای رسولی،بسته انگلیسی بدون تلاش بسته اصلی-ع یعنی شما باید مثل بسته قدرت به سوالات اون جواب بدین و فقط برای افزایش دایره لغتتون ازش استفاده نکنین
موفق باشین