پشنهاد توسعه نرم‌افزار (نظر سنجی اضافه شد)

با سلام خدمت دست اندرکاران عزیز زبانشناس.

با تشکر از شما دوستان که زحمت بسیاری میکشید. و جا داره خسته نباشید بگم بهتون.

پیشنهادات بسیاری داده شد که همشون میشه گفت بسیار با اهمیت هستند. به طور مثال: سیستم مطالعه متن بدون صوت و عبارات و…

اما من پیشنهادم رو متمرکز به لایتنر زبانشناس میکنم و ایده ای که در نظر دارم رو باهاتون در میون میزارم.

الگوریتم

برای بهبود مکانیزم لایتنر پیشنهاد من استفاده از الگوریتم SRS هستش که قبلا هم دربارش تو مقالات داخل تالار صحبت کردیم. الگوریم انکی بدون شک یکی از بهترین الگوریتم ها و پر بازده ترین هاست. ( حداقل برای من بسیار مفید بوده)

یکی از نقطه ضعف های لایتنر حال حاضر زبان سیستم مرور لغات هستش.

بطور مثال در مقایسه با انکی لایتنر زبانشناس به این صورته که وقتی یک لغت رو بلد نیستیم دو حالت می تونیم در نظر بگیریم:

1. دکمه بعدی رو بزنیم که بره آخرین فلش کارت

2. بزنیم نمیدانم که احتمالاً میره فردا میاد.

مورد اول خب مشکل اصلیش اینه که بره آخرین فلش کارت. یعنی فرض بگیرید من در روز 100 تا فلش کارت دارم. خب از شماره یک بره 100 که کل فراموش میکنم چی بوده. و سر آخر همون نمیدانم رو میزنم و مرور کافی نخواهم داشت.

مورد دوم هم که خب هنوز ممکنه من فلش کارت رو خوب یاد نگرفته باشم واسه همین میره فردا میاد که خب همون آش میشه و همون کاسه.

تو انکی این موضوع به این شکله که به شما یه سری آپشن میده. این آپشن ها در چند حالت میان.

حالت اول: اگه کارت جدید باشه.

کارت جدید شامل سه گزینه میشه.

• اصلا بلد نیستم
  • هی کم و بیش بلدم
  • کامل بلدم.

وقتی بزنید اصلا بلد نیستم مثلا میره 5 تا کارت بعدی میاد که دوباره همونو بخونید. بلد نیستید؟ دوباره همون دکمه رو میزنید دوباره سه چهار تا کارت بعدی میاد که مرور کنید. اینقدر این پروسه رو انجام میدید تا فلش کارت رو یاد بگیرید و بزنید خب حالا برو فردا بیا.
اگه بزنید هی کم و بیش بلدم میره مثلا 10 15 تا فلش کارت دیگه میاد که مرور شه و بعد میپرسه خب الان برم فردا بیام؟ یا باز بلد نیستی؟ یا برم 4 روز دیگه بیام؟

کامل بلدم هم مستقیم میبره 4 روز دیگه میاد.

البته این مکانیزم به این شکله که در روز فقط وفقط 20 لغت جدید به شما میده که یاد بگیرید + لغات قبلی که مرورشون کنید. که میشه در حالت کاستوم دستکاریشم کرد.

یه حالت دیگه هم داره که حالت مروره

تو این حالت شما چهار گزینه دارید. که درصد سختی و آسونی لغت رو تعیین می کنید. اگه سخته میره دو روز دیگه میاد، اگه آسونه میره 4 روز دیگه میاد اگه خیلی آسونه میره 8 روز دیگه میاد و اگه بلد نیستید به کل میره 5 فلش کارت دیگه میاد تا مرور کنید و یاد بگیرید بره فردا بیاد. این بازه طی روز های بعد چند برابر میشه. یعنی بعد از چند بار انتخاب کردن hard که 2 روز بعد بوده میشه 4 روز یا 8 روز و…

که اون الگوریتمش هم تو سایت انکی هست که خب با توضیحات من مشخصاً چیزی نمیشه در آورد ازش. تو سایت انکی بهتر توضیح داده.

اضافه کردن دسته

این مورد رو خودتون بهش اشاره کردید. این به نظم لایتنر بسیار کمک میکنه. که آقا مثلا یکی فقط دوست داره یه چیز خاص رو مرور کنه همون انتخاب و مرور کنه و…

اینکه دستی هم میشه اضافه کرد هم چیز عالی ایه که حتماً پیشنهاد میشه.

اضافه کردن عکس و صوت و… هم که خودتون زحمت پیشنهادش رو کشیدید و حرفی درش نیست.

سیستم فروش لایتنر

پیشنهاد دیگه ای که دارم سیستم در آمد زایی از لایتنر ها هستش.

زندگی داره طوری پیش میره که خیلی از ماها فرصت اضافه کردن لایتنر و تایپ و … رو ممکنه نداشته باشیم. واسه همین مثلا میتونیم برای خودمون وقت بخریم و با اجازه بدیم یه نفر دیگه این کار رو برامون بکنه و در قبالش پول بدیم.

چندی پیش داشتم تو یکی از سایت های ایرانی چرخ میزدم که متوجه شدم این کار رو دارن در سایت انکیروید فارسی انجام میدن. مردم لایتنر میسازن و اون رو برای فروش داخل اون وبسایت میزارن تا سایر مردم بسته به نیازشون اون دسته لایتنر رو خریداری کنن و وبسایت هم به عنوان فروشنده یه کمیسیونی ازشون دریافت کنه.

چیزی که ما هم خوبه در اپلیکیشنمون انجام بدیم. به چند دلیل:

1. ذخیره زمان برای عزیزانی که قصد دارند دایره لغاتشون در زمینه ای خاص بالا بره ولی فرصت ساخت فلش کارت ندارند.
  2. ایجاد ارتباطی نزدیک میان کاربر و دست اندر کاران زبانشناس با ایجاد یک بستر برای درآمدزایی کاربران.
  3. درآمد زایی و فایده های بسیار به عنوان فروشنده برای زبانشناس، برای کاربر به عنوان شخص زحمتکش و خریدار به عنوان استفاده کننده که میشه یه بازی چند سر برد.

و همین :grin:

اگه موافقت شد من تمام ایده هایی که میشه برای این لایتنر زد رو میگم.

29 پسندیده