تاپیک درخواست کتاب برای اپلیکیشن زیبوک

سلام… این کتابها در قفسه نوجوانان هستن و در این بخش کتابهای دیگه هم موجوده.
اگه کتاب خاصی مد نظرتونه لطف کنین لینکش رو بذارین که همون رو بذاریم. در غیر اینصورت ممکنه به انتخاب خودمون کتابی رو بذاریم که مورد علاقه شما نباشه.

5 پسندیده

سلام… به زودی گزینه ی سرچ فعال میشه اما در حال حاضر فایل اکسلی داریم که کلیه دوره ها و کتابها درش ثبت شده.
اگه تمایل دارین براتون ارسال کنیم.

7 پسندیده

سلام آقا مصطفی :cherry_blossom:
کتاب “میدل مارچ Middlemarch” به درخواستتون در قسمت رمانهای متن اصلی اضافه شد.
فصلهای پایانی کتاب هم امروز تکمیل میشه.

8 پسندیده

سلام مرسی از لطف و محبتتون فاطمه خانم
:pray: :hibiscus:

4 پسندیده

سلام و درود.
ممنونم از زحمات شما. واقعا لطف میکنید. :rose: :pray:

4 پسندیده

ممنون میشم بفرستین برام

4 پسندیده

والا نه متاسفانه من دنبال کتاب اصلا نبودم و از طریق همین زیبوک ب کتاب خوانی علاقه مند شدم ،بقیه کتاب های اون قسمت نوجوانان حتی کودکان خیلی سخت تره، شاید من یه سال یا دوسال دیگه ب اون تسلط برسم تا از پسشون بر بیام ،لطف کنین کتاب های سطح متوسط بیشتر بزارید حالا داستان هم متفاوت باشه بنظرم مشکلی نیست چون هدف یادگیری زبانه،تا جایی ک من همه کتاب ها رو تو پخش زیبوک زیررو کردم اونجا پر از کتاب سخته البته قسمت کتاب های متن اصلی رو دارم میگم ،سطح بندی شده مشکلی نداره

3 پسندیده

انشالا حتما در اینده اضافه میشه…فعلا الویتمون با لیستی هست که تهیه شده و در ادامه به داستانهای سطح بندی شده هم اضافه میکنیم دوست خوبم

4 پسندیده

البته داستان های سطح بندی شده کامل و استاندارده یعنی همه رو پوشش داده ،منظور من داستان های متن اصلی هست

2 پسندیده

با سلام خدمت دوستان.

کتاب : The Autobiography of Malcolm X: As Told to Alex Haley

لینک audilbe : https://www.audible.com/pd/The-Autobiography-of-Malcolm-X-Audiobook/B084YVRDJX?qid=1636571796&sr=1-1&ref=a_search_c3_lProduct_1_1&pf_rd_p=83218cca-c308-412f-bfcf-90198b687a2f&pf_rd_r=CEVZTYNJ68GJD7EFA4GR

امتیاز کتاب : 4.9 با حدود هشت هزار رای

موضوع کتاب : زندگی نامه

عنوان فارسی کتاب : زندگینامه مالکوم ایکس

کتاب بسیار جذابی به نظر میرسه. قطعه هایی ازش را در یوتیوب گوش دادم. اما این نسخه کاملش هست که در دسترسم نبود. نظرات پیرامون این کتاب در youtube دلالت بر این موضوع دارد که کتاب جذابی هست. امتیاز بالای کتاب هم که خودش حرف میزنه با آدم. امیدوارم این کتاب رو سریعتر از طریق زیبوک بخونم و بشنوم. :slightly_smiling_face:

5 پسندیده

بله متوجه هستم

4 پسندیده

سلام دوست خوبم کتاب شرمنده نباش دختر در اپلیکیشن بخش ریبوک در قسمت موفقیت و انگیزشی بارگذاری شد

8 پسندیده

سلام وقتتون بخیر مجموعه هانیبال در بخش مجموعه داستان ها در بخش زیبوک قرار گرفت

9 پسندیده

من چند تا لیست برای خانم محمدی فرستادم، لیست کتاب های برتر از دید چند موسسه. بهر حال بابت این کار خوب زیبوک و حفظ ارتباط متشکرم. خیلی خوبه که هم کتاب میخونیم و هم زبان انگلیسی مون تقویت میشه

4 پسندیده

کتاب شاهزاده the Prince اثر نیکولو ماکیاولی
در سال ۱۵۱۳ نوشته شده
اولین بار در ایران در سال ۱۳۱۱ توسط محمود محمود ترجمه شد
در اون زمان این کتاب واکنش های زیادی برانگیخت، از موافق تا مخالف. اول پاپ حمایت کرد و حتی خود کلیسا کتاب رو چاپ کرد، اما بعد مخالفت کرد و حتی گفتند ماکیاولی یکی از چهره های شیطان در زمین بوده، هر چند علی الظاهر خود مردی آرام و اخلاق گرا است!

4 پسندیده

سلام دوست خوبم لطفا درخواستتون رو به صورتی که در لینک ابتدای تاپیک گذاشتیم مطرح و ثبت کنین تا بررسی بشه و در لیست درخواست ها قرار بگیره

5 پسندیده

چشم
یکم تالار زبان شناس گیج کننده است، بخصوص برای امثال بنده که یه جورایی هر از گاهی از اینجا عبور می کنیم

2 پسندیده

سلام میخواستم بدونم کتاب The 5 am club در چه مرحله ای از تایید هست؟ و حدودا کی در زیبوک اضافه میشه؟؟

7 پسندیده

منم همینطور :sweat_smile::sweat_smile: ترجمه شده اشو دارم ولی واقعا زبان اصلی یه چیز دیگ اس

6 پسندیده

سلام… امتیاز این کتاب 4.2 هست و در لیست دوم قرار گرفته.
یعنی بعد از لیست کتابهای با امتیاز بالای 4.5 بهش رسیدگی میشه.
اگه تعداد درخواستها بیشتر از 5 نفر باشه در اولویت قرار میگیره.

5 پسندیده