اضافه شدن نمودار پیشرفت لغت در لیست درسها
اضافه شدن امکان کپی کردن متن درس
قراردادن لغت در کلیپبورد پس از انتخاب لغت
رفع مشکل عدم ذخیره زمان مطالعه در برخی شرایط خاص
رفع مشکل پاک نشدن نوتیفیکیشن در برخی دستگاهها
تغییر رنگ لغات آبی در تم تیره
رفع برخی مشکلات دیگر
دوستانی که از برنامه اصلی زبانشناس استفاده میکنند و اون رو از کافه بازار دانلود کردن و شماره نسخشون زیر 7.0.13 هست برای بهروزرسانی این صفحه را مطالعه کنند. دقت کنید که این برای افرادی است که همه شرایطی که گفتم را داشته باشید. در غیر این صورت، مشکلی در بهروزرسانی ندارید و به صورت عادی بهروزرسانی کنید
همچنین توصیه میکنم اگر مجبور به بهروز کردن از این روش هستید نسخه جدیدتون رو از گوگل پلی، مایکت یا وبسایت زبانشناس دریافت کنید
سلام
بعضی از قسمت ها که لازمه عبارتی از داستان از اول پخش بشه و فایل رو با دکمه بک به عقب برمیگردونم ولی فایل از اول جمله شروع نمیشه.البته در بیشتر قسمت ها هماهنگی وجود داره.در ضمن این مشکل از نسخه اولی که من نصب کردم وجود داشت
نسخههای زبانشناس قدیمی که روی کافه بازار بودن به دلیل یک مشکلی امکان بهروزرسانی ندارن.
داخل قسمت درباره زبانشناس شماره نسختون رو ببینید اگه زیر 7.0.13 بود شامل نسخه شما هم میشه.
برای بهروزرسانی این صفحه رو مطالعه کنید
بله این خیلی سخت نیست اگر محاسبه زمان بدون پخش اضافه بشه حتما این رو اضافه میکنم.
بله 7.0.14 هم میتونه مشکل داشته باشه. البته الزامی به دانلود از گوگل پلی نیست و میتونید مجدد از کافه بازار بگیرید ولی من توصیه میکنم از مایکت / گوگل پلی / وبسایت زبانشناس دانلود فرمایید چون ممکنه باز در آینده یک همچین مشکلی برای نسخه کافه بازار ایجاد بشه
سلام آقای @golmirzaei
خسته نباشین
ممنون از زحمات همیشگیتون
میخواستم بدونم آیا امکان حذف لغات لایتنر به صورت یکجا وجود داره؟ چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟
من هنوز متوجه کابرد “زمان مطالعه در برنامه ها را جمع کن” نشدم یا شایدم روی گوشی من کار نمی کنه چون هیچ تغییری توی قسمت امار نمی زاره گوشیم سامسونگ و نسخه 7 اندروید هستش
فکر میکنم اگه از سه اپلیکیشن زبانشناس، زیبوک و زوم استفاده میکنید، زمانهای صرف شده در هر سه رو روزانه جمع میبنده. مثلا ده دقیقه در زبانشناس مطالعه کردید، و در زیبوک پنج دقیقه. زمان مطالعه کلی شما رو پانزده دقیقه در تمام برنامهها نشون میده. و در زنجیره مطالعه لحاظ میشه. @enes1992