چالش آواتار پیشرفت زبانشناس 😊

ریحانه خانم به جان خودم منم خیلی حساسم رو این ه آخر فاطمه و ریحانه و اسمای این سبکی :joy:
شما کانتکتای گوشی منو چک کنین ببینین یه فاطمه بدون اون اچ آخرش پیدا نمیکنین

شما ببینید: حنانه، الهه، فاطمه، هانیه…

حالا من نمیدونم اون روز چیشد اون اچ جا افتاد :joy:

10 پسندیده

سلام وقت همگی بخیر باشه ، اینم از آواتار من :person_gesturing_ok:،، تازه قلق زبانشناس دارم یاد میگیرم ، و از 20 دقیقه ،، تازگیا میزان مطالعه رو به 1 ساعت یا 2 ساعت رسوندمش :grinning::grinning::grinning:، همگی موفق و پایدار باشین:rose::rose::rose::rose:

13 پسندیده

17 پسندیده

منم اوائل نمیدونستم زنجیره چیه :joy::joy::joy:فکر کنم ۱۰روزی گذشت تا یاد گرفتم :sweat_smile:

12 پسندیده

درود بر شما.
عالی هستین :rose: :rose: :rose:

11 پسندیده

سلام
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۰

22 پسندیده

شما عالی هستین. پر انگیزه و انرژی. همیشه موفق باشین :rose:

12 پسندیده

سلام زری بانو :rose:
متشکرم، حضورتان برای همه انرژی بخشه
مرسی که هستین :pray:

12 پسندیده

سلام علی آقا خیلی خیلی تبریک میگم الان اومدم خبر رسیدن به سطح پنج خودمو بزارم که پیام شمارو دیدم
احسنت به این پشت کار . انشالله بسیار بسیار موفق باشید:rose::rose::rose:
اینم رسیدن به سطح پنج من که البته چندوقت بود که مرزش بودم اما بخاطر مشغله نشد زودتر بهش برسم:sweat_smile:

19 پسندیده

سلام نیلو خانم :rose: بسیار ممنونم از شما :pray:

واقعا خیلی خوشحالم و صمیمانه بهتون تبریک میگم، امیدوارم در همه مراحل زندگیتان همیشه موفق باشید و بسیار ممنونم از لطف تان و انرژی مثبتی که میدهید :rose:

13 پسندیده

زنده باشید . ممنونم از لطف و محبتتون :rose:

13 پسندیده

سلام

دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۰

17 پسندیده

درود بر شما علی آقای نازنین. 500 روزه شدنتون رو تبریک میگم. امیدوارم همیشه موفق و درحال پیشرفت باشین و هی به ما انگیزه و انرژی بدین.
ممنونم که هستین :rose:

10 پسندیده

سلام… :smiling_face_with_three_hearts:
چه تاپیک باحالی…خیلی ایده ی خوبیه
من از ۹تیر با زبانشناس شروع کردم ولی یه ماه اول هر روز نتونستم بخونم و خیلی مداوم نبود خوندنام ولی طبق زنجیره ام الان ۱۲روزه هر روز پشت سر هم و با کیفیت از صبح تا شب با اپلیکیشن پیش میرم :heart_eyes:
خب چون من از امروز۲۵ مرداد اسکرین شات گرفتم از این به بعد سعی میکنم ۲۵ ام هر ماه اسکرین شات بگیرم و ببینم چقدر پیشرفت کردم…

.

13 پسندیده

علی آقا مبارک باشه :rose::rose::rose::rose::heart::heart::heart::ok_hand::ok_hand::ok_hand::clap::clap::clap::+1::+1:

8 پسندیده

ممنونم دوستان عزیز :rose:

9 پسندیده

خیلی خیلی بهتون تبریک میگم :hibiscus: :hibiscus:
پیشرفتتون در زبان بی نظیره
امیدوارم در همه مراحل زندگیتون موفق باشید

8 پسندیده

ممنونم لیا خانم، :pray: شما همیشه لطف دارید

9 پسندیده

مبارک باشه علی آقا :rose::rose::rose:

8 پسندیده

ممنونم آقا مهراب :pray: