ریحانه خانم به جان خودم منم خیلی حساسم رو این ه آخر فاطمه و ریحانه و اسمای این سبکی
شما کانتکتای گوشی منو چک کنین ببینین یه فاطمه بدون اون اچ آخرش پیدا نمیکنین
شما ببینید: حنانه، الهه، فاطمه، هانیه…
حالا من نمیدونم اون روز چیشد اون اچ جا افتاد
ریحانه خانم به جان خودم منم خیلی حساسم رو این ه آخر فاطمه و ریحانه و اسمای این سبکی
شما کانتکتای گوشی منو چک کنین ببینین یه فاطمه بدون اون اچ آخرش پیدا نمیکنین
شما ببینید: حنانه، الهه، فاطمه، هانیه…
حالا من نمیدونم اون روز چیشد اون اچ جا افتاد
سلام وقت همگی بخیر باشه ، اینم از آواتار من ،، تازه قلق زبانشناس دارم یاد میگیرم ، و از 20 دقیقه ،، تازگیا میزان مطالعه رو به 1 ساعت یا 2 ساعت رسوندمش
، همگی موفق و پایدار باشین:rose:
منم اوائل نمیدونستم زنجیره چیه فکر کنم ۱۰روزی گذشت تا یاد گرفتم
درود بر شما.
عالی هستین
شما عالی هستین. پر انگیزه و انرژی. همیشه موفق باشین
سلام زری بانو
متشکرم، حضورتان برای همه انرژی بخشه
مرسی که هستین
سلام علی آقا خیلی خیلی تبریک میگم الان اومدم خبر رسیدن به سطح پنج خودمو بزارم که پیام شمارو دیدم
احسنت به این پشت کار . انشالله بسیار بسیار موفق باشید
اینم رسیدن به سطح پنج من که البته چندوقت بود که مرزش بودم اما بخاطر مشغله نشد زودتر بهش برسم
سلام نیلو خانم بسیار ممنونم از شما
واقعا خیلی خوشحالم و صمیمانه بهتون تبریک میگم، امیدوارم در همه مراحل زندگیتان همیشه موفق باشید و بسیار ممنونم از لطف تان و انرژی مثبتی که میدهید
زنده باشید . ممنونم از لطف و محبتتون
درود بر شما علی آقای نازنین. 500 روزه شدنتون رو تبریک میگم. امیدوارم همیشه موفق و درحال پیشرفت باشین و هی به ما انگیزه و انرژی بدین.
ممنونم که هستین
سلام…
چه تاپیک باحالی…خیلی ایده ی خوبیه
من از ۹تیر با زبانشناس شروع کردم ولی یه ماه اول هر روز نتونستم بخونم و خیلی مداوم نبود خوندنام ولی طبق زنجیره ام الان ۱۲روزه هر روز پشت سر هم و با کیفیت از صبح تا شب با اپلیکیشن پیش میرم
خب چون من از امروز۲۵ مرداد اسکرین شات گرفتم از این به بعد سعی میکنم ۲۵ ام هر ماه اسکرین شات بگیرم و ببینم چقدر پیشرفت کردم…
علی آقا مبارک باشه
ممنونم دوستان عزیز
خیلی خیلی بهتون تبریک میگم
پیشرفتتون در زبان بی نظیره
امیدوارم در همه مراحل زندگیتون موفق باشید
ممنونم لیا خانم، شما همیشه لطف دارید
مبارک باشه علی آقا
ممنونم آقا مهراب
.