این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از کتاب « بابا لنگ دراز » نرم افزار «زیبوک» است.
توضیح مختصری از این دوره:
A trustee of the John Grier orphanage has offered to send Judy Abbott to college. The only requirements are that she must write to him every month and that she can never know who he is. Judy’s life at college is a whirlwind of friends, classes, parties and a growing friendship with the handsome Jervis Pendleton. With so much happening in her life, Judy can scarcely stop writing to ‘Daddy-Long-Legs’, or wondering who her mysterious benefactor is…
سطح: 6
عاشق این کتابم ولی به نظرم خیلی کوتاه بود و البته کتاب کامل نیست بهرحال خیلی عالی زبانشناس مثل همیشه کارتون درسته
کتاب خوبیه
البته راویها عوض میشن که من ترجیح میدادم یک راوی داشته باشه. زبانشم یه کم قدیمیه
البته در کل کتاب خوبیه و چون اکثرا همه فیلمشو دیدن یا کتاب فارسیشو خوندن، فهمش راحته.
کتابش خیلی عالی بود ولی راویش دوست نداشتم و خیلی تند حرف میزد ولی سانسور شده بود.
دوسش داشتم. جالب بود
چرابازنمشه کتاب واسه من
چرا واسم کتاب باز نمیشه
iguمتدتلخ
بیان گوینده خوب بود و داستان هم زیبا و جذاب
دوست خوبم مشکل شما برطرف شد؟
ببخشید b2 سطح ۶ هست؟ ضمنا این کتاب که انیمیشن هم برایش ساخته شده و بیان داستان طوریست که سرزندگی و شادی به ارمغان می آورد غنیمتی است برای سرگرم شدن .
سطح 6: C2 هستش.
سطح 4: B2
سلام ای کاش ترجمه هم داشت
سلام دوست عزیز تعداد زیادی از دورههای بخش زبانشناس ترجمه دارن و باقی دورههای این بخش هم به ترتیب ترجمه میشن. اما برای یکسری از دورهها مثل کتابها و رمانها امکان ترجمه وجود نداره، چرا که یا باید از انتشاراتی که این کتابها رو ترجمه کردن حق استفاده از ترجمه گرفته بشه که مراحل پیچیدهای داره و یا باید مترجمان زبانشناس کتابها رو ترجمه کنن که بسیار طولانی میشه این پروسه و در کل دورههای بخش زیبوک و زوم برای سطوح متوسط و پیشرفته تدارک دیده شده که این سطوح برای تقویت و یادگیری مهارت زبانی نیاز به اتکا به ترجمه ندارن.
من اشتراک یک ماهه دارم چرا نمیتونم بابا لنگ درازو رو ببینم؟؟؟؟؟من فقط برای همین اشتراک خریدم
لطفا جواب منو بدینننننننن
اشتراک طلایی گرفتید؟