pari
مارس 21, 2020, 5:58ق.ظ
939
توی تاپیکهای زیر کامل توضیح دادم
سلام دوستان عزیز
امروز بعد از پانصد روز، زنجیرهی پانصد روزهم با حداقل مطالعهی یک ساعته تکمیل شد. و نکتهی جالب این اتفاق، حضور ۵ های متعدد در این کادره
[19]
و اما آشنایی من با زبانشناس برمیگرده به شهریور ۹۶.
[30]
همونطور که توی تصویر مشخصه، توی شهریور یه مطالعهی جزئی داشتم. هنوز با زبانشناس آشنا نبودم و بهش ایمان نیاورده بودم . اما همچنان روی گوشیم داشتمش. کل پاییز ۹۶، رهاش کرده بودم (البته ناگفته نمونه در طی این مدت دروس new method رو گوش میدادم اما با نرمافزار…
سلام خدمت شما. روزتون بخیر
من اول از هرچیز عاشق انگلیسی بودم و هستم. اصلا عاشق همهی زبانهام ولی خب از بچگی عشق خاصی به انگلیسی داشتم. ولی با سیستم درستی شروع نکردم متاسفانه. با کتابهای به دردنخور مدرسه و روشهای ناکارآمد سیستم آموزش و پرورش و قطعا معلمهایی که سطح سواد بسیار پایینی داشتند، یه چیزی از گرامر میدونستن و میگفتن و انتظار داشتن ما هم مثل اونا بلد بشیم. صد در صد تقصیر اونا نیست البته ولی من هیچوقت هیچوقت معلمهامو نمیبخشم. هرچند شاگرد نمونهی مدرسه بودم مخصوصا تو زبان که بی رقیب ب…
[image]
سلام خدمت دوستان گرامی. امیدوارم حال همگیتون خوب باشه.
بالاخره این مصاحبه هم انجام شد.
مهمانمون کسی نبود جز پروین خانوم گرامی. مصاحبمون یه مصاحبه خیلی خوب و مفید در اومد که به نظرم بسیار میتونه به خیلی از دوستان کمک کنه.
فهرست عناوین مورد بحث
موضوع
دقیقه
سلام و احوال پرسی
00:00
معرفی خانوم پروین
2:26
تفریحات
6:22
یادگیری آلمانی و فرهنگ آلمانی
8:41
پیشینه انگلیسی
16:04
کلاس های مدرسه
18:00
کشف زبانشناس
20:40
چند ساعت در روز؟
24:09
گسترده خوانی
25:15
یک ساعت…
fateme871:
اسپیکینگ خیلی ضعیفم
اسپیکینگ رو همینجوری نمیشه شروع کرد. شما اول باید خیلی گوش بدید. اونقد گوش بدید که ذهنتون ساختارهای انگلیسی رو دریافت کنه. این ساختارها رو باید به صورت ناخودآگاه یاد بگیرید نه اینکه از فارسی ترجمه کنید به انگلیسی. وقتی به این سطح رسیدید میتونید با خیال راحت پارتنر پیدا و باهاش انگلیسی صحبت کنید. پس سعی کنید بی نهایت گوش بدید.
11 پسندیده