سلام بله
یه چله شد واسه من
از امتحان برگشتم حتما میزارم مرسی ب یاد بودی عزیز
امتحانا مگه شروع شد؟
در کل موفق باشی گل بانو:heart:
بله متاسفانه از اولین روز باامتحان شرو کردن
سلام دوستان
اینجا برنامه چیه؟
پیگیری ماهانه ی زنجیره اس عزیزم
سلام
۱۷ آذر ۱۴۰۰
من حدود یک سال و یک ماهه که با زبانشناس آشنا شدم و ازش استفاده میکنم . زنجیرهام حدود ۲۸۰ روزه شده بود. ولی این اواخر بخاطر حجم کاری و درسی بالا و تنبلی هی زنجیرهام قطع میشد و من ترمیمش میکردم . کم کم حس کردم زبان خوندنم بیهودهاس . برای همین تصمیم گرفتم قید اکانت قبلی رو بزنم و از اول و با قدرت و جدیت با یه اکانت دیگه شروع کنم .
دقیقا ۱۷ آبان با اکانت جدید شروع کردم به زبان خوندن.
یک ماه مداوم زبان خوندم و با یه روز قطعی زنجیره
دیگه هم ترمیمش نکردم چون به خودم قول دادم (به قول عزیزی) که زنجیره برام هدف نباشه و مهم کیفیت یادگیری و مطالعهام باشه .
درسته که این زنجیره به پای اون زنجیره ۲۸۰ روزه ترمیمشده نمیرسه ولی رضایت من از کیفیت این زنجیره کوچولو خیلی خیلی بیشتره .
برای همین تصمیم گرفتم تو این تاپیک تجربهمو به همراه عکس از آواتارم با شما به اشتراک بذارم تا تلنگری بشه برای معتادان به زنجیره
سلام ب همه ی دوستان عزیز امید وارم حالتون خوب باشه
زنجیره فردا میشه ۱ ساله و ماه دی هم تموم شد
و من هم ادامه میدم چ حسش باشه چ حسش نباشه
روزتون خوش از خوشم اونورتر
تبریک میگم بهتون عالی هستین شما همینطور ادامه بدین قطعا پیشرفت با شماست
سلام
سلام
سلااااامممممم
اینجا روز اول بودم
امااااا
امروز زنجیرم سه رقمی شددددددددد
و من خیلیییی ذوووققق دارمممممممم
تبریک ب من
تبریک ب شما
تبریک ب همه
(دیالوگ ماندگار)
خلاصه خواستم درخوشحالیم شمارو سهیم کنمم😃
دست و جیغ و هوراااااااااااااا
مبارکت باشه عزیزم
ان شاءالله چهار رقمی شدنشو ببینیم
ممنون نوشین خانم از اشتراک گذاری زنجیرتون دیدن همچین زنجیره هایی برای ماها ایجاد انگیزه میکنه باثبات مسیر ادامه بدیم
Thanks a bunch Ms Noushin for sharing your chain, seeing chains like this inspires us to be a constant learner to go on the track
زهرا خانم زنجیره شما چند روز شده؟
زنجیره من هنوز خیلی جا داره واس پیشرفت ان شاءالله اون روزی که به چیزی ک خواستم رسیدم میفرسمش دوباره
خواهش میکنم،ممنونم از لطف شما ،انشاالله به سطح های بالاتر هر چه زودتر برسیم