تجربه یادگیری زبان انگلیسی با موثرترین روش

سلامی دوباره، در وهله اول دوست دارم بدونم شما فرضا هر فایل صوتی رو با متن چند بار گوش میدید؟
چون اول که ما یه فایلو گوش میدیم یکم واسمون امکان داره سخت باشه مخصوصا اگه تازه شروع کردیم.
ببینید من روز اولی که شروع کردم این کارو میکردم:
یه دور انگلیسی رو با متن گوش میدادم وقتی تموم شد لغاتی که بلد نبودم رو معنیشو در میاوردم اگه دیکشنری انگلیسی تونستم بفهمم که هیچ اگه نه فارسی هیچ مشکلی هم نداره چون قصد حفظ کردن نیست فقط یه گنگی هست که باید برطرف بشه یه نگاه به معنی فارسی بکنید ادامه بدید.
سری دوم دوباره انگلیسی رو با متن گوش میدادم. با این تفاوت که معنی هارو این سری دیدم و میدونم یعنی چی.
سری سوم هم همینطور
سری چهارم سعی میکردم خودمو به چالش بکشم و بدون متن گوش میدادم. ( که سخت بود)
اینا مثلا برای یک روز من بودن. گاهی وقتا بیشتر از چهار بارم گوش میدادم. ( اینارو پشته هم انجام نمیدادم، دوبار الان دوبار غروب، یه بار شب، فاصله اینداختن خودش یه تکنیکه)
این دوره رو معمولا یک هفته هر روز تکرار می کردم.
کار به جایی می رسید که دیگه نیازی به متن اون درس برای گوش دادن نداشتم. معمولا روز دوم یا سوم این اتفاق میوفتاد.
به این روند تا روز هفتم یا گاهی اگه سخت بود دهم ادامه می دادم.
تکرار کلید درک همین مطلبی هست که شما میگید.
مشخصه که چیز جدید یاد گرفتن اولش گنگه. شما نمیتونید مفهومش رو دقیقا بدونید. همه چی به زمان و تکرار بستگی داره.
ضمنا درسی که انتخاب می کنید هم ملاکه. مثلا اگه یه درس سخت باشه بهتره که نخونیدش چون واسه شما زوده
درس سخت درسیه که شما به هر خطش نگاه می کنید میبینید ای بابا من اینو بلد نیسم که. پس درس فوقالعاده آسون انتخاب کنید ( واسه شروع) بعد که راه افتادید ( با تکرار مککر و زمان دادن به مغز) برید سراغ درس های یکم سخت تر نه خیلی. همینجوری روند ادامه پیدا میکنه تا سطحتون در طول دوره بالا میاد.
یه روش دیگه هم خودم واسه خودم ساختم که بهش میگم پانتومیم. شما درسو گوش میدی هر چی که طرف داره میگه رو با پانتومیم اجرا می کنی. صحبت از خنده می کنه میخندی، گریه، گریه می کنی، میگه بپر میپری، صحبت بار سنگین می کنه شما کمرتون رو خم کنید و احساس کنید بار سنگین روتونه. یه چیزی تو مایه های واژگان عملیاتیه ای جی هوگه ولی در غالب یک درس و جمله.
ضمنا اینقد زود نا امید نشید من اشخاصی رو می شناسم که یک درس رو 20 روز هم خوندن. پس شما به خودتون وقت بدید به مرور مغز درک میکنه. اینا همشون نا خود آگاهه، استرس به خودتون وارد نکنید آروم باشید و از درسی که می خونید لذت ببرید.
اگر باز هم نتونستید به من پی ام بدید اونجا با هم بحث کامل تر انجام میدیم.

13 پسندیده