داستان و هدف شما از یادگیری انگلیسی چیه ؟ (تاپیک انگیزشی)

سلام , مرجان هستم , مدت زیادی بود دوست داشتم زبان انگلیسی رو مسلط بشم چون همیشه تو تحصیل توی خوندن کتابهایی که دوست داشتم به یه مانع میخوردم اینکه انگلیسی نمیفهمیدم و مثلا اون کتابی که لازم داشتم ترجمه نشده بود:-( . تا اینکه تو یه دوره موفقیت و پرورش افکار شرکت کردم ( ربطی به زبان انگلیسی نداشت, ولی یاد گرفتم چجوری تو بدست اوردن شغل سواد یا هر مهارتی پشتکار و انگیزه داشته باشم و موفق بشم ) در مورد اون دوره پروش فکر بعدا مفصل توضیح میدم. دوباره خواستم یه بیزینس رو استارت بزنم برخوردم به مانع همیشگی انگلیسی بلد نیستم … احساسم رو خوب کردم اتفاقی نرم افزار زبانشناس رو پیدا کردم اول داستان کودکانه بعد وارد بسته داستان های واقعی شدم , درسای اولش خوب بود ولی رسیدم به درسی که عبارات منفی داشت, برده داری کودکان, من طبق مهارت های که توی پرورش افکار یاد گرفتم متون منفی رو نمیخونم, گشتم دنبال یه قسمت دیگه وارد بسته قدرت آقای ای جی هوگ شدم , وای واقعا بینظیره درس های اصلیه آقای ای جی هوگ یه ریدینگ معمولی نیست که بخوایم ازش بگذریم بقول خود ای جی هوگ این ها ایده های خودش نیست ایده های آنتونی رابینز , جووایتالی هست زندگینامه آنتونی رابینز رو میدونم بزرگترین استاد موفقیت دنیا هستش دوره های سی میلیون تومنی توی جزیره و کشتی شخصیش برگزار میکنه!!! مثلا یه چیزی که اموزش میده و ای جی هم اموزش میده ساختن عبارت تاکیدی هستش بقول ای جی هوگ incantation درس اصلی و مینی استوری چهارم اونجا که جورج واسه تقویت باور ها و اعتماد بنفسش incantation میسازه و اون جمله رو بار ها تکرار میکنه ای جی میگه شما هم عبارت تأکیدی بسازید i’m a great english speaker یکی دیگه هم تو درس اصلی چهارم میگه, منم این عبارت رو استفاده کردم روزانه صد تا دویست بار این عبارت رو تکرار میکنم و این سرعت یادگیری و انگیزم رو به طور معجزه آسایی افزایش داده یا توی درس دیگه ای جی میگه به امتحان زبان فکر نکنید از قدرت تصور استفاده کنید تصور کنید یه شغل خوب با یادگیری انگلیسی پیدا کردید یا یک دوست خوب و بارها این رو تو ذهنتون تصور کنید تا احساستون خوب بشه و من دارم این تکنیک هایی که ای جی میگه رو ریز به ریز اجرا میکنم و پیشرفتم خوب بوده , به شما هم توصیه میکنم از حرفای ای جی هوگ به سادگی و به عنوان ریدینگ نگذرید , اجرا کنید هرچی میگن تا خودتون نتیجش رو ببینید , زیاد پر حرفی کردم , ببخشید دوستان ولی وقت بزارید و بخونید , موفق باشید.

24 پسندیده