سلام
دوستان من دوتا سوال دارم؟
داشتم تجربیات میخوندم دیدم چند نفر نوشتن که (( ما خوب میخوندیم اما بعد ی مدت درس های اولی رو یادمون میرفت و خلاصه نویسی یادمون رفت بود انجام بدیم
1- این خلاصه نویسی چیه؟
وایا بعد از اینکه داستان رو چندین بار خوندن باید مثل مدرسه یک لغت رو ده بار بنویسم تا املای اونم یاد بگیرم؟؟
2- گرامر رو چه جوری باید یاد بگیرم ؟؟کجای نرم افزار زبانشناسان نرم افزار نهفته شده درس چنده من همش داستان میبینم ؟
ممنون میشم راهنمایم کنید
1 پسندیده
سلام دوست عزیزم
درمورد خلاصه نویسی که پرسیدین شما بعد از چند دور که خودتون متوجه شدین مطلب را گرفتین باین خلاصه ای از انچه درک کردین بنویسید.به نظرم اگر هم به صورت گفتاری و هم نوشتاری باشد خیلی بهتر است.
درمورد گرامر من هم همین سوال را داشتم
ولی یک نکته خیلی مهم میخوام بهتون بگم به عقیده من ۸۰_۹۰درصد باید وقت بذارید روی داستان ها ۱۰ درصد برای گرامر
در زبان شماس گرامر را باید از متن ها یادبگیریم
گرچه یک مقدمه ای نیاز هست از گرامر بدونیم مثل انواع زمان ها
1 پسندیده
ممنون از پاسختون
خب من زبانم در حد صفر با این که لیسانس هم دارم خیر سرم 
اما باقی درسام عالیه
خلاصه نویسی رو توضیح میدید که چ جوری انجام بدم؟
و یه سوال
اموزشگاه بهتر یا این نرم افزار ها
هدفم از اموزش مهاجرت به وسیله فامیلمون هستش ولی ن الان برای 5 سال دیگه
میشه تو این زمان زبان یاد گرفت ؟؟
1 پسندیده
سلامت باشین
من روش کی خودم انجام میدم را بهتون میگم امیدوارم مفید باشه
اولین مرتبه داستان را همراه فیلم با سرعت آهسته میبینم
کلماتی که معناشون بلد نیستم و جدید هستن به لایتنر اضافه میکنم بعد از این ترجمه فارسی را با هر قسمت متن مطابقت میدم (شناسایی لغات جدید/یادگیری تلفظ صحیح)
دومین مرتبه بدون فیلم یا صوت فقط متن را میخونم به قصد اینکه مفهموم داستان را متوجه بشم (درک مطلب)
مرحله بعد میام با استفاده از صوت یا فیلم بدون دیدن متن هرچه را که می شنوم مینویسم
بعد خودکار قرمز دست میگرم و غلط های املایی که دارم صحیحشون را بالای کلمه می نویسم (یادگیری و تقویت لیسنیگ و رایتینگ )
بعد توی همین تکرار و تمرین ها یک بار میام هر انچه از داستان فهیمدم و درک کردم می نویسم.حالا گاهی خلاصه هم نیست.
این که چقدر پیشرفت کنید بستگی به علاقه تلاش و پشت کار شما دارد
این هم بگم مشوق اصلی من برای یادگیری همین زبان شناس بوده
من به شخصه با آموزشگاه مخالفم
1 پسندیده
مرسی ممنونم دوست عزیز
راجب زبان تخصصی هم زبانشناسان کاربرد داره؟
من رشتم حسابداری هست؟
1 پسندیده
سلامت باشین
تاجایی که اطلاع دارم خیر
1 پسندیده