ارزیابی و بیان تجربه کاربران زبانشناس از دوره ی داستانهای بچه گانه

دوره‌ی داستان‌های بچگانه

• آیا این دوره را به دیگران پیشنهاد میکنید؟

۱۰۰ درسد، برای آغاز به کار نوآموزان بهترین دوره است. با اینکه بیشتر از ۹۵درسد واژگان بسیاری از داستان‌های این دوره را می‌دانستم ولی باز هم خواندن اش سودمند بود.

• نقاط قوت دوره ؟

یک گنجینه‌ی واژگانی بسیار خوب در بسیاری از زمینه‌ها دارد. همچنین توانایی شنیداری ام را بهبود چشمگیری بخشید.

• نقاط ضعف دوره ؟

چیزی به چشم ام نیامد.

• نحوه مطالعه شما در این دوره؟

نخست سه یا چهار بار گوش دادم و واژه‌های دشوار و شیوه‌ی خوانش آنها را آموختم.
سپس سه تا شش بار دیگر به داستان گوش می‌دادم ولی این بار پس از هر جمله سدای گوینده را نگه می‌داشتم تا جمله را بازگو کنم.
پس از اینها به سایه‌زنی می‌پرداختم، نزدیک به ده بار، نخست با نگریستن به نوشتار داستان و سپس بی نگریستن نوشتار.
در گام سپسین(بعدی) دو بار خواندن داستان با سدای بلند و سپس دو بار سخنرانی از روی آن و پایان. اکنون زمان افزودن واژه‌های دشوار(زرد رنگ) به لایتنر می‌رسید.

• اشتباهات شما در نحوه ی مطالعه؟

وخت ام را بسیار گرفت. می‌توانستم در کمتر از یک ماه و نیم این دوره را بگذرانم و سراغ دوره‌های ای‌جی‌هوگ بروم.

• این دوره چقدر از انتظارات شما رو برآورده کرده است؟ لطفا با ذکر انتظارات.

برای بهبود شنیدار و افزایش واژگان خوب بود. از خواندن این دوره پشیمان نیستم و تا اندازه‌ای خرسند ام.

• چند وقت از این دوره استفاده کردید؟

خواندن این دوره برای من بیش از چهار ماه به درازا کشید، با میانگین گوش دادن بیست دقیقه در روز و بریدگی‌های بسیار در زنجیره و دیگر اینکه در آغاز روش خواندن درستی به کار نگرفتم و یکی دو ماه نخست با سردرگمی گذشت.

• امتیاز شما برای این دوره از 0 تا 20؟
    17

• و تجربه کامل شما از دوره

با توانایی‌ها و دانسته‌هایی که پیش از این دوره داشتم می‌توانستم یکراست از دوره‌ی ای‌جی‌هوگ آغاز کنم. ولی باز هم می‌گویم که دوره‌ی سودمندی است.

9 پسندیده