با درود
امیدوار ام که شما و دیگر دوستان در یادگیری زبان پیروز باشید و بتوانید از توانایی تان در انگلیسی در زندگی پیش رو بهترین بهره را ببرید. ![]()
من هم مانند شما در سال یکم دورهی راهنمایی زبان انگلیسی ام بد بود و تابستان همان سال در کلاسهای زبان مدرسه مان نام نوشتم و اینگونه یادگیری من در انگلیسی آغاز شد. تا پایان سال سوم راهنمایی چهار ترم سطح پایه (کتابهای لتس گو) و سه ترم از کتابهای اینترچنج را گذراندم و از آن سال به این سو دیگر کلاس زبان نرفتم و هرچه از زبان میدانستم در همان سطح و اندازه ماند و خدای را سپاس که آموزگار بسیار خوبی در آن هفت ترم داشتم و مرا شیفتهی یادگیری زبان کرد
از سال دوم راهنمایی تا همین نیمسال 97-98 که امسال در دانشگاه پشت سر گذاشتم همیشه از دانشآموزان و دانشجویان برتر درس زبان بودم به گونهای که زبان کنکور را 90 و خوردهای درسد زدم.
دیگر زبان کار نکردم تا اینکه پارسال، تابستان 97 آغاز به پیادهسازی روش سایهزدن و … بر روی سریال اکسترا کردم و تا قسمت 20 پیش رفتم، گذشت تا اینکه آبان ماه 97 زبانشناس را بر روی گوشی ام نشاندم از دورهی داستانهای کودکانه آغاز کردم با این روش و تا پایان بستهی پنجم را گذراندم:
و پس از آن هم چند درس از دورهی دروس پایهی انگلیسی بدون تلاش خواندم و پس از آن دورهی قدرت را آغازیدهام و اکنون درس سوم هستم و هماکنون با دوستان زبانآموز از سرتاسر جهان هفتهای چند ساعت گفتگوی نوشتاری و گفتاری دارم.
این برنامهی من بود. ![]()