سلام @a.pourrostami
وقت تون به خیر و خیلی خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتیدو با حوصله پاسخگو بودید. لطف تون مستدام
هدف من نمره بالاتر از 8 هست تو آیلتس و به خاطر مسایل مهم تر از آزمون، نیاز دارم به درک و فهم بیشتر برای ایجاد ارتباطی بهتر با انگلیسی زبانان بومی
راستش، من برخلاف شما صرفا با دوره افرتلس شروع کردم و آشنایی من با زبانشناس و این دوره، برمیگرده به خوندن این تجربه
پس، امیدوار باشیم وویس هاتون رو تو تالار بشنویم و نتیجه تلاش تون رو ما هم ببینیم.
من دوره انگلیسی بدون تلاش (پایین ترین سطح دوره افرتلس) رو شروع کردم. سطح اولش رو خیلی خوب به پایان رسوندمو الان سطح دومشم (درس دوم). البته با درسای main سطح دومش مشکل دارم ولی خب، سعی می کنم با تکرار، سختیش از بین بره…ولی با مینی استوریاش و بقیه بخشاش، مشکلی ندارم.
در کنار این، از بسته انگلیسی قدرت هم استفاده می کنمو الان درس چهارش هستم…خیلی برام راحت تره فهمیدنش نسبت به “انگلیسی بدون تلاش”!!..تقریبا همه چی رو راحت توش متوجه میشم و راحت با مینی استوریاش کار می کنم…و خداروشکر خیلی خوب پیش می رم با این بخش.
دوره تلفظ آقای Aj Hoge
ممنونم از پیشنهادتون.
می خواستم کتاب خوندن رو هم به برنامه م اضافه کنم. تو یکی از تاپیکا، در مورد “هری پاتر” خوندم ولی همون قسمت اولش، برام کلی واژه ی ناآشنا داشتو تو این مرحله از خوندنش دست کشیدم…مناسب سطح من نبود.
ولی، حتما این دو تا کتاب پیشنهادی شما رو می ذارم تو برنامه م. امیدوارم بتونم از پس خوندنشون بربیام و انتخاب خوبی باشه.
اسپیکینگ من در حد صفره…بدون اغراق…مغزم قفل میشه و بدجور هنگ می کنه و فکر کنم هنوز باید به همون مینی استوریا اکتفا کنم.
برا این کار “داستان های کودکانه” رو آووردم تو برنامه م…هم سبکه و هم یه کوچولو دامنه واژگانم رو افزایش میده
و در مورد دیدن فیلم، Games of thrones رو همین چند روز پیش تموم کردم . با سطح من، نمیشه اصلا بدون زیرنویس (فارسی ) متوجه شد. فقط تنها کار مفیدم این بود که هر دو زیرنویس رو با هم فعال می کردمو یه جاهایی که علاقه مند بودم، یه نیم نگاهی هم به زیرنویس انگلیسی می نداختم و سعی می کردم یه سری جملات کاربردیش رو هم یادداشت کنم.
امیدوارم بتونم بعد از این هم از تجربیات ارزشمندتون بیشتر استفاده کنم.
و باز، ممنونم از به اشتراک گذاشتن تجربه تون. در پناه خدای بخشنده و مهربان