آیا روش زبانشناس واقعا برای یادگیری زبان مناسب است؟

این روش همچین جدید هم نیستش درست روشی هستش که ما ذاتا زبان یاد گرفتیم
ای جی هوگ بیش از 15 16 ساله ازش استفاده میکنه و بازده ای که دریافت کرده بیشتر از قرن ها استفاده از روش سنتی بوده و خود ای جی قبل از راه اندازی این سیستم ( چندین مجموعه از درس های داخل زبان شناس) از استادایی میگه که ازش استفاده میکردن مثله استفن کرشن( در حال حاضر یکی از بهترین اساتید دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در زمینه یادگیری زبان برای افراد غیر بومی) و کالین رز که در سال 1985 این سیستم رو پیشنهاد میکردن ( البته کمی متفاوت تر از این که TPR نام داره)
واسه اطمینان بیشتر بخشی از کتاب ای جی هوگ رو براتون میزارم که دارم روی ترجمش کار میکنم:
انگلیسی بدون تلاش در امروز
“بعد سال ها، من به امتحان کردن و تطبیق این روش ها و توسعه دادن آنها با سیستم Effortless English ادامه دادم. من این مجموعه را طوری سازمان دهی کردم که شامل هفت قانون اساسی ای که هزاران دانش آموز را به تسلط رساند، باشد. برای موفقیت کلاس هایم، دوره های صوتی را ساختم و بصورت آنلاین در اختیار متقاضیان یادگیری انگلیسی در سراسر دنیا قرار دادم. درس های صوتی من در حال حاضر پر فروش ترین در 25 کشور دنیا می باشند”
یکی از افرادی که با مجموعه انگلیسی قدرت پیشرفت کردن رو میتونید اینجا پیدا کنید که داستانش تقریبا شبیه به شما بود و سایت ایشون هم اینجاست که اگه بیشتر میخواین ازش بدونید برید بهش سر بزنید. این درباره ی بعضی از مجموعه هایی که داخل زبان شناس از آقای هوگ هست.
درباره ی خود نرم افزار: نرم افزار زبان شناس پیشرفت کرده ی نرم افزار Lingq هستش که ایده ی اون از آقای استیو کافمن میاد ( شخصی که اگه اشتباه نکنم به 15 زبان مسلط هستند) اگه به این نرم افزار اطمینان ندارید پس به استیو کافمن اطمینان ندارید :grinning:
از اون راهنمایی که دادم استفاده کنید تا حد زیادی تو برنامه ریزیتون کمک میکنه، درباره اینکه بهترین روش ها واسه خوندن چی هستند هم مقاله های همین سایت زبان شناس مقاله های عالی ای هستن میتونید بخونید و بهتون تو مسیر انگلیسی کمک کنن.

4 پسندیده

در نرم‌افزار زبانشناس در حال حاضر بیش از ۵۰ هزار لغت وجود داره. اما اینکه حالا دقیقا تمامی اون ۱۱۰ لغت باشن، بنده بررسی نکردم. در آزمونهای تافل و آیلتس هم اینطور نیست که فقط از این لغات بیاد. طبق تجربه ای که من کسب کردم خارج از این لغت ها هم لغات زیادی استفاده میشه. [quote=“F.N, post:1, topic:246”]
داستان ها صرفا بنابر تصادف گنجانده شده؟
[/quote]
بله تصادفی هست اما تصادفی اتفاقا حالت خوبیه چون در شرایط واقعی هم شما به صورت تصادفی با موضوعاتی برخورد میکنین که ممکنه اصلا نیازی به لغت های مورد نظر ۵۰۴ یا ۱۱۰۰ نباشه. یا لغاتی فراتر از اون بخواد.

تا سطح چهار تافل ۱۰۰ و معادل آیلتس رو میتونه به راحتی پوشش بده.[quote=“F.N, post:1, topic:246”]
در صورت شروع از سطح ۱ روزانه چقدر از برنامه باید انجام شود که برنامه در ۱ سال به اتمام رسد؟؟
[/quote]

بستگی به سطح فعلی شما داره اما سطح یک به طور معمول کمتر از ۶ ماه بایستی زمان ببره.

3 پسندیده

آقا کامبیز ترجمه ی خیلی خوبی بود منتظر بقیه ی ترجمه هاتونم هستیم.:grin::grin:

1 پسندیده

ببینید کسی که میخواد انگلیسی رو یاد بگیره فقط نباید روی چندتا کتاب خاص تمرکز کنه فقط لغات اون رو یاد بگیره،چون حین صحبت محاوره ای ممکنه از کلامتی استفاده کنید که اصلا در اون کتاب ها وجود نداشته باشه،به نظر من آدم باید از هر طریقی سعی کنه دایره ی لغاتش رو بالا ببره نه اینکه فقط روی کتاب های خاصی تاکید کنه .

1 پسندیده

اتفاقا خوبی که داره همین تصادفی بودن داستان ها هستش چون در این صورت شما در هر زمینه ای لغات یاد میگیرید چ لغات ساده ای که بچه ها در انشاهاشون استفاده کردن و چ لغات کاربردی که ای جی هوگ در متن درساش به کار برده ،و این باعث میشه حجم دایره ی لغات شما گسترده تر باشه ،و اگه خواستید صحبت کنید در مورد مسائل مختلف لغت کم نیارید .

1 پسندیده