ارزیابی دوره نیمچه داستان‌ها

فعلا که خوب

عالی

1 پسندیده

سلام و سپاس بی کران ازشما بابت اهدای دانش و آگاهی:rose::rose:ببخشیدسوالی داشتم،آیااین دوره نیمچه داستان ها توی بازار کتاب مشخصی داره که بتوان سفارش داد؟؟؟؟

1 پسندیده

سلام دوست خوبم این دوره در اینترنت منتشر شده و کتاب چاپی در بازار موجود نیست و از طریق زبانشناس میتونید استفاده کنید

1 پسندیده

Very good point

1 پسندیده

دوره ای کاربردی بود ولی درس بسیار کاربردی تر و جامع تر میشد اگه توضیحات بیشتری درباره گرامر و زمان جریان داستان داده میشد

1 پسندیده

1 پسندیده

بابا حرفه ای ترین برنامه برای یادگیری همین زبانشناسه به خدا:grin:فقط کافیه یه ذره تلاش کنی اونم برای آیندت دوست عزیز :sunglasses:

1 پسندیده

عالی

1 پسندیده

ببخشید کسی میدونه چرا یه مدته مطالب درس ها برای من زیرنویس فارسی ندارن…؟

سلام وقت بخیر اگر اشتراک دارین. وارد درس بشین، بالای صفحه روی سه نقطه بزنید و گزینه شیوه نمایش متن روی فارسی و انگلیسی قرار بدید.

اینکه تویه یه داستان یه متن رو چند بار تکرار میکنن خودش بعد یه مدت معجزه میکنه دقیقن مثل برنامه زبان شناس ممنون از تمام زحماتتون

برنامه بسیار خوب و عالی و کاربردی.
چه حیف که اون قسمت‌هایی رو که میخونی، دیگه نمیتونی همون موقع برگردی و تمرین و تکرار کنی…
ممنون از تمام کسانیکه برای ساخت این برنامه همکاری کردند تا یک برنامه آموزشی جامع و کامل و در اختیار اونایی بذارند که مشتاق یادگیری زبان دوم هستن. همگی خسته نباشید :pray::+1::+1:

1 پسندیده

من اشتراک دیشب خریدم الان دیدم هیچ کدوم از انمیشن و آهنگ و داستانا ترجمه ندارن
با پشتیبانی هم نمیتونم ارتباط بگیرم:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:

سلام وقت بخیر اشتراکتون فعاله. از منوی برنامه وارد مدیریت اشتراک بشید و اعتبار رو میتونید چک کنید.
و برای فعالسازی ترجمه، وارد درس بشید روی سه نقطه ای که در بالای صفحه درس قرار داره، کلیک کنید سپس گزینه شیوه نمایش متن روی فارسی و انگلیسی قرار بدید.

1 پسندیده

سلام من نمیتونم تو موارد دانلود شده ترجمه فارسی انگلیسی رو بیارم لطفا تو ضیح بدید

و مورد دیگه اشتراک وقتی دارم دیگه نمیتونم اشتراک در ی دوره دیگه داشته باشم

سلام دوست خوبم :tulip:
برای دسترسی به ترجمه فارسی، وارد درس بشید بالای صفحه سمت چپ روی یه نقطه کلیک کنید گزینه شیوه نمایش متن روی فارسی و انگلیسی قرار بدید.

و مورد دوم رو متوجه نشدم کدوم دوره نمیتونین شرکت کنین؟

سلام وقت بخیر
از استیو کافمن در اپلیکیشن زبانشناس دوره آموزشی دیگه ای هم موجود هست؟
با تشکر از تیم خوبتون:pray::cherry_blossom:

سلام وقت شما هم بخیر. دوره «راه زبانشناس» هم از ایشونه

1 پسندیده

سلام وقت بخیر چطوری بفهمم داستان بریتیش هست یا امریکن؟