یک سوال از زبانشناسی ها

سلام یک سوال داشتم
فرض کنید که شما جای من هستین و تازه با دوره ی انگلیسی بدون تلاش و پنج استراتژی مکالمه آشنا شدین
چجوری این دوره رو بر مبنای این استراتژی مطالعه میکردین

3 پسندیده

سلام به شما
راستش من خودم مستقیما با بسته قدرت شروع کردم ولی بعد ها که دوره انگلیسی بدون تلاش رو هم خوندم به این نتیجه رسیدم که شاید باید زودتر میخوندمش. در کل من حس میکنم بیشتر هدف شما از پرسیدن این سوال نحوه ی چگونگی مطالعه ما در صورت برگشت به عقب باشه تا حالا محتوای آموزشی
من اگه بخوام با انگلیسی بدون تلاش از نو شروع کنم حتما سعی میکنم تا بخش بازگویی داستان رو پیش برم. اول اینکه با دقت و تمرکز بالا چندین بار به درس گوش بدم. ابهاماتی که برام پیش میاد رو رفع کنم ( البته منظورم درگیر قواعد و ساختار های گرامری شدن نیست). بعد از اینکه محتوای درس بخوبی دستم اومد شروع کنم به تکرار هدفمند (یعنی قبل از هر دور گوش دادن بگم که قراره تو این دور به چه خواسته ای برسم). تکنیک سایه رو یکی دوبار برا هر درس انجام میدم و تا از یادگیری عمیقم مطمئن نشدم درس بعدی رو شروع نمیکنم :upside_down_face:

10 پسندیده

سلام
من طبق روش زیر درس ها رو مطالعه می کردم
1- اول اینکه درس های داستان کوتاه رو با شدت و تعداد بیشتری گوش میدادم (حتما بعد از پرسیدن سوال توسط راوی، پخش رو متوقف و پاسخ رو با صدای بلند بدید)
2- درس اصلی رو هم گوش میدادم تا حدی که بتونم تکنیک سایه ی همزمان رو کامل انجام بدم
3- درس واژگان هم رو هم تا حدی که بتونه کلمات جدیدی که در داستان کوتاه استفاده میشه رو ملکه ی ذهنم کنه گوش میدادم

اما چند تا نکته

1- اینکه سعی کنید معنی و مفهوم هیچ کلمه و عبارتی رو بدون یادگیری کامل ازش عبور نکنید (چون اکثر این عبارات و کلمات نقش مهمی در تشکیل هسته ی زبانی شما دارند)
2- حتما به تلفظ و لهجه راوی دقت کنید و سعی کنید کلمات رو دقیقا مثل ایشون تلفظ کنید ( خیلی ها رو دیدم که با این که درس رو کامل از بر هستن اما هنوز درست تلفظ نمی کنند)
3- سعی کنید بعد از مدتی گوش دادن و اینکه درس رو کامل فرا گرفتید تکنیک های بیشتری برای جلوگیری از تکرار زدگی ابداع کنید (مثلا گوش دادن با سرعت های بیشتر یا تمرین به صورت دو نفره و رو در رو، به این شکل که یک فرد سوال های داستان کوتاه رو از شما بپرسه و شما به جای راوی به اون شخص پاسخ بدید)
4- تکنیک هایی که AJ در درس های مختلف گوشزد میکنه رو حتما انجام بدید، چون این توصیه ها مسیر رو براتون بسیار هموار میکنن
5- تا میتونید با تمرکز و کیفیت به درس ها گوش بدید
6- میتونید برای جلوگیری از خواب آلودگی پیاده روی یا ورزش کنید.

موفق باشید

12 پسندیده

واقعا عالی بود :bouquet::rose::bouquet::rose::rose:
تشکروسپاس :bouquet::rose::rose::rose:

آره دقیقا منظورم همون بازگشت به گذشته بود…
مرسی بابت اشتراک گذاری تجربتون

2 پسندیده

واقعا ممنونم بابت توضیحاتتون و اشتراک گذاری تجربتون

2 پسندیده

سلام
من هم دارم انگلیسی قدرت رو میخونم. در عین حالیکه خیلی دوست دارم انگلیسی بدون تلاش رو هم بخونم
ولی وقتم محدوده.
علت این نتیجه گیری تون چیه خانم دوستی؟

2 پسندیده

سلام آقا امین
راستش من قبل از خوندن قدرت، انگلیسی بدون تلاش رو گوش نداده بودم چون فکر میکردم ساده باشه و از طرفی هم دوست داشتم ی محتوا انتخاب کنم که چالش بیشتری برام داشته باشه برای همین بسته قدرت اولین انتخابم بود. بعد ها که با یکی از دوستانم انگلیسی بدون تلاش رو کار کردم متوجه شدم که چه لغات خوبی داره و چون داستان هاش کوتاه تره میتونه یک بیس قوی برای شروع ایجاد کنه. برای همین فکر میکنم خوندن این بسته برای دوستانی هم که سطح متوسط و یا بالا هم دارن خالی از لطف نیست.

4 پسندیده

من هم با خانم دوستی موافقم
خود من هم بااینکه بسته قدرت در حد خودم بود
امابه پیشنهاد جناب کشاورز بدون تلاش رو انتخاب کردم هرچند آبم با آقای ای جی توی یک جوی اب نمیره ولی خب دیگه داستانهاش جالب
حداقل ۱بار کل بسته رو امتحان کنید ضرر نمیکنید
البته ببخشید نظر دادم
نظر کاملا شخصی خودم بود :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::wink::wink::wink::wink:

3 پسندیده